reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Heloł
A ja dziś mam wolne - hura :-) piekna pogoda i dylemat czy sprzątać czy iść na dworek - wybieram dworek :-)

reklama
Witam i ja :-)

Nocka lepsza, mała dużo popłakiwała, ale szybko zasypiała (może to przez zęby :sorry:). Gorączki juz nie ma, katar juz jakby mniejszy i zaczyna kaszleć, więc oczyszcza się z wydzieliny. Antybiotyku na razie nie daję, bo jakby pomalutku choroba odpuszczała :tak:
mnie za to zatoki zaczynaja męczyć, ale u mnie to norma :baffled:

najbardziej mnie wkurza, że tak pięknie, a my kisimy sie w domu:-( ale jak do jutra nie pojawi sie gorączka, to wychodze z nią jutro na krótki spacerek, zawsze lepeij będzie małej oddychać :tak:

miłego dzionka :-)

Witajcie :-) tym razem z ranka ;-)

U nas nocka spokojna, ale wczesna pobudka :sorry: już o 6, na szczęście mała sama się bawiła więc dała poleżeć do 7 :tak: W planach oczywiście spacerek :tak: dluuuugi :-D Szkoda marnować taką pogodę ;-) Ale to po obiadku, bo na dziś nie mam i coś trzeba upichcić ;-)no i spakować się, bo jedziemy dziś do moich rodziców (na święta w strony m więc jeszcze chcieliśmy się zobaczyć z moimi..) :-)

Mata - super że małej lepiej, oby szybko przeszło i mogłyście się rozkoszować taką cudną pogodą :tak:
Mejdia - ja to matematyki nauczam :zawstydzona/y: ( znaczy się uczyłam, bo teraz to sama raczej się uczę... - macierzyństwa :-))
Kasiau, Marlena - dobry wybór :tak: sprzątanko nie ucieknie :-p

Miłego dzionka! :-)

Hej dziewczyny!:-)

Mata-super,ze Dobrusi juz przechodzi choroba i nie trzeba dawac antybiotyku:-)Ty tez kuruj swoje zatoki.

A my mamy 1 ząbka !!!!!!!

gratulacje zębolków dla Antosia i Majeczki:-)
A ja szybko umyłam okienko i idę na dworek
Oby Mata twoja księżniczka nie miała gorączki bo piękny dzionek no i weekend też ma być cudowny

Gratulacje dla dzieciaczków z zębolkami :-)

Trzeba listę uaktualnić (miałam to zrobić wcześniej... :zawstydzona/y: zapomniałam...)

Pracują nad ząbkami:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Dzien Dobry
U nas jest tak pięknie, ze wyszłam z Nadią na spacerek przed pierwsza drzemką, przy okazji zamówiłam wiązankę na Chrzest i skoczyłam do solarium:-)
Przed 13 odbieram Fabiana z przedszkola i jadę z maluchami do mojej mamy.

Gratuluje zębolka :-)

Miłego Dnia Kochane.
Teraz bede rzadziej zaglądala, porządki przed świetami ,do tego przygotowania do Chrztu.

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Witam Was baaardzo słonecznie po dłuzszej przerwie.
Niestety ja po prostu ostatnio w pracy mam sporo do zrobienia a po pracy to już w ogóle brakuje go na cokolwiek-zrobiło się tak ślicznie że chodzimy z Milenką na spacerki potem jakiś obiadek szykowanie do snu małej no i usypianie a potem to już właściwie zasypiam....rzadko kiedy uda mi się cos obejrzeć w Tv a do kompa po całym dniu w biurze mam obrzydzenie.
Oj nie chce tylko narzekać ale chciałam się wytłumaczyć,bo widzę że sporo z Was ma czas codziennie coś napisać.
Poczytałam i widzę że sporo nowości u Was:nowe długo oczekiwane ząbki gratulacje!!!! nowe rozdzialy w życiu naszych kochanych maluszków czyli dzielne poczynania w żłobku !!! nowe fryzurki-popieram nic tak nie poprawie nastroju jak pozytywne zmiany!!!No i nowe umiejętności czyli rezolutna Oleńka sama wychodzi z łóżka mamy:-)A swoją drogą podzielam pogląd że Ole są bardzo kreatywnymi osobami,odnoszą sukcesy i są lubiane!Szkoda tylko że Dobrusia choruje i walczy z temperatura kiedy za oknem tak cudnie!!!Duuuzo zdrówka maleńka Ci życzę.czytałam też o wypadkach i szalonych kierowcach których pełno właściwie wszędzie!!Tym bardziej trzymam kciuki za dziewczyny,które planują już niedługo być pełnoprawnymi kierowacmi!!

Kobietki pewnie teraz wiekszość z Was delektuje się słoneczkiem i spaceruje z dzieciaczkami?!Pozdrawiam Was ciepło!I już życzę super weekendu bo pogoda będzie nas rozpieszczać!:-)

Do góry