reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruniu u mnie to samo, Nadia pierwszą drzemkę miała 50 min a teraz to nie chce mi zasnąc a marudnaaaaaa
045.gif
Oooo widzę, że dzieciaczki mają dziś jakiś dziwny dzień :baffled: Ja z moją Olą walczę od 14:30 :sorry2: a spała ostatnio przed 12... Hmmm słyszę, że ryczy :-( lecę do niej, najwyżej po następnym posiłku ją położę - pełny będzie brzuszek to i spanko może nadejdzie... Lecę!

reklama
Oj Kobitki a co to się dzieciom dzisiaj stało. Jakaś zmowa czy co? Mój Kubalo w standardzie dwie drzemki jadna ok godz. a druga na spacerku całe 40min. I teraz aby do 19 kąpanko, jedzonko i spanko. Ale część już na glowie M bo ja lecę wieczorkiem pogimnastykować się trochę:-)

Aniknulka niech Jasio szybko zdrowieje. Biedaczek musi się męczyć a Ty razem z nim:-(

Magdalenkakol fajnie że powizycie u lekarza wszystko w porządku:-)

Moja Ola spała dziś też tylko 30 min zamiast godziny czy 2 :szok: jeszcze obudziła się z płaczem i wyła 30 minut - tata ją tulił i przeszło:-)

No i mój Bart padł!!! O losie... co za dzień:dry:

Ł dalej w robocie i dzwonił,że szybko nie wyjdzie... ciekawe czy na aerobik zdążę? Bo o zakupach mogę pomarzyc... :dry::crazy:

reklama
Gratulacje Nadia! 5 ząbek!!!

A ja mam już wszystkiego dosyc, Łukasz dzwonił, że przedłuży mu się, aerobik mi przeleci koło nosa, ale nawet nie chodzi o ten aerobik, tylko o to że Ł ukasz w ogóle nie widzi Bartka! Wczoraj wrócił z roboty Bartut spał, jak wychodził do pracy- Bartut spał, dzisiaj to samo- oszalec mozna! Ja też jestem umęczona - cały dzień z Bartkiem + obowiązki domowe- jak Ł wraca to ja jestem zmęczona i już spię, albo on jest tak wyje...any po robocie że nie ma ochoty na nic! Co to za życie?

Ja pier.... zaczynam mu powoli mówic, ze ta praca dla niego chyba nie jest najlepsza na dodatek jest mgr.inż a zarabia wielkie ***** i za nadgodziny nic nie płacą!!!! :dry::crazy:

Porażka!!!

Ulżyło mi....

Do góry