reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!:-)

Marlenka,Joasiek-to i tak super 2 kg stracic w tydzien!Az zaczynam tez myslec o tej diecie;-)
Ja po prostu zmniejszylam porcje i odstawilam slodycze.Cwiczenia na poczatku niezle mi szly,a od tygodnia nie moge sie jakos zebrac.Zawsze cwiczylam rano,bo ponoc wtedy cwiczenia sa najskuteczniejsze,ale teraz Maja mi nie pozwala.Chyba zaczne cwiczyc wieczorem,kiedy M jest w domu i moze sie nia zajac....

U nas nocka tym razem spokojnie,Maja spala od prawie 21.00 do 7.00 bez przerwy.
Dziaslo spuchniete nad lewa dolna jedynka,wiec niedlugo bedzie ten zabek-juz przeswituje:-)

Joasiek-wszystkiego naj naj dla Oli:-)

Milego dnia wszystkim!:-)

reklama
witajcie:tak:

Wszystkiego naj naj naj dla Oleńki:tak:

Mi dzis Paulina zrobiła pobudke po 5:zawstydzona/y: heh... masakra, ale o 8 padła gdy ja po szyjce głaskałam u mnie w łóżku:-pi to na brzuszku;-) i jeszcze na szczescie spi...

U nas biegunka chyba juz na dobre odeszła, małej apetyt wrócił z dwojoną siłą:-p ogólnie musimy sie pozbyc tylko katarku:tak: Mi juz w ogóle przeszło...:tak: Teraz tylko czekamy na ładna pogode i w koncu mozemy wyjsc na spacerek, bo ile mozna w domu siedziec:tak:

miłego dnia mamusie!

Dzień dobry:-D
Oleńko wszytkiego najlepszego!
Kurcze jakim cudem w tydzień 2 kg marlenko zrzuciłaś!!!!????? Matko kochana ja do maja koniecznie musze zrzucić troche kg bo się w sukienkę kurcze nie zmieszcze i jak się ścisne to będe wyglądać tak:szok: i na bezdechu :-D
Zuzia ogląda właśnie Fimbusie i prowadzi ożywiona konwersacje z nimi. Ostatnio nauczyła się nowych sylab i całymi dniami powtarza jojododojojo.....
co do pogody to ja chyba zaczne podpijać Zuzi witamine D bo pogoda mnie dobija nie dość że zimno , deszczowo szaro to jeszcze wieje tak że mało człowieka nie przewróci:crazy:

Kurcze jakim cudem w tydzień 2 kg marlenko zrzuciłaś!!!!????? Matko kochana ja do maja koniecznie musze zrzucić troche kg bo się w sukienkę kurcze nie zmieszcze i jak się ścisne to będe wyglądać tak:szok: i na bezdechu :-D

Dziewczyny A CO TO ZA DIETA? 2 KG W TYDZIEŃ wow

Dziękujemy za życzenia :tak:
Dietę podesłała jakiś czas temu Zuzkus :tak: nie je się przede wszystkim pieczywa, makaronu, ziemniaków i nabiału(chociaż nie do końca bo można niektóre sery light :zawstydzona/y:) Proszę, tu link :tak: Dieta South Beach (Plaż Południa) Znalazłam nawet cały jadłospis na 2tyg... http://www.mojegotowanie.pl/wokol_stolu/diety/dieta_plaz_poludniowych
Ponoć można w 2tyg stracić 6kg :zawstydzona/y: u mnie dopiero! 2kg poszło... :-p

Witajcie!
Ja tylko na chwilę, bo walczę z Jaśkiem, który za nic nie chce usypiac w lóżeczku - odkładam go a on ryk :szok: juz mam dość :wściekła/y:
wczoraj walczyłm od 24 do 3 - nie pamiętam ile śpiewałam, ile odkładałam, cyc to już smoczek więc go oduczam ale padam jak pies Pluto mówię Wam tragedia :wściekła/y: teraz beczy w łóżeczku a głaskanie, śpiewanie, nie pomaga :no:

Wszystkiego najlepszego dla Joaśkowej Oleńki z okazji ukończenia 9 m-cy :biggrin2:

Hej kobitki! :-)
My już jesteśmy, właśnie się rozpakowaliśmy, teraz musimy ogarnąć mieszkanko po tygodniowych rządach tatusia;-)
Wieczorkiem poczytam co u Was, bo teraz mój Mały Maruder mi niestety nie pozwoli!:no:

reklama
Do góry