reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
wlasnie sie maluje i stroje roszam do miasta gdzies za godzinke;-);-);-)

wczoraj rozmawialam za znajoma irlandka i ona do mnie mowi patrz jak slicznie mamy flagi pozawieszane i Polskie tez tam sa(palcem pokazujac na niemiecka:-D)wedukowani to oni sa niesamowicie:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie polskie dzieciaki po podstawowce to maja wszystko w jednym paluszku i dobrze:-D;-)a tutaj 2+2 i do gimnazjum

musze wylaczyc kompa bo sie nigdy nie wyszykuje do pozniej

Ostatnia edycja:
Udanego wyjścia :-)
Jasiek wlaśnie zalicza dzremke nr 1 zaraz idę zrobić sobie kawkę i jeszcze Was poczytam bo później to same wiecie :rofl2:

Witam i ja :-)

Marudka znów dała czadu nad ranem ale lulanie przy cycu pomogło i pokimała do 7 ;-) teraz wstała z mega długiej pół godzinnej drzemce :dry: więc ciekawy dzionek nas czeka... dobrze, że obiadek nam i jej juz ugotowałam (ostatnio na słoiczkach tylko jechałam :zawstydzona/y:)

Aniknulka to od kiedy zaczynamy samodzielne usypianie bez lulania i cyca :sorry2: chyba jak razem zaczniemy, to będzie nam łatwiej ;-):-D oj ja juz trace nadzieje, że moja maruda da sie naprostować :dry:
mi mała od kilku spacerów tez cyrki urządza, ale idę gdzieś gdzie nie ma ludzi i niech sobie płacze :-p ona próbuje wymusic, żeby ja wziąć na ręce, dać cyca, bo płacze, ale łzy nie lecą ;-)

oj nie tylko w USA Polska jest przekłamana ;-) w liceum kumpela była na wymianie w Szwecji i tam sie jej dopytywali czy w domu ma toaletę i prąd :rofl2:

u nas tez paskudnie, więc nici ze spacerku... co ja z ta marudką będe robić...

Aniknulka to od kiedy zaczynamy samodzielne usypianie bez lulania i cyca :sorry2: chyba jak razem zaczniemy, to będzie nam łatwiej ;-):-D oj ja juz trace nadzieje, że moja maruda da sie naprostować :dry:
Witaj w klubie :-p ja tez juz trace nadzieję :no: wczoraj kilka razy usypialam go przy cycu i chcialam odłożyc do lóżeczka to ten sie budził i ryk :wściekła/y: dałam go w końcu m uśpil go w leżaczku ale musialam wyjść z pokoju bo jak JAsiek mnie widzi to niestety ryk, krzyk i rzucanie się dopóki nie dostanie cyca :crazy: ach i tak od urodzenia :wściekła/y: w kogo on sie wrodził :wściekła/y:
o my biedne :zawstydzona/y: Mata a może wyjedziemy gdzies we dwie z naszymi pociechami może same się naprawią jak się zobaczą :confused::dry:

a ta mucha w Avatarku :rofl2: jeszcze nie moge się przyzwyczaić :-D

Widze ze pogoda nie tylko u mnie okropna. Moje dziecko tez zalicza 2 drzemke.
Marta Twoj awatarek mnie doprowadza do szalu chce to podłe muszysko zabic.
Joanna gratuluje kolejnego zabka

Mata a może wyjedziemy gdzies we dwie z naszymi pociechami może same się naprawią jak się zobaczą :confused::dry:

ja juz chyba wolalabym we dwie gdzieś bez naszych marudek wyjechać, niech mężulkowie zobaczą :rofl2::rofl2::rofl2:

wczoraj małą obudziła sie po 2 godzinach, ululałam ja, spała i jak odkładałam do łózeczka to ryk przez sen i tak kilka razy, no to wzięłam ja do cyca, zjadła i usnęła... no ale może i godna była bo wczoraj prawie nic oprócz cyca jeśc nie chciała... a może jej ząby znó idą :dry:

chyba trezba podjąc stanowcze kroki, u nas Tracy odpada, kika nieudanych prób i więcej nerwów niz to wszystko warte... zdałoby się męża zaangażowac, ale znów wczesniej jeździ (wczoraj był 11 godzin w robocie, dziś przyanjmniej z 10), łazi niewyspany to nie chce go jeszcze męczc małą...

reklama
a może jej ząby znó idą :dry:

chyba trezba podjąc stanowcze kroki, u nas Tracy odpada, kika nieudanych prób i więcej nerwów niz to wszystko warte...

U nas tez było kilka podejść ale nie dalo rady :no: choc pewnie to moja wina bo szkoda było mi dzieciaka który ryczał i nie dał się uspokoic innymi słowy dałam sobą manipulowac i tak jest do dziś ale nie dałam jeszcze wejść sobie na głowę

a Dobrusia i tak przoduje z Bartutem w zębalkach więc pewnie idą kolejne i mam nadzieje, że szybko wyjdą i odpoczniesz :tak:

Do góry