reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Tasiemiec się skończył i widze oznaki życia na BB :-)
Ja nie wiem, nie wiem- poryczałam się na tasiemcu jak tą Madziulkę zobaczyłam- jaka słodka- kiedy nasz dzieciaczki takie były... a czas leci....
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Bry wieczorek
Widzę że dzień minął co niektórym pełen wrażeń U nas spokojnie i bez żadnych rewelacji...
Aniknulka...ten humorek do Ciebie niepodobny oby się poprawił...
Majdia - weekend szaleńczy i od razu tryskasz energią
Życzę Wam wyspanych nocek, pa!
Widzę że dzień minął co niektórym pełen wrażeń U nas spokojnie i bez żadnych rewelacji...
Aniknulka...ten humorek do Ciebie niepodobny oby się poprawił...
Majdia - weekend szaleńczy i od razu tryskasz energią
A cio?? Jednak planujesz niedługo??Daria nasze pociechy rosną - ale będa kolejne !!!
Życzę Wam wyspanych nocek, pa!
Ostatnia edycja:
joasiek1977
Zareklamowałyście dzisiejszy odcinek więc może sobie jutro powtórkę obejrzęA ja tez się wzruszyłam i wyobraziłam z kolei siebie jako babcię :-) wiem ,że jeszcze kupa czasu ale fajnie one zareagowały na wieść o byciu babciami ( a co to fan klub m jm ?)
jeju jeju a ja na flamenco znów nie oglądałam....ale za to sprzedałam masę kolczyków...jutro znów zamawiam korale.Ja nie wiem, nie wiem- poryczałam się na tasiemcu jak tą Madziulkę zobaczyłam- jaka słodka- kiedy nasz dzieciaczki takie były... a czas leci....
reklama
joasiek1977
Nom nałóg, ale co do tego wszystkie jesteśmy zgodneJoasiek - a co Ty tu jeszcze robisz ??!!!
Myślałam, że już się pożegnałaś...BB to nałóg jednak...;-)
Komp ciągle włączony to zerkam co jakiś czas... ale spać jeszcze się nie kładłam - czytam sobie ;-) hehehe nie wiem czy któraś z Was miała okazję... Sagę o Ludziach Lodu Kiedyś namiętnie połykałam to romansidło i mam w domku całą serię którą postanowiłam sobie odświeżyć... ;-)
Podziel się: