reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny wspolczuje Wam tych nocy Ja mialam klilka dni temu taka. Co do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.

reklama
bbakania dzięki za podpowiedź odnośnie raczkowania.Muszę spróbować,wczoraj nie było czasu bo byłysmy na basenie.Bardzo bym chciała żeby Milenka w końcu ruszyła do przodu!Tą pieluszkę mam zwinąć w rulon i po prostu podłożyc pod brzuszek?
Pozdrawiam w piątek 13-go i życzę samych fajnych zdarzeń.

kasiau30 Kurcze czytam i nie wierzę:na nocniku?poważnie już Ola rozumie o co chodzi i udaje jej się zrobić coś do nocniczka?Zastanawiałam się ostatnio kiedy zacząć tą nocnikową przygodę,ale wyczytałam gdzieś że dzieci zaczynają rozumieć o co chodzi gdzieć ok.1.5 roku?Ale może to nieprawda?
pozdrowinka
maajka jejku jak czytam o takim super spaniu dzieciaczków to zastanawiam się jak to jest że moja mała nigdy nie przespała pod rząd dłużej niż 5 godzin(i to tylko od 20 po wieczornym karmieniu).Budzi sie do dzisiaj na nocne jedzenie a wstaje wyspana najpóźniej o 5.45 ale częściej w okolicach 5.00 nie mówiąc juz o tym że i o 4.00 się zdarza kilka razy w tygodniu.Ale znam jedną roczną Majkę i ona od 3 m-ca śpi od 19.do 700-może to kwestia imienia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kochane:-)

Nocka super jestesmy wyspane,ja juz pranko rozwiesilam i zaczynam od dzisiaj dietke zobaczymy jeszce musze wskoczyc na wage zeby wiedziec czy dieta skutkuje

Majka gratuluje:-)
Kasiau no to super m wraca:-)
Lorcia ja tez urodzilam sie w piatek 13;-)
Asiowo Daria Tobie a Ty mi;-):-D
Matulka wypoczywaj kochana pierwsza @to jest cos:-D:-D:-D:-D:-D
Magdalenkakol u mnie okropna pogoda dzisiaj,mam nadzieje,ze sie u Was nie popsuje

Wszystkiego najlepszego dla Bagny z okazji 10mcy:-D:tak::-)

Jejku to juz 10mcy!

Milego dzionka

dzień dobry !!!!!!! MAm laptopa... HURA!!!! tylko nie mam interentu bezprzewodowego. Ale mąż obiecał ze jutro pogrzebie przy ruterze i moze pójdzie ten interent (mamy stałe łacze, kupiliśmy ruter bezprzewodowy ale nie chce rozsyłac netu po domku - dzowniłam do kablówki, powiedzieli ze oni nic nie blokuja, mozemy sobie ten ruter podłaczyc do modemu - nie ma problemu ale we wsłasnym zakresie, mam nadzieje ze mezowi uda sie to zrobic bo sam ma laptopa z pracy i juz zajawiony na neta hihi).
u nas nocka tradycyjna, powrót do jedzenia ale je raz wiec sie wysypiam. Dziwne jest to ze raz je o 24 raz o 3 a czasem o 5 :sorry2:, dziwnie tak no ale cóz zrobic.
Najgorsze za jak jedno spi do 7.30 to drugie wstaje o 6.30 i tak na zmiane.....:baffled:

Maajka pogratuluj szwagierce. Ale mi sie zachciało przytulic taka okruszynke ale juz niedługo bede tulic siostrzeńca wiec :-D.

Maajeczko - fajnie że masz małą dzidzię w rodzince :-)
Jejku jak ja mam juz dosyć tego tygodnia - dobrze że M będzie to ogarnę chałupkę :-)
Jak na razie mój piorunek Ola jest niesamowita - pełno jej wszędzie ale tylko ją kochać i ściskać :-)
Wercia przeżywa mp4 i jest spokój :-)
Najlepszego dla Bogny :-)

reklama
Witam :tak:
Ale od wczoraj napłodziłyście :-D

Maajka - gratulki ciociu!
Widzę, że zbiorowe @ :rofl2: ja dostanę w sobotę a mamy jechać na weekend do teściów :wściekła/y: ach jak nie urok to sr....
Ja też według tego co tam ostatnio niby było mam termin na jutro ;-)brzuch nawet pobolewa więc może... i też na weekend wyjeżdżam (nauki przedmałżeńskie robić :-D :-D :-D) ale do rodziców ;-)

Że tak brzydko powiem pot po d.... leciał;-):-D
Agusia :-D :-D :-D
dobra wiadmość m wraca a miał wracać w nastepny piątek
To super :tak: żona chyba nieposiada się z radości :-) Miłą Ci i dziewczynom niespodziankę m sprawił :tak:
Co do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.
Hmm... a we wrocku sypie jakby zima dopiero nadchodziła :-p
Asiowo Daria Tobie a Ty mi;-):-D
A Wy mi :-D niezły łańcuszek tworzymy :tak:
czyli wszystko zdarzyc sie może... :-)
Lubie taki dzień jak dziś a ludzie urodzeni w piątek trzynastego to prawdziwi szczęsciarze a znam 3 osoby !!!
Kochana ja juz własnie skończyłam 30 lat....:zawstydzona/y: i jakos mi z tym dobrze - zresztą czuje sie zawsze na 24 !!
Ja tam uwielbiam "13" :tak: i zawsze zdarza mi się coś miłego :-D
I ja latek mam więcej (patrz nick :-p) ale też wieku nie czuję, tylko jak w lustro patrzę to jednak widzę ten czas :zawstydzona/y:

U nas nocka spokojna, mała spała standardowo do 6 z kawałkiem, zjadła, poszalałyśmy chwilkę i jeszcze godzinkę pospała :tak:. Ja już po kawce, zaraz Ola dostanie drugie śniadanko i zabieram się za obiad :tak:. Dziś jedziemy do moich rodziców na weekend, przy okazji robimy te nieszczęsne nauki :zawstydzona/y: no ale cóż jak się powiedziało "a" trzeba powiedzieć i "b" hehehe
Miłego dnia dziewuszki :-)

Do góry