reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
juz 3 lekarzy obdzwonilismy i żaden nie przyjmuje, bo to juz po godzianch, a to urlop :wściekła/y: nie chcę iśc do jakiegos konowała... normalnie masakra... mała mi spala tylko pół godziny i to 2 razy sie przebudzała... tempka mniejsza, więc to chociaz na pocieszenie, ale krztusi sie katarem :-( i w kółko rączki i rączki

reklama
My niedawno wróciliśmy z placu zabaw.
Pogoda jest cudna!!!:-)
Wojtek mnie wykończył ciągle chciał tylko chodzić!!!:szok:
Trochę dał się zabawić huśtawką i bujakami, ale i tak mnie plecy bolą.:-:)tak:
Właśnie wszamał obiadek - buraczankę i poszedł śpiulkać.
A jak tylko się obudzi jedziemy na basenik z tatusiem!
Do potem...

My po wizycie u peduatry (dopiero 5 nas przyjął :crazy:). Płuca i oskrzela na szczęście czyste, za to gardło czerwone i rozpulchnione, nosek podobnie... a żeby było mało to i zębolce kolejne się szykują, bo dziąsła mocno rozpulchnione :baffled: dostalismi nivasin, jakiś antybiotyk (ale to tlko jak jutro będzie dalej temp.) i stodal. Dzisiaj czeka nas cieżka noc...

Witajcie
Ja jestem juz po fryzjerze, jak tylko zrobie sobie fotkę to pokazę się ...
ogólnie jestem zadowolona, fryzjer hmm:-) fajny gosc hehehe

Mata życzę zdrowka Dobrusi

P.S
Mojej Nadii chyba tez idą zeby bo dzisiaj jest marudna i spała tylko 1 godzinkę ( a to nie podobne do niej )

Witam wiezorkiem
Mata oby szybko Dobrusi przeszło Maialm ci pisac ze taka temp .czesto od gardla jest.Mam nadzieje ze szybko mlaej przejdzie
Dziewczyny jestm wuykonczona normalnie chyba mmnie dopadlo przedilenie bo nie mam sily na nic. Do tego Wojtek maeruda Ida mu zeby u gory jednego to juz prawie widac ale ejszcze sie nie przebuil,.Noo i chyba to 2 . Bedzie maly wampirek. Teraz usnal a mnie czkea jeszcze sapcxer z psem.

Witajcie po całym dniu :-)

Dobrusiu - zdrówka dziecinko!
Lilianko - czekamy na focie ;-)
Maajka - ja też mam tak młodego brata - 15latka ;-) właśnie przechodzi okres buntu... Między nami jest 17 lat różnicy :zawstydzona/y: A ile u Was?
Magdalenkakol - życzę powrotu energii :tak: i szybkiego wyklucia ząbków ;-)
Ostatnio mało piszę, ale moje dziecko zrobiło się baaardzo absorbujące :tak: szczególnie kiedy przestawiła się tylko na jedną drzemkę dziennie :sorry: Wstaje ładnie, bo po 7, potem jeszcze kima z godzinkę ;-) Jemy śniadanko(Ola dwa ;-)) i mykamy w słoneczko :-D Taka cudna ta pogoda... dziś złaziłyśmy pół miasta ;-) Potem szybciutki obiadek, m wraca - mała śpi tylko na spacerze prawie to później maruda nie z tej ziemi i nas wykorzystuje :zawstydzona/y: Dziś też odwiedziła mnie moja była uczennica - posłuchałam o problemach sercowych i studenckich :-D No i dzionek zleciał ;-) Moja Oleńka już śpi :tak: to ja nadrabiam zaległości ;-)
A zaraz dr House :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Joasiek-to milego ogladania Dr.House'a:-)
Miedzy mna a prawie 18-letnim bratem jest 9 lat roznicy,ale mam jeszcze drugiego brata,ktory ma 11.5 lat i roznica jest prawie 16 lat:-)Obaj teraz przyjezdzaja do nas z mama na swieta i chrzciny:-)

Mata-no to oby poprawilo sie Dobrusi.Jak najspokojniejszej nocki!

Hej:-) U nas dzionek całkiem fajny:tak::tak::tak: Pospacerowaliśmy w pięknym slońcu później odwiedzila nas koleżanka z synkiem. Posiedziałyśmy, poplotkowałyśmy:-D:-D. Kuba wczoraj i dzisiaj spał tylko raz w dień za to aż 2 godz. Już woę żeby spał raz długo niż dwa razy po pół godz. Zobaczymy jak będzie w najbliższych dniach:-). W nocy dał mi popalić ale to chyba na zębolki bo podobnie bylo przy 2 pierwszych. Tak więc dzisiaj też jestem nastawiona na nocne wstawanie.

Mata spokojnej nocki życzę. Oby Dodrusia szybciutko wyzdrowiała:tak::tak:

Lilianko czekam na fotkę fryzurki. Koniecznie się pochwal:-):tak:

Ten tydzień jest ok., ale w zeszłym wstawałam do niego nawet 7 razy w nocy:szok:
[/quote
Znam ten ból. Ja tak miałam z Kacprem. I teraz jak Kuba czasami budzi się w nocy tak jak miało to miejsce wczoraj to rano nie mam siły zwlec się z łóżka. Ale jak co noc wstawałam po kilka razy do Kacpra to byłam przyzwyczajona i traktowałam to może nie jak coś norrmalnego ale tak było i tyle. Tak więc teraz nie powinnam narzekać;-):-D

Aniknulka super, że zrobiłaś coś dla siebie. Oby tak dalej:tak::tak::tak:

Najlepsze życzenia dla Mateuszka - Joanny:tak::tak::-):-)

Ostatnia edycja:
Mata, życzę spokojnej nocy.

U nas przed chwilą były cyrki, bo Wojtek się obudził, zaczął marudzić i obudził Stasia. No nie ma jak dwóch ryczących na raz. Jakoś się udało opanować sytuację.

reklama
Witajcie dziewczyny!

Ja wczoraj nie dałam rady nic wieczorkiem spłodzić;-)
Byliśmy na basenie z Wojtkiem, a potem na biegu poleciałam na kurs prawka
( 18.00-21.00.)
Moi chłopcy świetnie sobie poradzili, Wojtek wykończony usnął u taty na brzuchu w samym body, no i w konsekwencji spał z gołymi nóżkami, bo tatuś bał się go rozbudzić:-):-D. Na szczęście okrył go szczelnie kołderką!

Oczywiście dołączam spóźnione życzonka dla Mateuszka:tak:

Mata mam nadzieję, że miałaś nockę spokojną.
Joasiek no to się wczoraj nałaziliście, z tego co piszesz to Ty "panią profesor" jesteś, tak? Możesz zaspokoisz moją ciekawość i napiszesz co wykładałaś?
Agusia04 dobrze, że Kubuś troszkę lepiej sypia od Kacperka :-D
Liliana80 super, że jesteś zadowolona z fryzurki, ja jakoś nie mogę się przełamać na zmianę, zawsze przedziałek na środku:eek:.
Mamoot ja to Cię podziwiam, dwóch łobuziaków to nie lada wyzwanie , szcze trochę poczekam z powiększeniem stadka...hihi:-)
A co tam u Ciebie Bbakania, teraz chyba mniej masz czasu na BB?

Do góry