reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!
Jasiek zalicza pierwszą drzemkę. Noc koszmarna ale widzę, że nie tylko u mnie - chyba dzieciaki miały zbiorowe marudzenie :baffled:
Mały dzisiaj ma małą chrypkę, pokasłuje i mówi przez nos mam nadzieję, że to nie kolejna infekcja :crazy: m ciągle przynosi z pracy jakieś zarazki u nich wiecznie ktoś choruje :wściekła/y:
Ja prawie spakowana jeszcze tylko przerzuce rzeczy w szafie i niepotrzebne wywioze na wieś

Tą pieluszkę mam zwinąć w rulon i po prostu podłożyc pod brzuszek?

ja zwijałam w rulon ale nie w zdłóż tylko skręcałam taki rożek :tak:

Maajka gratuluję siostrze Twojego m szczęśliwego rozwiązania i Tobie kochana :tak: jesteś ciocią ;-)

Ciekawe jak tam Daria?
Nie wiem czy sie jeszcze pojawię na bb więc życzę wszystkim spokojnego piątku 13-tego, udanego i słonecznego weekendu :-) a dzisiaj

Miłego dnia :-)

reklama
Ale dzisiaj cisza :szok:

Aniknulka mam nadzieje, że Jasio niczego nie złapie :tak:

Mała pierwszą drzemke zrobiłasobie niemal dwugodzinną :szok: oczywiście po ok. godzinie obudziła się z płaczem, bo wylądowała na czworakach, ale jak ja wzięłam na ręce, to zasnęła, a co ją chciałam położyć to płacz :sorry2: no to dałam jej cyca i godzinkę z nia poleażałam :-p teraz mała łapie druga drzemkę, a ja chyba zabiorę się za pracę, bo jak znów tak ładnie pośpi, to mam szanse cos napisać ;-)

aaaaa i przyszedł zamówiony materiał na mei taia :-) teraz musze tylko wyszpeać cos na aplikacje i szyjemy :tak:

miłego dzionka

Marta cisza bo wszyscy na spacerkach jak porobilam kilka zdjec Bylo cudnie cieplo

Sliczny mech

rzeczka ktorawylala Normalnie jest kladka

bazie mna rokicie

leszczyna

i zdjecie rzeczki ale pod słoncewiec ciem,ne

woda na łace

Witam Mamusie,
my już po spacerku tym razem we trójeczkę się udało.
Piękna pogoda, zrobiliśmy parę zdjęć:happy:.
No i T. poszedł do pracy na 14.00.

Życzonka dla wszystkich urodzonych 13-tego.

Magdalenkakol piekne masz okolice - już Ci zazdroszczę!!!

U nas pobudka po 3 i za nic nie dało się małej uspokoic:zawstydzona/y: godzine pozniej dopiero zasneła, dała koncert:-(

u mnie nocka koszmarna:baffled: młody wstał o 23 i wył bo inaczej tego nazwać nie można do 1:szok: a mi nerwy już puszczały:dry:

obudziła się z płaczem, bo wylądowała na czworakach, ale jak ja wzięłam na ręce, to zasnęła, a co ją chciałam położyć to płacz

Noc koszmarna ale widzę, że nie tylko u mnie - chyba dzieciaki miały zbiorowe marudzenie :baffled:

Widzę dziewczyny, że nie tylko ja miałam ciężka nockę!!:no:
Mój Mały wymuszacz obudził się na cyca ok. 23.00 i potem ani myślał spać grzecznie w łóżeczku tylko na rączki i koniec i to tylko do mamusi!!! T. go trochę nosił, ale nic nie pomogło.Ja postanowiłam być twarda i nie ulec.
On wstawał i wył, ja go kładłam i głaskałam i tak w kółko. Trwało to dwie godziny - straszne!
Dziewczyny czułam się okropnie, jak tak płakał a ja zimna, wyrodna matka go nie wzięłam. Nawet łzy mi leciały, ale nie odpuściłam i w końcu za setnym razem przytulił się i usnął.
Wiem, że jak bym odpuściła to potem byłoby gorzej. :sorry2:
Po następnych dwóch karmieniach jęknął tylko, ale usnął bez problemu w łóżeczku.

Dzień Dobry
U nas nocka fajna, tylko Nadia pobudkę zrobiła po 6:baffled: - przesadziła lalunia Nadunia ...
My wczoraj fajnie spędziliśmy wieczór, byliśmy w domu ok.24 .
A dzisiaj od rana sprzątałam, prasowała, poźniej skoczyłam na zakupki, odwiedziłam moją koleżankę, która miesiac temu urodziła synka... niedawno wróciłysmy z Nadinką. Mała zjadła obiadek i teraz śpi... a ja zdycham przez@ - ło narodzie ale mnie boli brzuch!!!

Idę legnąć... Do później
p.s. wybaczcie, że nie odpisałam na posty każdej z Was ale szczerze?? - nie mam siły - padam...

Hejka :tak:
Ja tylko na chwilunie, bo mój zerwał się z pracy i po nas już jedzie :tak: Zaraz Olę nakarmię i do samochodzika ;-)Msza i nauki na 18, ale jeszcze dojechać musimy te 100km :tak: Odmeldowuję się na weekend, może jak się da to Was chociaż podczytywać będę :zawstydzona/y:
Miłej soboty i niedzielki, rodzinnego wypoczywania!!! Buźka!

Załamałam sie jak wejrzałam dzis w okno, kupa sniegu:wściekła/y: Jak ja mam dosc tej zimy:wściekła/y:

Już niedługo będzie wiosna! Na pewno!:tak::tak:

Mamoot trzymaj się kochana!!!może tym razem powinnaś wybrać się nad morze:sorry2: przeczyściłabyś sobie troszku drogi oddechowe:sorry2: zdrówka życzę:tak:

Lorciu, a żebyś wiedziała, że to najlepsza terapia na pyłki. Jeździć tam, gdzie akurat nie pyli. W związku z tym powinnam posiedzieć jeszcze w Zakopcu, a jak już sie wypyli gdzieś koło Szczecina, to tam myk. Tyle, że to teroria, a dzieci, dom, praca tutaj.

Magdalenko, ja to uwielbiam takie krzaki. Powinnam chyba na wsi mieszkać. Śliczne fotki. Choc przyznam, że jak patrzę na ta pylącą leszczynę...brrrr..... ;-)

My wydaliśmy wojnę Stasiowym nocnym pobudkom cysiowym. Umowa jest taka, że wstaje do niego Marcin i to on go lula (bo ja to bym zaraz go nakarmiła).

A teraz moje chłopaki śpią. Obaj! Na raz!!! Święto lasu! :-)

Kobietki ja mieskzam w dzielnicy wiekszej miejscowosci ( powiat) ale nasza dzielnica to praktycznie las sosnowy jest naprawde p[ieknie Mam do takiej malej trzeczki moze kilometr moze mniej . Kiedys to byla miejscowosc wypoczynkowa dla łodziakow. Bylo nawet sanatorium dla dzieci z astma ogolnie z chorobami ukladu oddechowego.Do tej pory jest jeden osrodek wypoczynkowy dla kolonistow.

reklama
A mnie dzis strasznie głowa boli, w ogóle cos mnie łamie, taka wykonczona sie czuje, jeszcze ten snieg za oknem strasznie mnie dołuje:zawstydzona/y: heh... niech juz jest wieczór i spanie, bo o tym marze:zawstydzona/y: Paulina własnie bawi sie z tatą, a ja nie mam sił wstac z tapczana:-(

Kierowniczka dzis do mnie zadzwoniła, bo za 2 dni umowa mi sie konczy i niestety od poniedziałku bede na bezrobociu:zawstydzona/y: Nie przedłuza mi teraz umowy, ale kierowniczka zaznaczyła, ze zawsze moge wrócic jak bedzie miejsce i da mi wtedy nowa umowę, wiec zawsze cos jak bede miała ciezko znalezc nowa prace:tak:

Miłego wieczorku mamusie:tak:

Do góry