reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Anikinulka super ze juz chorobsko odchodzi. u nas dzisiaj cudna pogoda. Maz byl z Wojtkiem na spacerze a ja ogarnelam mieszkanko. Wojtek wlasnie usnal sam w łozeczku W dzien to swieto.

Witam
Ja dziś zaszalałam , poszłam z mamą i jej koleżanką na ciuchy i kupiłam 2 kiecki i kurteczkę sobie , mamie doradziłam , też sobie kupiła parę rzeczy - tylko jak wróciłam do domu to m niezadowolony że tylko mnie nie było :crazy:

Najlepsze życzenia dla Lenki i Artura

Witam i ja ;-)

Lenka Arturek wszystkiego dobrego :-)
Kasiu gratuluję udanych zakupów, a m się nie przejmuj ;-)
Asiowo bardzo się cieszę, że juz lepiej :tak:
Mamoot dobrze, że kłopoty brzuszkowe się kończą :-)

Moja panna chyba zaczyna się buntowac na to usypianie, ale jeszcze poczekam jakis czas może akurat w końcu załapie :dry: dziś spała mi 50 min na spacerze (ostatnio spi przed południem ok. 1,,5 godz.) i dopiero niedawno znów usnęła :baffled: mam nadzieję, że ze 2 godzinki pośpi (ale pewnie nie, bo ok. 18 jest pora na jedzonko...)
za to nocki jakby lepsze (może to skutek tego usypiania:confused:), bo dałam małej cycka po 23, wierciłą sie trochę, ale potem spała prawie do 5, znów cycek i pobudka o 7, więc w końcu jakoś się wysypiam ;-) ale nie cieszę się na zapas, bo na dole chyba będzie się coś wykluwać:dry:
póki co korzystam z lepszego snu małej i piszę pracę. A co najlepsze, to pomału wyczerpuje temat i koniec pisania zbliża się wielkimi krokami :tak::-) poem tylko przeżyc poprawki promotora :dry:

miłego popołudnia i wieczorku, weekend mężowie w domu to i cisza na bb ;-):-D

Martula - nauczy się , nauczy - moja za to budzi się w nocy i cyca bierze i śpi dalej - tak jakby jej smok wypadł. Ostatnio jakoś w miarę ok te noce i da sięwyspać jako tako - dziś pobudka dopiero 6,30 :-)

Witajcie. Ja przed 19 wróciłam z Kubalkiem do domku. Poszliśmy sobie na kawkę do koleżanki, mały był super grzeczny jak nie on:szok:. A Kacper z tatusiem pojechali do kolegi. Tak więc dzisiaj kazde z nas miało do opieki po jednym bobasku;-):-D:-D:-D Dzionek udany. A Kuba jak wróciliśmy zaraz się wykąpał i spanko. Od dwóch dni budzi sie przed 6 i nie chce spać. Ale najważniejsze, że póki co zaczął przesypiać nocki. Więc ma wybaczone to poranne wstawanie. Tylko ja muszę nauczyć się kłaść wcześniej to wszyscy będziemy zadowoleni;-) W ogóle ostatnio się buntuje przed spaniem jakby się bronił. Mam nadzieję, że to przejściowe kłopoty.

Marta ja czytałam gdzieś że przy nauce zaypiania, może nastąpićpo lepszych dniach bunt. I najważniejsze, żeby się nie poddać. I podobno dziecko wraca szybko do normalnego usypiania. Trzymam za Was kciuki:tak::tak::tak:

Kasiu super, że zakupy udane. A mężulkiem się przejmuj, szybko mu minie;-)

Wszystkiego najlepszego dla Lenki i Arturka

Dobry Wieczór

My dzisiaj z Nadia byłysmy u mojej babci, wiekszosc dnia spędzilysmy na dworze... ale dzisiaj było pięknie...
Nadia juz zasypia... maż prze TV :-Da ja na BB tylko mialam przed chwilą małe Siii, oparzyłam sie para od czajnika i cholernie mnie pieczeee

Kasiau u mnie było to samo, jak w srodę pojechałam z kolezanką na zakupy, do dzis mi wypomina, ze tak długo mnie nie było :-D:-D

Widzę, że dzisiejszy zionek udany, super sa takie wyjścia ;-)

a ja dzis odpuściłam sobie wychodne, za to zaliczyłam z mała spacerek (a wychodne może odbije sobie w tygodniu, bo cos mi sie o uszy obiło, że mąż miże wolne wybierze :-p)

Mała pokąpieli usnęła sama w łóżeczku :szok: troszkę pojęczała, kilka razy zapłakała i śpi :-) ale wierci się okropnie... do tego ma taka drobną wysypke na brzuszku i wzdęty brzuszek :-( dostała esputiconu, mam nadzieję, że nic ja nie będzie męczyć i znów fajnie przespi nockę ;-)

miłego wieczorku:-)

reklama
M zrobił pyszny obiadek , obejrzeliśmy filmik ale sytuacja nadal poza normę - strasznie milczący dziś mój m :-D:-D:-D nawet o kieckę nie zapytał i w ogóle co kupiłam :-):-):-)

Do góry