reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Maajka - to tylko pozazdrościć, u nas zapowiadają ciągle powrót zimy... :baffled:
A mnie coś wieczorem naszły muchy w nosie (Mata to pewnie Twoja z avatarku :-p), a przecież dzień był całkiem znośny :zawstydzona/y: Nie wiem o co mi biega :sorry2:
Na spacerku, jak przewidywałam nie byłyśmy, jutro niestety marne szanse na poprawę :-( Ja chcę wiosnę :-( Mała dziś lepiej spała w dzień - dwie drzemki po godzince i wstyd się przyznać ale na jednej położyłam się z nią... :zawstydzona/y: Idę poczytać, może muchy uciekną...

reklama
Agusia, piszesz o tym przedszkolu, a mnie to wszystko lada moment czeka. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do myśli, że sie musze brać za przedszkole dla Wojtka. Mam nadzieję, że sie załapie.

U nas na przemian deszcz i słońce. Jeden deszcz to nas nawet dopadł na spacerze. Ale Stasiowi nawet się podobały kropeli na buzi. Bo miałam go w nosidełku i tan zamiast się chować to cały czas w górę patrzył. :-D

Ale u nas sie wiatr zerwał, przed chwilą aż mi cos w szybę stuknęło, że myslałam, że pęknie :szok: do tego leje deszcz... ja chce wiosnę!!!!!!!!!!!

U nas tez wieje Na szczecie nie pada.
Marta a jak ty zostawaiasz mala z mezem to jak ona sie zachowuje jest grzeczna ? wspoczuje cie tego cycowlenia.
Moj Wojtek juz spi. Noo ale od 15 nie sapl wiec padl jak kawka. Moz ebedzie bniespodzianka i przespi cala noc. ale mi sie marzy.

Wieczór:-)
Ja już zębola mam zrobionego ale to nie koniec wizyt u pana Stomatologa( trochę mnie zaskoczył 150zł za blombę bierze):wściekła/y:ehhh
U nas tez w centrum wieje, ja mieszkam na 3 piętrze( ostatnim) to mam wrazenie, ze okna mi zaraz wiatrzycho wypchnie..:szok:
Moje dzieciaki juz spią, ja popijamMartinii, jutro mam wypad z kolezanką na zakupki, mąż daje mi autko i wyruszam na podboj łódzkich sklepów hehe :-)

Dziewczyneczki kochane zyczę aby Wasze Skarby dały Wam pospac!!!

Paulinka wymiotuje mi cały wieczór... co mam robic???????? :-:)-:)-:)-( Panikuje juz... mam z nią juz gdzies jechac czy poczekac do rana? Matko.... :-( nie wiem co robic...

reklama
Do góry