reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Ja tak Joasiek przeleciałam przez mieszkanie jak burza i mam ładnie i czystko, spacer też zaliczyliśmy, Bart teraz kończy drzemkę nr 2, zaraz tylko umyje gary bo jak obiad robiłam to się nabrudziło... no i bede czekac na Ł- moze dzisiaj wyjdzie z pracy normalnie (czyt. 16-sta) :-)

No i najlepszego chłopy....... :baffled::eek:

reklama
Darunia Brawo
best1_(www.e-gify.pl).gif
nasz czerwcówkoland to nie miejsce dla reklam :tak: można było najpierw zapytać czy inne mamy nie mają nic przeciwko myślę, że inaczej byłoby to wtedy odebrane :tak:

A my dzis złapałaśmy 1 siusiu w nocniczek:-)

To juz duży postęp :tak: trzymam kciuki za kolejne rezultaty w nocniczkowaniu
best10_(www.e-gify.pl).gif

a my dzis chyba na spacer nie wyjdziemy, bo na przemian słońce z gradem :baffled:

U mnie deszcz i przelotne słoneczko ale też zrezygnuję ze spaceru może w weekend się wybierzemy jak będzie ładna pogoda :tak:

Joasiek, Darunia
pogoda14.gif
dwie burze
best30_(www.e-gify.pl).gif

najważniejsze, że wywialo nieporządek
best41_(www.e-gify.pl).gif

Wszystkiego Najlepszego dla Natalki i Antosia.!!!

Witam i o samopoczucie pytam :-) a tak powaznie -
u nas wszystko Ok, dzisiaj mało sie udzielałam na BB bo mój Fabio siedzi na kompie i gra w Scooby Doo( dostał od kolegi grę)
Faktycznie dzisiaj Dzień Mężczyzny - dlatego z tej okazji dzisiaj chłopaków zabieramy na lody ( tzn my dziewczyny Ja i Nadina ):-D

Miłego Popołudnia!!!

No i nie pojechałam na aerobic, bo nasz złom nie ruszył:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
koło zablokowane i dupa... nie kreci się:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
I musze siedziec w domu, zaraz wkakuje na rowerek i robie brzuszki, bo musze odreagowac!!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Czesc dziewczynki:-)

Bylysmy na spacerku pogoda super,wrocilam do domu i zaczelam kwiatki przesadzac(teraz tak ladnie i swiezo wygladaja)no obiad nic nie mialam,ale to u mnie normalne;-)teraz slucham muzyki:tak:

Milego wieczorku:-)

Asiowo a to nie fart...
A ja siedze w domu i czekam!:angry: Ł oczywiscie dlaej w robocie... no chu.... mnie kiedyś strzeli z ta jego robotą! :no::wściekła/y:

Biedna Daruniaaa... ja też nie cierpię czekać !!! :-D:-)

Wrócił! W koncu!!!! :-) Właśnie Barta kąpie, a ja mogę odetchnąc!

AAA! nie pochwaliłam się Wam, znalazłam fajną, badzo dobrą i TANIĄ krawcowa blok za miom, rewelacyjnie wszystko robi, az Ł zobaczył jak mi spodnie zrobiła (miałam tak poprzecierane między nogami że szok, ale tak uwielbiam te spodnie że zaniosłam jej a ona je tak zrobiła, że wyglądają jak nowe!!!!!) No i właśnie odebrałam od niej 2 pary sopdni Ł za 15 zł- suuuuper, ale jestem zadowolona! ;-)

Dobrze, że dzisiaj tasiemiec- trochę sobie odpłynę od tej rzeczywistosci :-):baffled:

reklama
Darunia... doczekałaś się:confused:;-) ale pomysl, ze juz w czwartek jedziesz w rodzinne strony, to pewnie humor odrazu lepsze;-)

A ja własnie połozyłam Paulinke spac, pewnie juz spi, bo cos cicho:-p
Pojezdziłam 45 minut na rowerku, a teraz ide jeszcze pocwiczyc miesnie brzuszka i pupy:tak: Musze se odbić to, ze nie pojechałam;-)

Do góry