reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Umylam tez włosy zeby nikogo nie straszyc
Też muszę, ale tak mi się nie chce..........

Jak ją wczoraj wtargałam na ekach na 3 piętro to myślałam że sama wyzionę ducha :szok:

No napewno kochana! Przerąbane z tymi pietrami

Kupilismy małej body, rajstopki, buciki do wózka i nocniczek:tak: wczoraj ja na chwile na niego posadziłam, to była przerazona... ona nie usiedzi w jednym miejscu nawet sekundy wiec u mnie to takie proste nie bedzie:-D

Hahahaha tak Paulinka na miejscu nie usiedzi- wierzę ;-):-)
Fajnie masz że idziesz się poruszac- ja dzisiaj w domku sama pocwiczę ;-)

Bart jeszcze się bawi, ale zaraz pojdzie na pierwszą drzemkę, qrcze już pojutrze jedziemy, ale sie cieszę!!!!!!!!!!!!! :-)

reklama
Dzien dobry kobietki:-)

u nas nocka ok cala przespana my jestesmy wypoczete i w dobrym humorze,pogoda ma byc cudna dzisiaj okolo +11 tak wiec naperno pojdziemy na spacerek,ja teraz popijam kawusie i zajadam sie wasa,mniam:-D:-D:sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla Natalci z okazji 9mcy

Wszystkiego najlepszego dla Antonio z okazji 9mcy

Milego dzionka kochane

I ja witam rano ;-)

nocka u nas jakas gorsza, ale do przeżycia ;-) mała tak wywija, że szok :szok: ale przynajmniej łatwiej ja położyć spać :-D Dobrusia zalicza pierwszą drzemkę ;-)

Magdziarko widzę, że interes kwitnie :tak:
a ja niedługo będę szyła mei taika :-) udało mi się na allegro kupić 4m bawełny za 10 zł :rofl2:

Kasiu spokojnie, jak babcia przejmie wnusię, to Ola sie przyzwyczai do spacerków :tak:
Magdalenkaol może Wojtek taki niespokojny bo mu ząbki dokuczają :confused: najłatwiej zgonić na ząbki, wiem, no ale jak nie wiadomo co no to chyba istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że to ząbki :sorry2:
Hi hi widzę, że klub fanek mjm się tworzy :-D ja kiedyś często oglądała, a teraz jedynie jak są powtórki i mała nie śpi :dry: czyli rzadko... za to na bierząco jestem w plebanii, klanie i pierwszej miłości:-D, bo mała wtedy bryka, a jedynie to w tv leci:dry:, a późne popołudnie to jedyny czas kiedy można u nas tv oglądać w miarę spokojnie (tzn. są 2 osoby do zabawiania małej ;-))

miłego dzionka :-)

Witajcie kochane ale was zaniedbałam ale nie miałam na nic czasu .
U nas same kłopoty :-( , czeka nas sprawa w sądzie od nośnie spadku bo M babci i M wujek robi nam problemy .
Mikołaj jest taki nie dobry że chyba go sprzedam nie spi nam nocami wymusza wszystko na wszystkich och sryl mały.
Jaszcze wczoraj na domiar złego sąsiad utopił się w szambie :-( .
Pozdrawiam was i wasze pociechy

Moja mała pobiła rekord w długosci snu podczas 1 drzemki...
10 minut!!!:eek: załamka... mogła juz w ogóle nie iść spać:baffled: co zdazyłam zrobic przez ten czas?? iść siusiu:confused2:

Dzień doberek ;-)

Gratulki dla Natalki i Antosia :-)

Nocka ok, już się przyzwyczajam do wcześniejszego wstawania ;-) mała się od ostatnich kilku dni przestawiła na kupsko o tej porze, więc pewnie dlatego się budzi :sorry2: Przeżyje :tak: tylko mój m troszku nieszczęśliwy bo bidaczek wstaje do pracy i nie może potem tej godzinki z nami pospać :zawstydzona/y: Odliczamy już dni do przeprowadzki Oli... dziś czeka mnie trochę pracy, mieszkanko muszę konkretnie ogarnąć, bo jutro WRESZCIE będę miała upragnioną i długo wyczekiwaną szafę :-D Na spacerek dziś dziadziuś a ja do roboty :tak:

Jola - tyle zmartwień:-( trzymam kciuki za poprawę - wygranej w sądzie i żeby dziecię dało Ci odetchnąć :tak:
Kasiau - dla pocieszenia dodam że ja śmigam na piąte piętro ;-)
Asiowo - a która kobitka nie lubi zakupów? :-D nawet te małe;-)

Idę sobie zrobić kawkę...
Miłego dnia!

Witajcie!
U mnie noc koszmarna jestem niewyspana :-( mału usnął o 22.30 a wstał na dobre o 6.30 :wściekła/y: w tym z 6 pobudek w nocy na ciamkanie i jedna na wydojenie cyca. Teraz zostawiłam go w łóżeczku oczywiście ryczy ale nie mam już siły nosić go na rękach - chyba idą te cholerne zęby ale kiedy wyjdą :confused: nie wiem :wściekła/y: wkurza mnie już ta sytuacja z m i te jęczenie małego :wściekła/y: ach :angry:
Aniknulka, mam nadzieję, ze udało się uniknąć poważnych zniszczeń. Dobrze, że w porę usłyszałaś, że coś się dzieje:tak:
Dużych zniszczeń nie było :no: tylko mnóstwo wody do sprzątnięcia ale opanowałam to z tatą
m już wszystko naprawił :tak:

Witajcie. U nas okropna noc Chyba najgorsza w zycuiu Wojtka

Pewnie to zęby :tak: życzę żeby dzisiejsza była spokojniejsza :tak:

Wczoraj nam mała wyła w wózku - egien
Nie wiem kiedy ona się przyzwyczai do tego wózka . Zaczęła świrować i nogami kopać , zwaliła kozaki z nóg i kopała aż rozwaliła tą osłonkę na nogi z wózka :szok:

A może jest jej za twardo i niewygodnie? Sama nie wiem ale życzę żeby się przyzwyczaiła:tak:

oczywiscie nocka bez pobudki, widac mała przestawiła się juz chyba na nocne spanie:-) extra.

Paulinka bawi się w kojcu i gada jak najęta... dadadada, tatatata, mamama...:-p

Gratuluję i troszeczkę zazdroszczę :sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla Natalci i dla Antonio z okazji 9 m -cy :-D

zmykam kochane do małego nerwusa ;-)
miłego dnia :-)

Ja tez przyłączam się do Gratulacji dla Antosia i Natalki:tak:

A my dzis złapałaśmy 1 siusiu w nocniczek:-) tylko małą trzeba czyms zajac, zeby zechciała na nim siedziec:-p ale udało się:-D

reklama
Do góry