reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja mam terrorystkę na rękach bo ją już 2 razy odkładałam do łóżka i był ryk - za 3 może się uda:-D:-D:-D mały , kochany glutek:-D:-D:-D

Moj maly glutek juz spi:-Da ja z herbatka oblegam bb nudzi mi sie strasznie R w pracy,a ja zamulam sie pranko wstawilam jeszcze jedno potrzebuje czyste spodnie na jutro (15.03):-D

Witajcie!
Mały już śpi. Miał małe problemy z zaśnięciem, ale sytuacja już opanowana:tak:. dziś był taaaki grzeczny:-), jakby się chciał przed tatusiem popisać:tak:. Ładnie się bawił, gadał jak najęty, zjadał xałe porcje przygotowanego jedzonka. Ogólnie mieliśmy bardzo udaną sobotę:tak:. Rano pojechaliśmy do Ikei...głównie po lampkę do pokoju gościnnego. A przy okazji kupiłam mate antypoślizgowa do wanny, śpiworek dla małego, kosz na zabawki. Kupilismy też taki fajny labirynt z drutu i drewnianych korali...mały ostatnio bardzo manipuluje raczkami, chetnie ogląda małe przedmioty. No i tak jak myslałam tą zabawka był zachwycony:tak:No i kupiłam jeszcze kilka drobiazgów, których wcale nie było na liście zakupów...ale tam sa takie fajne swieczki i inne takie ozdoby...trudno się oprzeć:zawstydzona/y:. mały grzecznie jeżdził w wózku, rozgladał się, potem zasnął. Po powrocie szybko ogarnełam mieszkanie i na spacer. Pięknie było:tak:
Na obiad była pizza, bo nie chciało mi się gotowac..:zawstydzona/y:
Mi też szkoda było dziś tracić czas na gotowanie;-). Rozmroziłam gulasz od teściowej i buraczki i zjedlismy z gotowymi kluskami śląskimi:tak:
mały , kochany glutek:-D:-D:-D
:-)Dobre:-D:-D:-D

Miłego wieczoru!

Allo, allo no tak weekend i cisza na BB
Moja Nadia w łozeczku ale cóś nie chce zasnąc... niedawno wrocilismy, Nadia była u babci a ja z m sprzątalismy w naszym sklepie bo dzisiaj okna wymieniali... padam poprostu.
A pogoda dzisiaj akurat na spacery...
Zeganam Was moje Drogie, Spokojnej Nocy.
Do juterka... ciaoo

dobry wieczor:-),na szczescie mam już kompa:-D hura!!!:-D:-D:-D
Aniknulka dziekuje za pamięć z okazji 9 m-cy mojej Lenki:tak::tak:
Madziarko, oczywiscie zgadzam sie z Wami i całkowicie rozumiem:tak: mam nadzieje, że za jakis czas ujrzę Wasze maluszki a Wy moje:tak::tak::tak:czy sama robisz takie ładne kolczyki??
Mamociku super że byliście na nartach, moja Ninka ma 3 latka i jeździła razem z nami, bardzo jej sie podobało:tak: a ha a mieliście dla malego instruktora czy probowaliście sami??
Joasiu gratuluję zrzuconych kg, chybba sie zmobilizuje:tak:

Aniu, własnymi siłami te nartki. Wydaje mi się, że Wojtek jeszcze za mały na instruktora? Za bardzo był przejęty nartami, żeby kogos słuchać. Choć już 3 dnia jak mu mówiłam, żeby trzymał rączki na kolankach (wiesz, żeby się odpowiednio pochylił), to tak robił. Instruktor będzie za rok :-)

Mamociku nam wszyscy mówili, zeby tylko dziecka nie zniechecić, ale ona byla bardzo zadowolona i chciała cały czas jeżdzić,dlatego pytam o instruktora bo nie wiem czy dobrze, że sami ją uczylismy:nerd:
a czy Wojtaszkowi podobało sie i załapał bakcyla???

reklama
Aniu, najważniejsze, żeby dziecko było zadowolone. Moim zdaniem na instruktora jest jeszcze czas.
Czy załapał bakcyla? Teraz na pewno.Bardzo mu sie podobało jeżdżenie wyciągiem krzesełkowym. A czy za rok będzie coś z tego pamiętał, to nie wiem. Ale gość nie ma wyjścia, bo my bardzo lubimy narty. :-)

Do góry