reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zuzkus dziekuje za ta dietke poczytalam i mi sie bardzo podoba napewno sprobuje tylko jutro mam na obiad truskawki jak je zjem to zaczynam bardzo jestem ciekawa rezultatow;-)

reklama
Witam się jak zwykle wieczorem:-)

Najlepsze życzenia dla Natalki i Antosia z okazji 9 miesięcy:tak:.

U nas dzień udany. Rehabilitacja, potem do brata. Po południu ogarnęłam mieszkanie, gotowanie itp. Jestem zmęczona ale zadowolona:tak:.
Podziwiam Was, że macie taką mobilizację do ćwiczeń. Mi do samodzielnego ćwiczenia w domu ciężko się zabrać. Co innego aerobik :blink:. Był taki czas kiedy chodziłam 3 razy w tygodniu i to uwielbiałam:tak:. Teraz też mam straszną ochotę pójść ale na razie nie mam co zrobić z małym:dry:.

Spokojnej nocy!

Dziewczyny a próbowałyście tego Dieta South Beach (Plaż Południa) wiem z innego wątku że skuteczna:tak: a najlepsze jest to że z ciekawości poczytałam i okazuje się że ja całe życie ją stosuję bo przy celiace nie jem chleba kasz makaronu itp:-D
Dlatego chętnie nasze kilogramy przyjmiesz :-D :-D :-D
Ja niestety bez chlebka i makaronu żyć nie mogę :zawstydzona/y: o nabiale nie wspomnę :-p a ser żółty (najbardziej kaloryczny) kocham! :sorry2:
Pozostają tylko ćwiczonka!!! ;-)

Witajcie. Ja dopiero teraz. Rano nie mialam kiedy usiąść prawdę mówiąc to nie miałam siły. Kubalo dał mi znów w nocy popalić. Od 1,30 do 6 spałam po 10-15 min i pół godziny usypiania Kuby:szok: Myślałam, że może za to rano pośpi dłużej a on jak na złość 7,15 pobudka. Nie miałam siły na nic. Wieczorkiem tylko aerobik ale bez większych chęci poszlam i w sumie opierdzielalam się jak tylko moglam:wściekła/y:

Najlepsze życzonka dla Antosia i Natalcii:-):-):-)

Dzieewczyny trzymam kciuki za wytrwałość w ćwiczeniach. Ja też bym chciala jeszcze w domku poćwiczyć ale jakoś wychodzi mi to przez pierwszych kilka dni, a potem totalna klapa

Zuzkus dziekuje za ta dietke poczytalam i mi sie bardzo podoba napewno sprobuje tylko jutro mam na obiad truskawki jak je zjem to zaczynam bardzo jestem ciekawa rezultatow;-)

najgorsze w tej diecie bo bardzo rygorystyczne są 2 pierwsze tygodnie ale chudnie się 4-6 kg, potem trzeba tylko utrzymać wagę:tak:

ZUZKUS jesteś wiellllka !!! DZIĘKUJE -
028.gif
Pomogło !! Tylko w głowe zachodze dlaczego tak się stało - czyżby to moja Natalka jakims cudem zmieniła wielkośc czcinki waląc w klawiature i przyciskającco się da...???
031.gif

mam starsze dzieci to już się nauczyłam bo nie raz mam coś poprzestawiane:-D

reklama
Przyszalałyście wieczorkiem z pisaniem ;-)
Ja kończę lampkę winka i mykam pod prysznic :tak:
Życzę standardowo spokojnych nocek i dospanych poranków :-) Do jutra!

Do góry