reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie mamusie!

Spóźnione życzenia dla Lenki i Arturka z okazji 9 miesięcy:tak:

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych swiętujących, Nadii, Mikołaja, Maciusia i Paulinki:tak:
ja z dzicmi w domku mialam isc z nimi do kosciola ale u nas w kosciele to zimny wychow i jedank nie ide.
U nas w kościele odwrotnie...mocno grzeją i jest tak ciepło, że zastanawiam się zawsze jak ubrać małego, żeby nie było mu za gorąco.

Byliśmy dziś znów na basenie z małym. Znów zaczęło się od marudzenia i płakał przez pierwsze 5 minut. Juz miałam z nim wychodzić, a tu nagle cisza a potem zaczał się smiać. Resztę zajęć wesolo chlapał nóżkami, gadał do siebie, piszczał z radości, zaczepiał dzieci:tak:. No i teraz to juz całkiem zgłupiałam i nie wiem, czemu wczesniej był niezadowolony. Grunt, ze wreszcie się przemógł i mam nadzieje, że już tak zostanie.
Reszta niedzieli też była milutka, spacer, kościół a wieczorem odwiedziła nas kuzynka.

Miłego wieczoru:tak:

reklama
Paulinko, gratuluję Mały Gryzoniu! :-) Dobrze, że już lepiej.

Agusia, mam nadzieję, ze u Twoich chłopców tez już lepiej. U nas już w porządku. Nie wiem co jest z tymi wirusami żołądkowymi - na wszystkich ostatnio się rzucają.

U nas znów msza na temat prezerwatyw, in-vitro i ogólne zgorszenie :baffled: cóż czasem się zastanawiam na tym czy jestemm w kościele, czy na bazarze, czy w sejmie i ksiądz przeglosowywuje jakąś ustawę :dry:
Mój m dziś cały dzień zajmował się małym a ja mogłam wreszcie odsapnąć. Przyznam się, że spałam do 9 :rofl2: dzionek minął leniwie
Mój Jasiek z małymi oporami ale usnął w łóżeczku i tym samym mogę sobie z Wami porozmawiać :tak:

Witam z rana:-)
nocka ok,cala przespana,powolutku szykuje nas na spacerk teraz zajadam sniadanko:-)

Wszystkiego najlepszego dla Olenki(Joaskowej)z okazji ukonczenia 9mcy:-)

Milego dzionka:-);-):tak:

Dzień dobry :-)

To ja dzisiaj druga ;-) Mała dziś spała do 8 więc jestem w lekkim szoku :szok: Fakt, obudziła się po 5(chyba ma jakiś radar na tatusia nastawiony - jechał przed 6 na delegację do krakowa... też chętnie bym z nim pojechała :zawstydzona/y: bo bardzo Kraków lubię, swego czasu często go odwiedzałam i zawsze przy smoku pisałam kartki do znajomych :-D) U nas zapowiada się (z resztą jak wczoraj) dzień bezspacerkowy :-( Musimy sobie jakoś z Olą czas w domku zorganizować ;-)
Marlenka - dziękujemy za życzonka - przekażę :tak: a jak tak dieta? już drugi tydzień, nie? ja dziś pierwszy kończę i poszło dopiero 2,5kg :zawstydzona/y: faktycznie, nie jest źle ;-) mogę czasowo żyć bez chlebka, ziemniaków, makaronów i słodyczy :-D nadal też ćwiczę te 6weidera i widzę efekty na brzuszku :tak: ale im bliżej końca tym trudniej... jestem przy 18 powtórzeniach i wysiadam lekko, a ma dojść do 24... :sorry2: No cóż, twarda będę - DAM RADĘ :tak:

Ostatnia edycja:
Najlepszego dla drugiej Oleńki:-D
U nas pogoda do d..., pada ale nie jest tak zimno- podobno w sobotę ma być już wiosna i 10 -12 stopni :-) oby :-)

reklama
Joasiek u mnie drugi tydzien tylko 2kg spadlo i nie wiem dlaczego nie poddaje sie i czekam na rezultaty moze cos sie ruszy w tym tygodniu;-)cwicz,cwicz kochana jestem z ciebie dumna:-D
Kasiau oby do soboty;-);-);-)

Do góry