reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Daruuunia to są właśnie moje - na flamenco
Nie bo moje ;-):-) na wieczór romantyczny do moich bucików czerwonych ;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Zrobić Ci takie?koszt materiałów jest koło 7 zł . Najtańsza przesyłka jakieś 3,5;-)
Jak za taką sumkę to się zgadzam ;-) to co dogadamy na gg wszystko? ;-)
Witajcie wieczorkiem :-)
Ja jestem padnięta śpiewałam Jasiowi kołysankę i oczy same mi się zamykały więc oddałam go m i usypia w leżaczku a ja na chwilkę do was potem prysznic, tasiemiec i pewnie kimonko. Dzięki temu, że m w domu zrobiłam zupkę pomidorową - będzie jeszcze na jutro, ziemniaczki, pulpety i surówkę zaszalałam
Bbakania Natalcia jest taka słodka i ten uśmiech :-) pewnie po mamusi ;-)
Asiowo, Lilianko witam w klubie "od jutra"
Ja jestem padnięta śpiewałam Jasiowi kołysankę i oczy same mi się zamykały więc oddałam go m i usypia w leżaczku a ja na chwilkę do was potem prysznic, tasiemiec i pewnie kimonko. Dzięki temu, że m w domu zrobiłam zupkę pomidorową - będzie jeszcze na jutro, ziemniaczki, pulpety i surówkę zaszalałam
Bbakania Natalcia jest taka słodka i ten uśmiech :-) pewnie po mamusi ;-)
Asiowo, Lilianko witam w klubie "od jutra"
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Hejka,
my dziś wróciliśmy z szalonego weekendu u dziadków.
W sobotkę miałam spotkanko z moimi przyjaciółkami z czasów licealnych, zabalowałam do północy, a Wojtuś ponoć ani nie jęknął za mamusią!
Nawet się cieszę, bo przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że przeżywa rozstanie.
Zresztą babcia i wujek tak go zabawiali, że zapomniał o bożym świecie i nawet się nie zorientował, że rodzice wyszli, tak więc w niedzielke też pojechaliśmy sobie sami pozwiedzać świętokrzyskie jaskinie!
Oj fajnie było. Za to dziś do Wawy jechaliśmy ponad 3 godz., takie korki z rana! T. pracuje dziś do 22.00 więc siedzę sama, chyba włączę jakiś filmik.
Bbakania Twoja córa jest super, ma takie iskierki w oczach, że już musisz na nią uważać;-)!!!
Magdziarka kolczyki rewelacyjne, coś co ja lubię!, może jak będę miała trochę czasu, żeby wybrać to sobie coś u Ciebie zamówię!!!
Aniknulka to niezłą miałaś przygodę z tym zalaniem, mam nadzieję, że obyło się bez zniszczeń i szybko udało się posprzątać!!!
Buziaki dziewczyny, spokojnej nocki!!!
my dziś wróciliśmy z szalonego weekendu u dziadków.
W sobotkę miałam spotkanko z moimi przyjaciółkami z czasów licealnych, zabalowałam do północy, a Wojtuś ponoć ani nie jęknął za mamusią!
Nawet się cieszę, bo przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że przeżywa rozstanie.
Zresztą babcia i wujek tak go zabawiali, że zapomniał o bożym świecie i nawet się nie zorientował, że rodzice wyszli, tak więc w niedzielke też pojechaliśmy sobie sami pozwiedzać świętokrzyskie jaskinie!
Oj fajnie było. Za to dziś do Wawy jechaliśmy ponad 3 godz., takie korki z rana! T. pracuje dziś do 22.00 więc siedzę sama, chyba włączę jakiś filmik.
Bbakania Twoja córa jest super, ma takie iskierki w oczach, że już musisz na nią uważać;-)!!!
Magdziarka kolczyki rewelacyjne, coś co ja lubię!, może jak będę miała trochę czasu, żeby wybrać to sobie coś u Ciebie zamówię!!!
Aniknulka to niezłą miałaś przygodę z tym zalaniem, mam nadzieję, że obyło się bez zniszczeń i szybko udało się posprzątać!!!
Buziaki dziewczyny, spokojnej nocki!!!
Aniknulka to zamiast spędzić trochę czasu razem to ty jak zwykle do garów - no no no
Niech się tobą nakarmi :-)
Chyba przestałam mu smakować , a obiad "może być"
ach szkoda gadać
mam doła :-(
pa kochane
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Chyba przestałam mu smakować , a obiad "może być"
ach szkoda gadać
mam doła :-(
pa kochane
Aniu głowa i uszy do góry! Na zamkniętym kochana bede miec pomysł dla Ciebie ;-)
Podziel się: