reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien dobry:tak:

Ja tylko na sekunde wpadłam, od rana siedzimy na dworze u dziadków:tak:U nas LATO!!!:-)cuuudownie!
Rano zaliczyłysmy bilans, Paulinka zdrowa jak ryba, tylko ciemiączko jeszcze nie zrosniete:zawstydzona/y: Mała ładnie spała na dworku, ja umyłam mój wóz, zrobiłam fotki i gotowy do wystawienia na sprzedaz:-) Wróciłysmy, bo kuzyn ma wpaść (chyba znów mam zostac chrzestna):zawstydzona/y:zobaczymy czy moje przypuszczenia sie sprawdza...

Odezwe sie wieczorkiem, bo znów sama zostaje;-)

reklama
Mejdia - ja to matematyki nauczam :zawstydzona/y:

Joasiek to podziwiam,
matma dla mnie to czarna magia, nie wiem nawet jakim wielkim cudem ją zaliczyłam na studiach...:-):-D
Maajka, Magdziara - gratulacje ząbków!
Mata- obyś szybko mogła nacieszyć się tym słonkiem!

Teraz bede rzadziej zaglądala, porządki przed świetami ,do tego przygotowania do Chrztu.
Tylko się nie przemęcz:tak:, a tak w ogóle to wszystkiego dobrego dla Nadii z okazji Chrztu, bo pewnie nie będę miała już okazji popisać na bb.

Bbakaniu, Pyzaczku - oczywiście więcej czasu Wam życzę ! Na BB i spacery!

A Dziewczyny dla WAS WSZYSTKICH -

WESOŁYCH, RADOSNYCH, SPOKOJNYCH,
RODZINNYCH, PEŁNYCH MIŁOŚCI, CIEPŁA I BLISKOŚCI
ŚWIĄT WIELKIEJNOCY:-)

Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio
Antoś
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)
Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

U nas tez dzis lato-az 25 stopni.Maja byla na krotki rekaw na dworku,tylko w razie czego jeszcze w cienkiej bluzie.Ale bez czapeczki pierwszy raz w tym roku:-)
Az chce sie zyc w taka pogode!:-):-)

Witajcie!
Ja tylko na chwilę. Jestem padnięta. Jasiek daje popalić w nocy, a w dzień jest taka piękna pogoda, że ruszamy do babci i spędzamy tam cały dzień, wieczorami (4 razy w tyg) mam aerobic więc same rozumiecie.
Majeczko, Antosiu gratulujemy pierszych ząbków :-)

Mejdia
spokojnych, wesołych, przepięknych, słonecznych Świąt oraz parasola w Dyngusa ;-)
spokojnej nocy :-)

Witajcie wieczorem!

Mata, zdrówka dla Dobrusi. Mam nadzieję, że dziś lepiej będzie spała w nocy!

Antosiu, Majeczko, nareszcie pierwsze ząbki, gratulacje:tak:

tearz, jak jest taka piekna pogoda, wychodzimy z małym na spacer dwa razy w ciagu dnia. Przez to jestem troche w tyle z obowiązkami domowymi, ale trudno. Nie mogę się nacieszyć wiosną:-) Dodatkowa zaleta jest taka, że Krzyśna spacerach ładnie zasypia. W domu ostatnio trudno go uśpić...ząbkowania ciąg dalszy ze wszystkimi atrakcjami:baffled:

Miłego wieczoru:tak:

Mamoot ja to Cię podziwiam, dwóch łobuziaków to nie lada wyzwanie , szcze trochę poczekam z powiększeniem stadka...hihi:-)

Ja to tam nic. Są tu mamy z większym stadkiem. Na przykład nasza super-mama Joaś z czwóreczka dzieci. To dopiero wyzwanie.:tak:

A my mamy 1 ząbka !!!!!!!

Gratulacje Majeczko!

Cieszę się, że Dobrusia ma sie lepiej. :-)

U nas tez nowości ząbkowe. Wczoraj wyszła jedna dwójka, a dziś druga. Podejrzewam, że jutro albo pojutrze będzie kolejna i czwarta niedługo potem.

Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio
Antoś
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)
Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś
Staś

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Witam z rana:-)

wstalysmy po 6,pranko wstawione,kawusia wypita jeszcze musze o sniadanku pomyslec,pogoda ok,niestety nie jest tak pieknie jak w Polsce:tak:

Wszystkiego naj,naj dla Filipka

Zycze milego dzionka laseczki:-)

reklama
Dzien Dobry
Zaglądam do Was tylko na chwilkę - jestem w trakcie mycia okien...

Bbakania tak robimy chrzciny w restauracji ale to tylko obiad,poza tym przyjezdza do nas rodzina, wiec przed Swietami musze porobic cos do jedzenia itd...

Wczoraj cały dzionek spedzilismy na dworze. Nadia pod wieczor miala niezły apetyt :-D

Lecem ;-)

Do góry