reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie wieczorkiem :-)
Ja jestem padnięta śpiewałam Jasiowi kołysankę i oczy same mi się zamykały więc oddałam go m i usypia w leżaczku a ja na chwilkę do was potem prysznic, tasiemiec i pewnie kimonko. Dzięki temu, że m w domu zrobiłam zupkę pomidorową - będzie jeszcze na jutro, ziemniaczki, pulpety i surówkę :-D zaszalałam :rofl2:
Bbakania Natalcia jest taka słodka i ten uśmiech :-) pewnie po mamusi ;-)
Asiowo, Lilianko witam w klubie "od jutra" :-p:-D

Aniknulka to zamiast spędzić trochę czasu razem to ty jak zwykle do garów - no no no
Niech się tobą nakarmi :-)

Hejka,
my dziś wróciliśmy z szalonego weekendu u dziadków.
W sobotkę miałam spotkanko z moimi przyjaciółkami z czasów licealnych, zabalowałam do północy, a Wojtuś ponoć ani nie jęknął za mamusią!

Nawet się cieszę, bo przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że przeżywa rozstanie.
Zresztą babcia i wujek tak go zabawiali, że zapomniał o bożym świecie i nawet się nie zorientował, że rodzice wyszli, tak więc w niedzielke też pojechaliśmy sobie sami pozwiedzać świętokrzyskie jaskinie!
Oj fajnie było. Za to dziś do Wawy jechaliśmy ponad 3 godz., takie korki z rana! T. pracuje dziś do 22.00 więc siedzę sama, chyba włączę jakiś filmik.

Bbakania Twoja córa jest super, ma takie iskierki w oczach, że już musisz na nią uważać;-)!!!
Magdziarka kolczyki rewelacyjne, coś co ja lubię!, może jak będę miała trochę czasu, żeby wybrać to sobie coś u Ciebie zamówię!!!
Aniknulka to niezłą miałaś przygodę z tym zalaniem, mam nadzieję, że obyło się bez zniszczeń i szybko udało się posprzątać!!!

Buziaki dziewczyny, spokojnej nocki!!!

Aniknulka to zamiast spędzić trochę czasu razem to ty jak zwykle do garów - no no no
Niech się tobą nakarmi :-)

Chyba przestałam mu smakować , a obiad "może być"
cry.jpg

ach szkoda gadać
mam doła :-(

pa kochane

reklama
Do góry