reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ZUZKUS jesteś wiellllka !!! DZIĘKUJE -
028.gif
Pomogło !! Tylko w głowe zachodze dlaczego tak się stało - czyżby to moja Natalka jakims cudem zmieniła wielkośc czcinki waląc w klawiature i przyciskającco się da...???
031.gif
To na pewno Twopja Natalacia. Moj Wojtek notorycznie zmienia trzcionke i jest albo olbrzymia albo mikroskopijna. Nie wiem jak on to robi ale robi
Agusia widze ze ty wczoraj mialas taka noc jak ja . A jak dzisiejsza?
Witajcie u nas dzisiaj noc o niebo lepsza Zapowiadala sie bardzo zle bo Wojjtek do 24 budzil sie co 10-20 min ale pozniej jak usnal to o 3 jedzenia i do rana. . Mam dzisiaj w planach spacer ale nie wiem jak to wyjdzie na razie mgla taka ze swiata nie widac.

O rozpisałyście sie wieczorkiem :szok:

Dziewczyny a próbowałyście tego Dieta South Beach (Plaż Południa) wiem z innego wątku że skuteczna:tak: a najlepsze jest to że z ciekawości poczytałam i okazuje się że ja całe życie ją stosuję bo przy celiace nie jem chleba kasz makaronu itp:-D

Moja kuzynka zleciała 10 kg w ciągu 2 tyg. a teraz 1-2 miesięcznie :tak: ale nie trzyma diety rygorytsycznie. Dietka fajna, ale nie dla karmiących, bo prawie nie je sie nabiału :dry:

U nas nocka znów wiercąca i pobudka po 5 :baffled: ja sie nigdy chyba nie wyśpię :dry: oby dzień był mniej marudny i żeby udało sie na spacerek wyskoczyć :sorry2:

miłego dnia

witajcie

U mnie pobudka po północy, ale tylko na ułozenie małej, bo jej chyba niewygodnie było i spała do 6:zawstydzona/y: czemu ona zawsze z tata sie budzi:wściekła/y::-p
Teraz siedzi w kojcu i sie bawi, a ja zjadłam własnie sniadanko i pije sobie kawke:tak:

Ja poczytałam dokładnie o tej 6 weidera i biore sie od dzis za to:tak: oprócz tego na pewno na rowerku pojezdze;-) i jak sie uda do w koncu wyskocze do solarium w tym tygodniu;-)

U nas pogoda okropna, deszcz pada i mokro strasznie:zawstydzona/y: i zas w domu musimy siedziec, a miałysmy jechac do kolezanki dzis, ale niestety auto dalej stoi:-(

Miłego dnia zycze :-)

Witam z rana - ale dziś korki w Warszawie - szok :-)
Byłam trochę na Bemowie - kierowca próbował ominąć korek ale wszędzie było tłoczno.
Dziś mój marido wyjechał i po pracy pędzę do babci , a potem do szkoły na zebranie - muszęsobie sama zrobić obiad :szok:najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę

Dzien dobry babeczki:-):-D

nocka super,ja juz wzielam prysznic,popijam soczek bo kawke juz skonczylam i rozgladam sie za jakims sniadankiem:-D

Milego dzionka laseczki:-D;-)

mam starsze dzieci to już się nauczyłam bo nie raz mam coś poprzestawiane:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Moja kuzynka zleciała 10 kg w ciągu 2 tyg. a teraz 1-2 miesięcznie :tak: ale nie trzyma diety rygorytsycznie. Dietka fajna, ale nie dla karmiących, bo prawie nie je sie nabiału :dry:

no takich rezultatow oczekuje:-D;-)
od jutra zaczynam ta dieta wydaje sie bardzo latwa jak dla mnie bo ja nie jadam wielu produktow,naprawde wielu,wielu...tylko mieska rez nie no,ale zakupie moze dzisiaj jakies piersiaczki;-)

:zawstydzona/y:Tak:zawstydzona/y:;-)Ja też na tym korzystam, nie nudze się i nareszcie mamy czas sobie pogadać. Krzyś poskacze wujkowi po brzuchu a ja w tym czasie obiadek i takie tam:tak:. Jutro też jedziemy:-)

ehhh...ci nasi bracia,ja tez ze swoim mam bardzo dobry kontakt:tak::-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!

U nas nocka ok, Bart obudził się po 6, a teraz właśnie mi zasnął- a więc mam chwilkę spokoju i musze isc wyprostowac kłaki, rano umyłam a teraz jak już suche to porażka- troche za dużo ściełam je i musze je prostowac bo wyglądam jakby mnie piorun trzasnął...

Musze się też zabierac powoli za pakowanie, bo jutro wyjeżdżam!!! JUPIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę!!! ;-):-)

Miłego dnia!!!! A ta dirta bardzo mnie zciekawiła.... hmmmm :-p:tak:

Dzień doberek:-) wszystkim. U nas za oknem szaro i ponuro i zapewne niedługo zacznie padać.

Asiowo wytrwałości życże przy ćwiczeniach ja też zbieram się do tej 6 weidera, ale coś mi nie idzie. Chyba muszę się zmobilizować:-)

Magdalenkakol fajnie, że nockę miałaś lepszą. U mnie odrobinę lepiej ale nie za ciekawie. Do 24.30 spał pięknie. A potem jak się obudził to usypiał 1.5 godz. zasnął na kolejne 1,5 i znów pobudka wypił herbatkę i budził się prawie co godz. Tyle, że szybciej zasypiał. M wygoniłam do Kacpra i rozłożylam łóżeczko turystyczne, bo ze mną to mogłabym zapomnieć żeby usnął. I tym oto sposobem M z Kacperskim się chociaż wyspali.

Witajcie!
Jasio usnął 20 min temu więc mam chwilkę na BB poczytałam i widzę, że znów temat diet na tapecie ;-) podziwiam dziewczyny i troche zazdroszczę bo gdybym nie karmiła to od razu jakąs bym zastosowała a do ćwiczeń to mam ten sam zapal co Mata :rofl2: widać nie tylko dzieci mamy podobne w humorkach ;-)
Nocka z 10 pobudkami wstałam o 6.30 nieprzytomna a mały zaczął stękać więc go chyc na nocnik i kupa po 10 min zrobiona :-p potem dałam cyca bo myslalam, że uśnie a ten zaczął się wiercić więc musialam już wstać odstawiłam go do lóżeczka z zabawkami a sama ogarnęlam sie trochę i wypiłam kawkę jednak na tej jednej długo nie pociągnę i zaraz robię sobie drugą
17.gif

co do nocy to ok 4 obudziłam się i patrze a maly zamiast spać główką do mnie to widzę nogi :szok: i cały odkryty :szok: nie pamiętam, żebym go przekładała i nie czulam jak sam się wierci :no: dobrze, że miał welurowego ciepłego pajaca to nie zmarzł:tak: sama zachodze jak to sie moglo stać :confused: ogólnie to chyba mu jest za gorąco choc kaloryfer jest na minimum, w dzień wietrzę :confused: nie wiem pewnie ma to po tatusiu - m też nie lubi jak jest za ciepło :tak:

AAA! nie pochwaliłam się Wam, znalazłam fajną, badzo dobrą i TANIĄ krawcowa blok za miom, rewelacyjnie wszystko robi,

Super !!! Oj mi tez przydałaby się taka krawcowa :tak: mam jedna ale ona nie nadaje się na szycie a potrzebuję kiecki na wrzesień bo mamy wesele stryjecznej siostry mojego m

Ja jakos nie potrafie się przemóc do tych ćwiczeń, kilka dni robiłam i koniec... A tak bym chciała zlecieć z 10-15 kg
jak Wy na odreagowanie stresu do ćwiczeń a ja do lodówki :zawstydzona/y:
:-D:-D:-D ja mam to samo a ostatnio miałam troche stersów i depreche więc zajadałam
25.gif
25.gif
25.gif
:zawstydzona/y:

Dziś mój marido wyjechał
najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę

Musi kochana, nie ma wyjścia a TY sie nie przejmuj masz cudowne córeczki a babcia z tak słodką Oleńka z pewnością sobie poradzi :tak: co do braku m to wiem, że jest Ci smutno ale masz nas :-) niewielka pociecha ale zawsze coś :rofl2:

miłego dnia babeczki
milosne26_(www.e-gify.pl).gif
zwierzeta38_(www.e-gify.pl).gif

reklama

bo w tej diecie tylko 2 tygodnie są rygorystyczne a potem możesz już coraz więcej. Co do nabiału zgoda...ja o tej diecie to wiem tyle co mówią dziewczyny i co przeczytałam...bo ja sama poprostu ze względów zdrowotnych nie jem glutenu
na BB też jest o tej diecie wątek https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/dieta-south-beach-12669/

Dziś mój marido wyjechał i po pracy pędzę do babci , a potem do szkoły na zebranie - muszęsobie sama zrobić obiad :szok:najgorsze to te pierwsze dni bez m a potem to się człowiek może i przyzwyczai - oby babcia dała radę

oj znam ten ból:tak: jak masz ochotę i czas dołącz do nas słomianych wdów https://www.babyboom.pl/forum/relacje-rodzinne-f30/slomiane-wdowy-5109/

a ja witam z rana...noc u nas niespecjalna--->zębów ciąg dalszy, do tego go wysypało pojęcia nie mam z czego...chyba że starszaki go czymś nakarmiły:dry: no i oczywiście już ma katar:baffled:

pozdrawiam!

Aniknulka kawa dla Ciebie...inne też zapraszam:tak::-);-)
ChomikImage.aspx

Do góry