reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!!!! U nas dzisiaj świeciło piękne słoneczko. Od rana tak próbowało się przebć i koło południa pokazało się na dobre. Ach ale milo się spacerowało. Spotkałam dwie koleżanki oczywiście też z wózeczkami. Różnica między dziećmi jest kilkudniowa a poznałyśmy się w szpitalu. Zawsze z kimś inaczej sie spaceruje, czas szybciej leci.

Marlenko udanej parady życzę:-):-)

Joasiek u nas drzemki po pół godziny są na porządku dziennym. Jak Kuba śpi dłużej to mówię że się pomylił, albo zapomniał obudzić. Co i tak do rzadkością:-(

Aniknulka żeby Jasio dal Ci chwilę odsapnąć. Chyba jest najbardziej absorbującym dzieckiem czerwcowym co??

reklama
Hej. Ja na chwileczkę bo czekam na koleżankę i wpadłam się przywitać:-). U nas pogoda beznadziejna. Pada i wieje. Aż trudno uwierzyć, że wczoraj była taka piękna pogoda

Zuzkus najlepsze, życzenia dla Twojej Ani z okazji 8 urodzin. Spełnienia wszystkiego tego o czym marzy:-):-):-):-):tak::tak:

Moje dziecko juz zalicza pierwsza drzemke Noo ale co sie dziwic jak onw nocy zrobil sobie poltorej godziny przewy a 6 juz wstal.
Poczytalam troszke ale napislysiecie przez ten weekend. Ja w sobite bylam z kolezankami na spoznionym dniu kobiet. Posiedzialysmy wypilysmy drinki i bylo milo.

Dzień dobry, choć ulewny ;-)

Dziękujemy z Olą wszystkim za miłe słowa :tak:
Ale dziś pogoda barowa... chyba nici ze spacerku :-( Trudno... Za to może w kuchni poszaleje :tak: Oleńka obudziła się po 6, ale padła jeszcze przed 7 na pół godzinki :-) Jest po pierwszym śniadanku i chyba zaraz znów spać będzie :sorry2: niech bidulka odsypia te kilka bezsennych dni, no i aura też sprzyja... :zawstydzona/y: Ja planuję dziś generalne porządki w Oli pokoju :tak: - muszę zrobić ład w szafkach, popakować nieużywane już rzeczy (gondola, leżaczek, wanienka :zawstydzona/y:) i przygotować je do wyniesienia do piwnicy (o ile coś tam jeszcze wejdzie :-D)
Tymczasem babeczki!

Marlena - jak dieta? nie jest ciężko??
wcale!!!!!!
,dieta super bardzo mi przypasowala,co prawda z mies tylko kurczak i ryby bo innych mies nie moge ja taka troche wegetarianka jestem:rofl2:

Moje dziecko juz zalicza pierwsza drzemke Noo ale co sie dziwic jak onw nocy zrobil sobie poltorej godziny przewy a 6 juz wstal.
Poczytalam troszke ale napislysiecie przez ten weekend. Ja w sobite bylam z kolezankami na spoznionym dniu kobiet. Posiedzialysmy wypilysmy drinki i bylo milo.

Zazdroszcze wyjscia Magdalenkakol,musialao byc super,jak ja marze o wyjsciu z kolezankami tylko zawsze moj R leci za mna (zazdrosny):rofl2::laugh2::-p

Bbakania szkoda,ze Natalka tak sie wybudza biedactwo:-(

Wszystkiego najlepszego dla Anulki,milego dzionka skarbie:-D:-):laugh2:

Milego dzionka babeczki

reklama
Witajcie!
Jasiek najedzony grzebie w koszu z zabawkami a ja oczywiście BB :-) właśnie wlazł do kosza :rofl2: i grysie co popadnie nawet moją brodę (jak się da:-p)
Noc do zniesienia, powiedzmy, że mimo boczkowego sania odpoczełam po wczorajszych akcjach. Dziś nici ze spaceru pada deszcz ze śniegiem i wieje wiatr ale co się dziwić dziś Św. Patryka więc wszyscy siedzą w barach popijając zielone piwko ;-)
Jednak bez kawy nr 2 nie będę funkcjonowała zaraz sobie zrobię :tak:

Aniknulka Jasio moze dlatego protestuje bo nic nie widzi w gondoli...ja mam wozek wielofunkcyjny wiec podnosze oparcie...inaczej jest krzyk:tak:
Ja miałam podniesione oparcie a i tak ryczał :wściekła/y: a w spacerówce podszycie jest beznadziejnie cienkie i musiałam doszyć pokrowiec ale zostały jeszcze rzepy do przyszycia :wściekła/y: och wkurza mnie już ten wózek jak tylko wrócę do pracy będę zbierać kasę na inny (planujemy jeszcze rodzeństwo dla Jasia)

U nas dzisiaj świeciło piękne słoneczko. Ach ale milo się spacerowało. Spotkałam dwie koleżanki oczywiście też z wózeczkami. Zawsze z kimś inaczej sie spaceruje, czas szybciej leci.

Aniknulka żeby Jasio dal Ci chwilę odsapnąć. Chyba jest najbardziej absorbującym dzieckiem czerwcowym co??
Słońca tylko pozazdrościć a spacerek w towarzystwie to zupełnie co innego :tak: można porozamwiać i tak jak piszesz inaczej płynie czas;-)

co do dzieci to myślę, że Jasio z Dobrusią chyba są z marudzeniem na czele :tak: tak więc wiem co czuje Marta :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Anulki z okazji urodzin
urodziny13.gif

Udanego dnia dziewczynki i mam nadzieje, że pogoda sie poprawi :tak:
buzialki
milosc51.gif

Do góry