reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kobietki!:-)

Dziekuje za wszystkie gratulacje dla szwagierki i dla mnie jako cioci:-)
Maly jest slodki,nie widac po nim tej wagi,taki szczuplutki,delikatny-ja juz zapomnialam jakie to uczucie trzymac takie malenstwo.

Pyzaczek-moze to i kwestia imienia,hi hi;-)Maja przesypia noce od 6.tygodnia zycia-choc jeszcze czasem budzila sie na jedno karmienie,ale zaraz zasypiala z powrotem:-)

Magdalenkakol-jakie fajne zdjatka,takie swojskie,polskie....:-)

Milego weekendu dziewczyny!:-)

reklama
I ja witam z rana :-)

wyspana jak nie wiem co :tak: ale spokojnie, mała wiercąca jak zawsze i pobudka przed 5:baffled: tylko wczoraj głowa tak mnie bolała, że po 20 połozyłam sie spać (mała jak nazłość się wierciłai płakała, ale mąż do niej chodził, potem wzięłam ja do łóżka, bo nie dawałam rady z tym jej płaczem i pokimała jako tako prawie do 5, potem się wierciła, jakos dałam jej cyca (od 19.30 do tej 5 tylko dawałam czasem jednego i tego samego do pociamkania i dużo jej pewnie nie leciało, więc księżniczka też raczej z tych ciamkających a nie podjadających w nocy :sorry:) powierciła się i usnęła jeszcze na godzinkę, a potem przejął ja mąż i spałam do 9 :szok: szok, od porodu tyle nie spałam ;-) ale widocznie było mi to potrzebne, bo przez tą @ jestem strasznie osłabiona...

miłego dzionka, lecę podczytać co tam wczoraj skrobałyście póki marudka śpi ;-)

Mata tak wiec jestes SMONIEM:-D ale masz muche na avatarku,hihi

Majeczko i ja gratuluje malego szkrabika w rodzinie:tak:

zapomnialam chyba napisac,ze Magdalenkakol zdjecia super bardzo profesjonalne i takie wlasnie polskie

Dzięki kochane za troskę . Jakoś sobie daję radę , zakupy mam zrobione , poprasowałam a teraz trzeba iść na spacerek. Nawet sama korek wymieniłam bo mi wyskoczył :-D:-D:-D
Co do spania to miałam nadzieję że się wyśpię a tu pobudka o 4.45 ale da się żyć

oj,ale cichutko na bb rozumiem,rozumiem,weekendzik no i wyjazdy;-)u nas pogoda utrzymala sie przez caly dzien bylo cudnie,Marysia ucina sobie drzemke,a ja siup do kompa mam chwilke potem kapiel i lulu;-)

Milego wieczorku:-)

Zawsze cisza w weekend :-)
Ja dopiero wróciłam do domu , spacer - mała i wózek to porażka , po 10 minutach wyje. Przyjechała siostra i byłyśmy na placu zabaw - jej spała a Ola przesiedziała na kolanach u mnie - grunt że wyszła na dworek

Kasiau oczywiscie,ze spacrek najwazniejszy;-);-);-)Ola juz by chciala biegac:-Dmoja Mania tez juz w wozku nie posiedzi jak to bylo kiedys teraz sie wierci i placze i co chwila mamy przystanek (na raczki i do wozka:-D)

Marysia wlasnie sie obudzila pospala cale 20min:-D

My tez dzisiaj na spacerek wyszłyśmy, cieplutko, a moja maruda zaczęła cyrki odstawiać :dry: pobuczała, usnęła i pospała 45 mikn. więc niech jej będzie ;-) a ja w tym czasie małe zakupki i bazi naciachałam takich dużych, bo teściówka mówiła, że do kościoła by się przydały ;-)

reklama
Do góry