reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A jak w biuście masz za dużo to ja chętnie przyjmę ;-);-):tak::tak::-D:-D:-D
:-):-)

Agusia w poniedzialek pojde na poczte i nadam Ci paczke,jesli jestes chetna:-D:-D:-D;-);-);-)

Witam w pieknyh sloneczny poranek,dzwonilam do mamy i slyszalam,ze w Posce tez cudnie slonecznie:tak:ja jeszcze klikam z lozeczka,Marysia obok siedzi i sie bawi;-)

mi tez Daruni brakuje:tak:

Milego dzionka kochane:-)

reklama
Czesc Laski:-D

Widzę, że dieta robi swoje - Gratuluje dziewczynki :-D Marlenko to i ja sie pisze na jeden rozmiar od Ciebie :-):-D hihi
Ja mam 3 dzień diety hehe. Mnie kuszą słodycze i kawa.Hmm no ale jestem jak na razie twarda ;-)
I u nas słonecznie. Posciel juz się wietrzy, m zaraz jedzie do pracy, ja biorę sie sprzątanko i na spacerek ...

Dzisiaj w Łodzi w Manufakturze mamay nocne zakupy, od 22-1 obniżki do 50 % w wszystkoch sklepach - oczywiscie bede obecna :-D hihi

Miłej Soboty

Lilianko-ale fajnie z tymi przecenami!:-)

Witajcie Kobiety!:-)
Ja juz z rana przy kompku,bo Maja juz zasnela na drzemke:-)Obudzila sie po 7.00,o 8.00 wypila mleczko z kaszka i tak jej oczy lecialy,ze ja polozylam do lozeczka.Troche sie buntowala,ale byla taka spiaca,ze postawilam na swoim i 8.15 juz spala:-)

Powinnam wlasciwie wziac sie za cwiczenia......ale tak mi sie nie chce,no i jestem zaraz po sniadanku,jeszcze kawe popijam....

Milego dnia i weekendu!:-)

Dzien dobry:tak:

Ja tez tesknie za Darunia:zawstydzona/y: Niech juz do nas wraca!

Lilianko, ale fajnie z tymi przecenami:tak: To czekamy na relacje co upolowałas:-)

U nas tez słoneczko probuje sie przebic, ale jeszcze mnóstwo chmur, bo w nocy lało:sorry2: ale mysle, ze w południe i u nas bedzie ładnie:tak:

Paulina dzis budziła sie w nocy miedzy 1, a 3 6 razy... nie wiem co jej jest... i to z wielkim płaczem i zasnac nie umiała:zawstydzona/y:ostatnio w ogole robi nam takie pobudki, czasem musze jej dac wody, a czasem zasnie bez picia, nie wiem o co chodzi:confused:

Jutro jedziemy na chrzciny, wiec mam nadzieje, ze pogoda dopisze i bede mogła małą ubrac w nowy płaszczyk wiosenny:-p

A ja dzis weszłam w 1 spodnie:-) kupiłam je w 2 miesiacu ciąży... ale i tak juz jest jakis postęp:tak: mam nadzieje, ze do lata wejde w te sprzed ciąży, bo chyba 6 par leży i się kisi:-D

Mój m. i brat wyczaili w koncu gdzies na necie musical metro:-) w tej 1 obsadzie z Janowskim i Górniak, jestem taka szczesliwa z tego powodu:-) Jak to grali to nie było mnie stac na takie przedstawienie, bo byłam małolatą:-p a od 7 lat chciałam to zobaczyc i nigdzie nie umiałam znalezc:-) w koncu sie doczekałam!

Miłego dnia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zgadza się Kasia:-D:-):-)
Dwa lata temu bylismy z m i kupilsmy sobie po spodniach, ale szczerze Wam powiem, że oni troszkę oszukują. Wywalają ceny z kosmosu i przeceniają :-)ale zawsze można coś wyczaić :tak:hihi

Witajcie Kochane :tak:

Jestem baaardzo mile zaskoczona Waszą obecnością :tak: zazwyczaj takie pustki w weekendy :tak:

pod wieczór juz marudna, ale staram sie ją przetrzymać, żeby ładniej zasnęła i spała...
ja chyba troche nad pracą poślęczę, może coś dopiszę:sorry2:
Ola dokładnie tak samo i to już od kilku dni... ale tata i mama zabawiają ją na maksa więc nie jest źle :-D
Całe szczęście że już praca chyli się ku końcowi... będziesz miała więcej czasu dla siebie, córeczki i m!
Josaiek brzuszek spadl delikatnie bo pusto w srodku:-D:-D:-Dboczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal):tak:
Mata twoj maz to tak jak ja,bardzo nie lubie chorowac,no chyba,ze mnie juz tak powaznie polamie to pokornie zmykam do lozeczka
Mówisz, że pusto? :-D Pewnie tak, ale mam nadzieję, że mi ten nawyk jedzeniowy po diecie zostanie :zawstydzona/y: mało i lekkie przekąski :tak: Ale cieszę się że za kilka dni od czasu do czasu zjem chlebek żytni :-D
Mi też przydałby się jeden rozmiar większy cycusiów :tak: ale i tak jest większy niż przed ciążą :-D
Mój m kładzie się do łóżka, gdy już słania się na nogach :zawstydzona/y: twardziela gra do końca ;-) i na szczęście nie jest bardzo absorbujący jak choruje :tak:
dzwonilam do mamy i slyszalam,ze w Posce tez cudnie slonecznie:tak:ja jeszcze klikam z lozeczka,Marysia obok siedzi i sie bawi;-)
A ja słonka nie mam :-p ale pewnie będzie, bo jakieś przejaśnienia zapowiadali :tak: Ja też klikam z łóżka :zawstydzona/y: w piżamie :-p a cio - sobota :-)
Powinnam wlasciwie wziac sie za cwiczenia......ale tak mi sie nie chce,no i jestem zaraz po sniadanku,jeszcze kawe popijam....
To pijemy sobie kawkę razem ;-) Kiedyś pisałaś, że powinno się ćwiczyć rano(ja zazwyczaj wieczorem to robię) a nie wiesz dlaczego?

Dziś nocka bez m i chyba moje dziecko to czuło, bo wstawałam do kilka razy - popłakiwała i zasypiała :zawstydzona/y: Wstała już o 6 (no nie da pospać mamie w sobotę :-p) Trochę "podyskutowałyśmy" i przed 8 znów smacznie spałyśmy do 8:40. Pewnie byłoby dłużej tyle że obudził nas za oknem młot pneumatyczny - postanowili sobie chodnik naprawiać :angry: Nie mamy dziś wielkich planów, ale pomyślę... ;-) No i czekam już na mojego m :zawstydzona/y: (wraca wieczorkiem z teściową i ciocią - pełna chata więc będzie wesoło :-D)
Słonecznej soboty!!! :tak:

Ostatnia edycja:
Marysia zalicza drzemke nr 1 ja sie maluje no i chyba polece na miasto,no bo co tu robic w taki piekny sloneczny dzionek;-)
Joasiek przesylam Ci sloneczko:-Da jutro przesle Asiowo,zeby Paulinka mogla zalozyc nowy plaszczyk:-Da jak.......:-D

reklama
Do góry