magdalenkakol
Fan(ka)
Dziewczyny wspolczuje Wam tych nocy Ja mialam klilka dni temu taka. Co do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaczynam od dzisiaj dietke zobaczymy jeszce musze wskoczyc na wage zeby wiedziec czy dieta skutkuje
zaczynam od dzisiaj dietke zobaczymy jeszce musze wskoczyc na wage zeby wiedziec czy dieta skutkuje
i koniecznie zmierz się tu i ówdzie, bo najwięcej w obwodach się leci ;-)
dziekuje;-)No to trzymamy kciuki... razem damy rade
Ja też według tego co tam ostatnio niby było mam termin na jutro ;-)brzuch nawet pobolewa więc może... i też na weekend wyjeżdżam (nauki przedmałżeńskie robić ) ale do rodziców ;-)Widzę, że zbiorowe @ ja dostanę w sobotę a mamy jechać na weekend do teściów ach jak nie urok to sr....
AgusiaŻe tak brzydko powiem pot po d.... leciał;-)
To super żona chyba nieposiada się z radości :-) Miłą Ci i dziewczynom niespodziankę m sprawiłdobra wiadmość m wraca a miał wracać w nastepny piątek
Hmm... a we wrocku sypie jakby zima dopiero nadchodziłaCo do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.
A Wy mi niezły łańcuszek tworzymyAsiowo Daria Tobie a Ty mi;-)
Ja tam uwielbiam "13" i zawsze zdarza mi się coś miłegoczyli wszystko zdarzyc sie może... :-)
Lubie taki dzień jak dziś a ludzie urodzeni w piątek trzynastego to prawdziwi szczęsciarze a znam 3 osoby !!!
Kochana ja juz własnie skończyłam 30 lat.... i jakos mi z tym dobrze - zresztą czuje sie zawsze na 24 !!