reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam Kobietki!:-)

Spoznione zyczenia naj naj dla Zuzki i Michalka:-)

Wczoraj nie mialam kiedy zajrzec na bb,ale dzis juz jestem-choc tez nie na dlugo.....
Milego dnia wszystkim!:-)

Witam wieczorkiem:-)

u nas strasznie wieje malo dachu nie zerwie;-)dzionek bardzo fajny spacerowalysmy duzo,przed gradem chowalysmy sie do sklepow:no::-pnic nie kupuje musze troche zaoszczedzic kaski od dzisiaj mam szlaban na zakupy:-pmoze uda mi sie zrobic korekte wzroku przed wakacjami,zobaczymy...Marysia juz spi,pieknie zjadla mlesia bo az 230ml tylko w dzien wogole nie chce mleka je rano i wieczorem troche sie o to martwie:-(zasmakowala w zupkach,deserkach i doroslym jedzonku:tak:

Milego wieczoru:-)

co do diety to u mnie 3kg spadlo,ale nie wydaje mi sie,ze jest az tak roznica poprostu organizm sie oczyscil,bardzo polubilam ten rodzaj jedzonka i przy nim pozostane wprowadze tylko wiecej owocow i warzyw...

Witajcie wieczorkiem :tak:

Wiedziałam, że będą pustki ;-) weekend się zaczął...
Ja dziś wieczorkiem(do jutra) słomiana wdowa :sorry2: mój m pojechał do kuzyna na konsekracje (po drodze zabiera swoją mamę i ciocię). Z racji tego, że to troszku daleko, my z Olą siedzimy w domku :tak: Mała dziś nie pospała jak wczoraj... raptem godzinka snu, wiec już przed 20 lulała :tak: tylko teraz co jakiś czas popłakuje przez sen :-( Ja kątem oka patrzę na Mr i Mrs Smith, ale już go widziałam.. chyba zapowiada się wieczór przy książce ;-)
Miłej nocki mamusiom życzę :tak:

Marlena - 3kg nie widzisz po sobie? nie wierzę :-p mi brzuch spadł baaardzo, niebo a ziemia porównując z wcześniejszym... i wchodzę w większość spodni :tak: no fakt, ćwiczonka swoje też zrobiły...

Ostatnia edycja:
Marlenko Marysia to się chyba na dorosłe jedzonko przestawia :tak: mleczko rano i wieczorm je, to chyba dobrze :-)
u nas Dobrusia się zbuntowała i nad ranem przed 6 je cycka, potem zazwyczaj koło 9 była kacha, ale ledwo cokolwiek uda mi się jej wcisnąć, a za pół godziny ze smakiem wcina cycka... obiadek je dopiero 13-14 i tu całe 100 ml to sukces ostatnio :dry: a najlepsze jest to, że wieczorem je od taty kache (gęstą, łyżeczką) i dziś zjadła ponad 230 ml :szok: no i po kąpanku juz nie ma cycusia :tak::-) za to po 23 się już budzi na cycka i do rana pociągnie jeszcze ze 2 razy...

Kurcze dziewczyny chyba musze z Was wziąc przykład i zacząć jakąś delikatną dietę i ćwiczonka, jak ja bym chciała, żeby mi brzuch zleciał i trochę kilogramów:sorry2:

Joasiek widzę, że Twoja córka tak jak moja, przestawiła się na jedną drzemke dziennie... pod wieczór juz marudna, ale staram sie ją przetrzymać, żeby ładniej zasnęła i spała...

Mąż pokornie położył sie w drugim pokoju, mam nadzieję, że wydobrzeje... na szczęście on nie z tych, co jak chorują to gorzej jak dziecko ;-) tylko z tych, co nie zwraca uwagi na chorobę :dry: a uparty do tego okropnie... w średniej szkole chodził na w-f z zapaleniem oskrzeli, a na jutro na przykład zaplanował sobie kupno i zrzucanie węgla do piwnicy :szok:(a mógł to juz robic ze 2 tyg. temu, a zostawił na później, węgla prawie nie ma, a czyms trezba w piecu palić...)
A niech robi co chce, byleby szybko był zdrowy i nas nie pozarażał

ja chyba troche nad pracą poślęczę, może coś dopiszę:sorry2:

miłej i przespanej nocki

O ja tez trochę się zaokrągliłam - schaby mi urosły i niby spodnie mam ok ale wystają mi bo bokach zbędne gramy - mąż wyjedzie, przestanie gotowac to schudnę bo robi takie pyszności że ciężko się oprzeć a poza tym to jak karmię to na razie olewam diety- ja tam dużo nie chcę tylko te schaby dwa :-):-):-)
Jutro imprezka - przyjęcie weselne więc w końcu gdzieś wybędę na wieczorek - starówka - Honoratka - mam nadzieję, że będzie udana imprezka
Przespanych nocek :-)

Kasia no i u mnie ,,klamki milosci,,sporwe,milej imprezki;-)ale Masz fajowo:tak:
Josaiek brzuszek spadl delikatnie bo pusto w srodku:-D:-D:-Dboczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal):tak:
Mata twoj maz to tak jak ja,bardzo nie lubie chorowac,no chyba,ze mnie juz tak powaznie polamie to pokornie zmykam do lozeczka

reklama
Hej kobiałki;-) Weekend nastał i cisza na BB:szok: jak to zwykle od piątku bywa.

Kasiu przecież Ty szczuplutka jesteś:tak::tak::tak: a jak M wyjedzie i przestanie gotować to z Ciebie nic nie zostanie;-) Już niech lepiej Cię dokarmia:tak::tak::tak::tak:

Marta tak czytam ostatnio jak Dobrusia śpi to widzę wyraźną poprawę:tak::tak:A to, że nie bardzo chce jeśc to pewnie kolejne ząbki.
A i żeby przy tym zwalani węgla mąż Ci się bardzie nie pochorował:-(

wakacjami,zobaczymy...Marysia juz spi,pieknie zjadla mlesia bo az 230ml tylko w dzien wogole nie chce mleka je rano i wieczorem troche sie o to martwie:-(zasmakowala w zupkach,deserkach i doroslym jedzonku:tak:
a u nas odwrotnie Kuba jakby mógł to cały czas jadłby mleczko. jak widzi butelkę to aż się trzęsie:tak::tak: Gratuluję zgubienia kg. Brawo szkoda, że ja nie mma takiego samozaparcia:-(
Josaiek brzuszek spadl delikatnie bo pusto w srodku:-D:-D:-Dboczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal):tak:
A jak w biuście masz za dużo to ja chętnie przyjmę ;-);-):tak::tak::-D:-D:-D
Oj brakuje naszej Daruuni brakuje. Ale niech odpoczywa i ładuje akumulatorki. Jeszcze trochę i woci do codzienności, a póki co niech nacieszy się rodzinką:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry