reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania śliczny dywanik

Ja niestety nie mogę urządzić Nadii pokoju, ponieważ Fabian ma swój a my sypialnię a Nadia z nami, może za jakiś czas jak sytuacja sie poprawi to pomyślimy o budowie domu i wtedy Nadusia będzie miała swoj pokoik.
Dzisiaj pogoda mnie wkurza na maxa, wyszłam z Nadusią na dwór to za jakąs chwilę zaczał tak padać grad,że poszlam do domu. Dosłownie 15 minut i słoneczko ale już nie mialam ochoty na kolejne ubieranko itd...
Jakaś dzisiaj senna jestem, wypiłam dwie kawki i nadal mnie muli..:-(

reklama
Dostałam @ fuck........... :dry:
Współczuję :-( i mimo tego życzę udanego wyjazdu :tak: pewnie się już spakowałaś ;-)

A ja mam znów babskie spotkanko. Do ANtka przychodzi Antosia, Adaś i Marceli dzieci mam z BB z wątku Olsztyńskie mamy. Pozdrawiamy.

Życzę udanego spotkania ;-)

Bbakania dywaniki śliczne, bardzo ładnie urządziłaś pokoik Natalki
bravo.gif

ja jak wrócę do pracy to zamierzam na jesieni zmienic meble i dywan w pokoju małego i zrobić taki bardziej przytulny i dziecinny

Joasiek czekam na fotki nowej szafy rzeczywiście będziesz miała pracowite popołudnie ale liczy się efekt końcowy
emot100.gif

My byliśmy na spacerku od 11.30 do 13.30 słoneczko przepięknie świeciło i zachęciło mnie do wyjścia (miałam do weekendu się wstrzymać) jednak się skusiłam :rofl2: Jasio dotleniony, wyspany spał 1,5 godz :szok: szkoda, że w domu nie ma takiej weny :-p

Ostatnia edycja:
No i Paulinka padła... pewnie znów góra 40 minut pospi w tym łozeczku, ale i tak cud, ze spi w łozeczku w dzien:tak:

Zaraz mój tata podjedzie zobaczyc ten nasz złom i jak go uruchomi to wieczorem musze go odstawic do mechanika:zawstydzona/y: ehh... a pozniej bedziemy sie z nim żegnać:-( Bo juz nie mamy ochoty do niego dokładać

Bbakania, sliczny dywanik i motylki tez:-)

Magdziarko, udanego spotkania:tak:

Darunia, współczuje @:zawstydzona/y:

Aniknulko, zazdroszcze takiego spacerku, u nas tez jakas pogoda zwariowana, raz swieci słonce, a za 5 minut leje:nerd:i siedzimy w domu

Jestem i ja :tak:

Szafa stoi :tak: i jestem zadowolona z efektu ;-)
Położyłam mała spać... ale czy zaśnie :confused: kto wie... tak dziwnie ma z tym spaniem ostatnio... My z dziadkiem po obiadku i wypadałoby się zabrać za układanie w nowym mebelku :zawstydzona/y: ale senna też jestem, chyba muszę się drugą kawką zmotywować ;-)No nic, idę ją zrobić i włażę do szafy :-D

Aniknulko, zazdroszcze takiego spacerku, u nas tez jakas pogoda zwariowana, raz swieci słonce, a za 5 minut leje:nerd:i siedzimy w domu

U nas też były brzydkie chmury ale mnie nie odstraszyły:no: i jak wróciliśmy zaczęło padać ale 2 godzinki słoneczko :-)

a i za całe 3 zeta kupiłam Jasiowi bluzeczkę :rofl2:

Ja dzisiaj wpadlam w szla sprzatnia posprzatlam lazienke kuchnie i jeszcze mam w planach prasowanie Na jutro przeloze odkurzanie i mycie podłog Pewnie @ sie zbliza.
Bylismy tez na spacerku prawie 2 godziny i u nas nic nie padalo cmurry byly ale wszystko przeszło bokiem. teraz kawusie spijam i sie relaksuje.

Hej dziewczyny!:-)
Bbakania-piekny dywanik!:-)
Joasiek-gratuluje szafy:-)

A my z Maja mialysmy dzisiaj wizyte dwoch mam z dziecmi z tutejszego forum.Jedna musiala szybko uciekac,bo 2.5letni synek wolal do domu,ale druga (ta fryzjerka,co ostatnio)zostala dluzej.

A ja jestem cala przejeta,bo siostra M rodzi.Tzn.ma skurcze,3cm rozwarcia,ale juz dwa razy odeslali ja ze szpitala,bo skurcze na ktg za slabe.A ja bardzo boli....Biedna,meczy sie,nie moze sobie znalezc miejsca.

A ja jestem cala przejeta,bo siostra M rodzi.Tzn.ma skurcze,3cm rozwarcia,ale juz dwa razy odeslali ja ze szpitala,bo skurcze na ktg za slabe.A ja bardzo boli....Biedna,meczy sie,nie moze sobie znalezc miejsca.

Ach ta Służba Zdrowia :no: szkoda słów :angry: dziewczyna sie męczy a oni figa nie chcą pomóc już dawno powinna dostać zzo i leżeć na porodówce :tak:

reklama
Do góry