reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Widzę, że humorek dopisuje :-)
Ja dopiero mogę odsapnąć, maly śpi z tatusiem a ja odpoczywam na BB. Dziś jeszcze trochę sprzątałam, byliśmy u mojej babci nad wodą ale wiało więc wypiliśmy kawe i wróciliśmy do domu, potem obiadek, zmywanie, prysznic, wstawilam pranie (a czeka mnie jeszcze 2 nocne) poskladałam 3 prania (nie prasuję) no i teraz mam chwilkę ale zaraz zmykam, chciałm jeszcze zobaczyć co u Was. Weekend więc ciszej ale po niedzieli znów dziewczyny sie rozkręcą.
Kasiau cieszę się, że zakupy udane :-)
Lilianko śliczny avatarek :tak:

spokojnej, przespanej nocy :-)

ja również uzupełniam listę:-)

]

Ząbków brak:
Zuzia
Jasio

Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
Lenka
1 ząbek:

2 ząbki:
Brunko
Mikołaj Joli
Wojtuś
Marysia
Arturek
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)
Natalka

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Staś

5ząbków
Nadinka
Michaś

6 ząbków:

Krzyś
Dominik

7 ząbków

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś[/quote]

Ostatnia edycja:
Aniknulka - a mi się wydaje, że sporo zależy czy długo się karmi piersią... :tak: im dłużej tym trudniej malucha przyzwyczaić do samodzielnego usypiania... przecież przy maminiej piersi jest tak ciepluchno, taki ładny znajomy zapach i tak biezpiecznie... :tak:a tu nagle maluch zostaje sam sobie do spania :sorry2: Kilka moich koleżanek nadal karmiących ma dzieci prawie dwuletnie i do tej pory mają problem z samodzielnym spaniem, o spaniu w łóżku rodziców nie wspomnę :zawstydzona/y: Także wydaje mi się - coś kosztem czegoś :tak:
Joasiek tutaj sie z Toba nie zgodzę:no::no:
moja Lenka nadal jest na cycusiu i muszę sie pochwalić że kladę ja do łóżeczka, a ona szybciutko, bez płaczu usypia:tak::tak::tak:
A moja starsz Ninka była na butli od 3 miesiąca(ściagałam mleko) i byla jeszce wieksza terroryska niz Dobrusia:sorry2:
Myślę ze to zalezy od charakteru dziecka:rofl2::rofl2:

Witajcie dziewczyny!:-)

Wszystkiego naj naj dla Lenki i Artura!:-)

My dzis mielismy jak nigdy trudna nocke-Maja poszla spac 20.45,ale z placzem obudzila sie po 23.00 i juz do 1.00 co chwila budzila sie i plakala,a potem odechcialo jej sie spac.
Podejrzewam zabki,bo tak zalosnie plakala,nawet smok i przytulanko nie pomagalo.
I nawet wzielam ja do nas do lozka,ale ono za bardzo kojarzy jej sie z zabawa i nie chciala w nim spac,tylko skakac.

Myslalam,ze chociaz pospi dluzej rano,ale obudzila sie juz 7.30,na szczescie od 9.00 juz spi z powrotem.

Milego dnia Mamuski!:-)

Dzień doberek :tak:

Wszystkiego naj naj naj a przede wszystkim zdrówka dla Paulinki z okazji 9 m-cy :-) Asiowo mam nadzieję, że mała już doszła do siebie :tak:

Mamy za sobą piękny, rodzinny wczorajszy dzień :tak: Suuuper ;-) Uwielbiam weekendy, kiedy możemy wreszcie w trójkę gdzieś wyjść i wspólnie spędzić czas :-) Oleńka wstała dziś niestety dość wcześnie, bo już po 6 :sorry2: Pomarudziła, więc dostała jedzonko i 30min zabawy pospała jeszcze godzinkę a ja z nią ;-) Teraz słyszę, że się bawi (m oczywiście śpi jak zabity :-D) Dziś też pędzimy razem na spacerek, ale raczej popołudniu bo muszę obiadek pogotować (skończyły się żelazne zapasy dla Oli ;-)).
Miłej niedzieli i wypoczynku!

AniaW - może się mylę i masz rację, ale każdy może mieć własne zdanie :tak: to były tylko moje własne obserwacje i rozmowy z innymi mamami :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry
U nas pada deszcz blee:baffled: Nadinka własnie ma pierwszą drzemaczkę ... wstała po 6 hihi, ale ja poszłam przed 22 spać i jestem wyspana.

Biedna Majunia... zycze aby ząbeczki wyszły szybciochem...

Zyczę Miłej Rodzinnej Niedzieli:-)

Do góry