reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A'propos diet i odchudzania. Bardzo dobrze robi - przynajmniej u mnie - chorowania na żoładek. :-p;-) 2 kg w dwa dni. A tak serio, to pewnie wrócą. A szkoda, bo dobrze mi bez nich było.

reklama
Witam

nocka w miare udana, mąż poszedł spać do drugiego pokoju :tak: i dobrze, bo rano mówił, że się często budził

Joasiek super wynik :tak:

A'propos diet i odchudzania. Bardzo dobrze robi - przynajmniej u mnie - chorowania na żoładek. :-p;-) 2 kg w dwa dni. A tak serio, to pewnie wrócą. A szkoda, bo dobrze mi bez nich było.

hi hi ja tez ostatnio sie śmiałam, żeby moja bakteria się odezwała, bo w 3 miechy zgubiłam 10 kg :tak: ale jak pomyslę, jaka to była męczarnia, to jednak wolę mieć te kilogramy :dry:

miłego dnia :-)

Witajcie.
Mamoocik popieram najlepsza jest jelitowka. Tylko ze po niej zybko kg wracaja. U nas noc byle jaka Wojtka bolal brzuszek budzil sieco chwilka.
Pogoda tez sie popsula jest cieplo ale chyba bedzie padac.Miałam wczoarj sprzatac ale nic nie zrobilam.
Podziwiam te dziewczyny co maja sile sprzatc zajmowac sie dzieckiem i ejszcze latac na zakupy.

Dzien Dobry

Czytam a tu temat dieta, śmiać mi sie chce, bo mój m pilnuje mnie, żebym się nie obżerała.
Ostatnio troszkę zaniedbałam Wątek Główny ale pamietam, że niedawno był temat o jakiejs diecie cud..:-D - Ja poprosze kochane o tą dietę:-) moze być PW.

U nas nocka spokojna, dzieci powstały przed 7. Mąz bawi sie z nimi do tej pory a ja własnie jestem po kawce i na BB:-D:-).

Dzień doberek:-) U nas nocka super, ale pobudka o 5,20:szok: I odkąd Kuba wstał to cały czas marudzi. Nie mam już sił. Nie wiem o co chodzi. Wygląda na to, że coś mu dolega. Ząbki posmarowałam żelem zaraz jak nie uśnie dam mu Nurofen i zobaczę czy pomoże. Za oknem deszczowo ale w miarę ciepło.

Joasiek ale Oleńka ładnie ci wczoraj pospała. Super:tak::tak::tak:

Mi na kregosłup pomagają tylko cwiczenia rozciagające... nastepnego dnia czuje sie jak nowonarodzona:tak:
U mnie to samo. odkąd zaczęłam chodzić na aerobik, odpuściły mi bóle odcinka lędźwiowego. A naprawdę dawał mi popalić. Narazie spokój:tak::tak::tak:

Powitanko poranne :-D

Gratuluje straconych kilogramów !!!! Asiu jak Ty
w takim tempie chudniesz to niebawem nic z Ciebie nie zostanie. Opanuj się !!:-D:-D Dobrze, że Twoja Oleńka taka filigranowa.
Do tej upragnionej wagi jeszcze dłuuuga droga :zawstydzona/y: Po dwóch tygodniach intensywnej dietki chudnie się już mniej, a jeszcze 9kg chciałabym zrzucić, wtedy czułam się najlepiej... :sorry2:
Mamoocik popieram najlepsza jest jelitowka. Tylko ze po niej zybko kg wracaja.
Dziękuję Kochane za radę... ale za jelitówkę podziękuję :-D
U nas nocka super, ale pobudka o 5,20:szok: I odkąd Kuba wstał to cały czas marudzi. Nie mam już sił. Nie wiem o co chodzi. Wygląda na to, że coś mu dolega.
Joasiek ale Oleńka ładnie ci wczoraj pospała. Super:tak::tak::tak:
Mam nadzieję, że to marudzenie Kubusia to takie chwilowe :tak: a może jednak coś w buzi się wykluwa... :zawstydzona/y:
Ola faktycznie wczoraj ładnie pospała i coś czuję że mi się panna na jedną drzemkę w dzień przestawia... dobrze że długą :-D
za godzinke ruszamy do ortopedy na kontrole. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku:-(
To trzymamy kciuki :tak:

Olcia dziś dała pospać rodzicom dłużej o 30min i wstała przed 7 :tak: W nocy raz wstać musiałam i ją przesunąć bo ma talent do pchania się w szczebelki łóżeczka :zawstydzona/y: Teraz jak wczoraj zalicza pierwszą drzemkę :tak: Ja już po śniadanku, zaraz idę sobie kawkę bezkofeinową zrobić :sorry2: W planach spacerek, chociaż niebo bez słoneczka :sorry2: no i mam nadzieję, że ja się też dobrze będę czuła, ale póki co jest ok ;-)
Dziewczyny, nie wiecie co tam u Daruuni? Kiedy wraca? Jak macie z nią kontakt - pozrówcie ją ode mnie :tak:, ok? Dzięki!
Udanego dzionka wszystkim! :tak:

Witajcie.
Miałam wczoarj sprzatac ale nic nie zrobilam.
Podziwiam te dziewczyny co maja sile sprzatc zajmowac sie dzieckiem i ejszcze latac na zakupy.
Magdalenkakol, a jakie mamy wyjście kochana, :sorry2:
ja to nie mogę się nadziwić, że Aniknulek to jeszcze ciasto ma czas upiec!!!!:szok:

Agusia04 my też 5.30 wstaliśmy, mam nadzieję że Kubuś w końcu odzyskał humorek.
Mój Mały obudził się dziś ok. 2.40 z takim płaczem,:-( że nie wiedzialam co się dzieję. Bąki szły jeden za drugim a on się darł w nie bogłosy. Dałam mu Bobotic bo od Espumisanu zgubiłam ulotkę i nie wiedziałam ile kropel. Prężył się strasznie i w końcu zrobił kupkę! A potem jakby nigdy nic usnął.:shocked2:
Wczoraj mu dałam zupkę kalafiorkową - może od tego, albo coś zeżarł z podłogi.:szok:

Wojtuń właśnie drzemie:happy2: oby jak najdłużej, ja zdążyłam wskoczyć pod prysznic, obrać ziemniaki i doprawić rybę, wstawiłam pranko, a teraz kawka przy BB.
A jeszcze bym chciała tą rybę usmażyć i trochę się podpakować bo dziś m. wraca o 14.00 i jedziemy w łódzkie do teściów.
Lecę - czas ucieka ...pa!

reklama
Witam, napisałam do Daruuni - wraca dopiero w następną niedzielę :szok:
tęskni za nami - dzisiaj Bartul stanął pierwszy raz sam przy łózku :-)
Ona też tęskni i gorąco pozdrawia - doczekać się nie może kiedy wejdzie na bb.
Napisałam jej o wyczynach naszych 2 chłopaków że stawiają pierwsze kroczki :-)

Do góry