reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Bardzo fajna i pojemna :tak: a przede wszystkim bez luster :-D teraz przy wszędobylskich łapkach taka szafa to skarb :rofl2:
Dziękuję bardzo :tak:pojemna baaardzo, przecież musi pomieścić moje szpargały :-D
Teraz cieszę się, że jednak bez luster (chociaż pewnie byłoby jaśniej w przedpokoju...) ale łapki widać ;-) choć pewnie nie tak jak na lutrze :-D
A moja pannica właśnie pochłonęła 250ml zupki :szok:

cześć KOBITKI,
no mam w końcu nowy monitor:-D, co oznacza że zakupki się udały!
Właśnie Wojtek śpi po raz drugi i mogę nadrobić zaległości.
My mieliśmy dziś nockę jak zazwyczaj z paroma pobudkami, ale za to potem pospaliśmy we trójkę aż do 8.00!!!:-)
Ponieważ T. chodzi w tym tygodniu do pracy na popołudnia, nie wstaje wcześniej to i synuś też się przestawił i spał jak suseł między nami. Jak nigdy jestem wyspana.
Oby nieskończyło się tylko na jednym razie!

M wyjechał, mama siedzi z małą a ma dziś założonego Holtera - mama po zawale - świerzym - szok . Mała daje czadu - wiadomo , chodzenie to frajda a babcia się mega przejmuje.
Kasiau dzielną masz mamę! Pozdrów serdecznie i życz zdrówka!!!

Mejdija współczuję terrorysty w domku, mi też mała na talibka rośni i cały dzień na rączkach by tylko była, a jak sadzam ja gdziekolwiek, to płacz jakby ze skóry odzierali conajmniej i łzy jak grochy lecą :szok:

Mata oby dzieciaki jak najszybciej nam z tego wyrosły bo to dopiero by się rozpętało !!!;-) ja narazie stosuję chwilowy brak reakcji, ale już po paru minutach serce mi mięknie.

Zapomniałam się pochwalic, że dzisiaj ok 10 rano zostałam ciocią.
Mały Szymek wazy 3.300 i ma 54cm.

Gratulacje i zdrówka dla Szumusia i jego mamy!!!:tak:

P
Widzę że znów zbiorowo @ :-)
Ja też od dziś dołączyłam do grona @:sorry2:
Joasiek - szafa rewelacyjna!

Joasiek-piekna szafa,sama taka bym chciala:-)
Bbakania-gratulacje dla kuzynki.Mam nadzieje,ze szybko dojdzie do siebie i bedzie mogla cieszyc sie malenstwem:-)

A siostra M godzine temu miala 9cm rozwarcia-moze juz...zaraz....dostane smska:-)

Witajcie kochane!
Z góry przepraszam ale ja tylko na chwilę, później odpiszę na posty zaraz będę miała gościa ale chciałam jeszcze na chwilę wejść i się przywitać. Lepiej późno niż wcale. Jasio spal znów 2 godz na spacerku a ja się dotleniłam. Buziaki i do wieczora :-)

ja odzyskałam swój wóz, zobaczymy jak długo teraz pojezdzi:-) jutro mykniemy do kolezanki, która jest w 11 tygodniu ciąży:-) skoczyłam na aerobic... ojj wymęczyłam się dzis:tak: cała mokra byłam:-pa tylko na piłkach cwiczenia... dają w dupe za przeproszeniem:tak: wykupiłam se karnet na 10 razy i teraz juz musze chodzic chocby nie wiem co:-)

Lece jeszcze pocwiczyc 6 weidera i lece pod prysznic

Miłego wieczorku mamusie:tak:

Witam wieczorkiem:-)

Bylismy dzisiaj na basenie poczatkowo Marysia sie bala,ale potem cudnie sie bawila w wodzie jestem zadowolona z dzisiejszego dzionka;-)

Asiowo ja to jestem pelna podziwu dla Ciebie cwiczysz i cwiczysz brawo kobieto;-)
Mejdia gratuluje udanego zakupu,hihi
Bbakania no to mialas super dzionek
Joasiek sliczna szafa

Milego wieczorku kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry