reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Bardzo fajna i pojemna a przede wszystkim bez luster teraz przy wszędobylskich łapkach taka szafa to skarb
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Dziękuję bardzo pojemna baaardzo, przecież musi pomieścić moje szpargałyBardzo fajna i pojemna a przede wszystkim bez luster teraz przy wszędobylskich łapkach taka szafa to skarb
Teraz cieszę się, że jednak bez luster (chociaż pewnie byłoby jaśniej w przedpokoju...) ale łapki widać ;-) choć pewnie nie tak jak na lutrze
A moja pannica właśnie pochłonęła 250ml zupki
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
cześć KOBITKI,
no mam w końcu nowy monitor, co oznacza że zakupki się udały!
Właśnie Wojtek śpi po raz drugi i mogę nadrobić zaległości.
My mieliśmy dziś nockę jak zazwyczaj z paroma pobudkami, ale za to potem pospaliśmy we trójkę aż do 8.00!!!:-)
Ponieważ T. chodzi w tym tygodniu do pracy na popołudnia, nie wstaje wcześniej to i synuś też się przestawił i spał jak suseł między nami. Jak nigdy jestem wyspana.
Oby nieskończyło się tylko na jednym razie!
Mata oby dzieciaki jak najszybciej nam z tego wyrosły bo to dopiero by się rozpętało !!!;-) ja narazie stosuję chwilowy brak reakcji, ale już po paru minutach serce mi mięknie.
Gratulacje i zdrówka dla Szumusia i jego mamy!!!
Joasiek - szafa rewelacyjna!
no mam w końcu nowy monitor, co oznacza że zakupki się udały!
Właśnie Wojtek śpi po raz drugi i mogę nadrobić zaległości.
My mieliśmy dziś nockę jak zazwyczaj z paroma pobudkami, ale za to potem pospaliśmy we trójkę aż do 8.00!!!:-)
Ponieważ T. chodzi w tym tygodniu do pracy na popołudnia, nie wstaje wcześniej to i synuś też się przestawił i spał jak suseł między nami. Jak nigdy jestem wyspana.
Oby nieskończyło się tylko na jednym razie!
Kasiau dzielną masz mamę! Pozdrów serdecznie i życz zdrówka!!!M wyjechał, mama siedzi z małą a ma dziś założonego Holtera - mama po zawale - świerzym - szok . Mała daje czadu - wiadomo , chodzenie to frajda a babcia się mega przejmuje.
Mejdija współczuję terrorysty w domku, mi też mała na talibka rośni i cały dzień na rączkach by tylko była, a jak sadzam ja gdziekolwiek, to płacz jakby ze skóry odzierali conajmniej i łzy jak grochy lecą
Mata oby dzieciaki jak najszybciej nam z tego wyrosły bo to dopiero by się rozpętało !!!;-) ja narazie stosuję chwilowy brak reakcji, ale już po paru minutach serce mi mięknie.
Zapomniałam się pochwalic, że dzisiaj ok 10 rano zostałam ciocią.
Mały Szymek wazy 3.300 i ma 54cm.
Gratulacje i zdrówka dla Szumusia i jego mamy!!!
Ja też od dziś dołączyłam do grona @P
Widzę że znów zbiorowo @ :-)
Joasiek - szafa rewelacyjna!
maajka
Czerwcowa mama 2008
Joasiek-piekna szafa,sama taka bym chciala:-)
Bbakania-gratulacje dla kuzynki.Mam nadzieje,ze szybko dojdzie do siebie i bedzie mogla cieszyc sie malenstwem:-)
A siostra M godzine temu miala 9cm rozwarcia-moze juz...zaraz....dostane smska:-)
Bbakania-gratulacje dla kuzynki.Mam nadzieje,ze szybko dojdzie do siebie i bedzie mogla cieszyc sie malenstwem:-)
A siostra M godzine temu miala 9cm rozwarcia-moze juz...zaraz....dostane smska:-)
Witajcie kochane!
Z góry przepraszam ale ja tylko na chwilę, później odpiszę na posty zaraz będę miała gościa ale chciałam jeszcze na chwilę wejść i się przywitać. Lepiej późno niż wcale. Jasio spal znów 2 godz na spacerku a ja się dotleniłam. Buziaki i do wieczora :-)
Z góry przepraszam ale ja tylko na chwilę, później odpiszę na posty zaraz będę miała gościa ale chciałam jeszcze na chwilę wejść i się przywitać. Lepiej późno niż wcale. Jasio spal znów 2 godz na spacerku a ja się dotleniłam. Buziaki i do wieczora :-)
A
Asiowo
Gość
ja odzyskałam swój wóz, zobaczymy jak długo teraz pojezdzi:-) jutro mykniemy do kolezanki, która jest w 11 tygodniu ciąży:-) skoczyłam na aerobic... ojj wymęczyłam się dzis cała mokra byłama tylko na piłkach cwiczenia... dają w dupe za przeproszeniem wykupiłam se karnet na 10 razy i teraz juz musze chodzic chocby nie wiem co:-)
Lece jeszcze pocwiczyc 6 weidera i lece pod prysznic
Miłego wieczorku mamusie
Lece jeszcze pocwiczyc 6 weidera i lece pod prysznic
Miłego wieczorku mamusie
marlena nad
:)
Witam wieczorkiem:-)
Bylismy dzisiaj na basenie poczatkowo Marysia sie bala,ale potem cudnie sie bawila w wodzie jestem zadowolona z dzisiejszego dzionka;-)
Asiowo ja to jestem pelna podziwu dla Ciebie cwiczysz i cwiczysz brawo kobieto;-)
Mejdia gratuluje udanego zakupu,hihi
Bbakania no to mialas super dzionek
Joasiek sliczna szafa
Milego wieczorku kobietki
Bylismy dzisiaj na basenie poczatkowo Marysia sie bala,ale potem cudnie sie bawila w wodzie jestem zadowolona z dzisiejszego dzionka;-)
Asiowo ja to jestem pelna podziwu dla Ciebie cwiczysz i cwiczysz brawo kobieto;-)
Mejdia gratuluje udanego zakupu,hihi
Bbakania no to mialas super dzionek
Joasiek sliczna szafa
Milego wieczorku kobietki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: