reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam się wieczorem!
Bart coś ma pokręcony dzień- spał tylko 30 minut (2 drzemka) gdzie zawsze spał min 2h i nie wiem co mam z dzieckiem robic, bo jest strasznie marudny...

Oooo widzę, że dzieciaczki mają dziś jakiś dziwny dzień :baffled: Ja z moją Olą walczę od 14:30 :sorry2: a spała ostatnio przed 12

Moja Ola spała dziś też tylko 30 min zamiast godziny czy 2 :szok: jeszcze obudziła się z płaczem i wyła 30 minut - tata ją tulił i przeszło:-)
Czytam i aż zaczęłam się śmiać. U nas też dziś problem ze spaniem. Mały miał pierwszą drzemkę od 10 do 11...jak zwykle. A potem już nie mogłam go uśpić. Niby nie wyglądał na zmęczonego, ale cały czas za mną człapał i wspinał się po moich nogach, żeby go wziać na ręce. Na rączkach był cały roześmiany...inaczej jęczał i marudził. Wykąpaliśmy go trochę wcześniej i maly zasnął. Wytrzymał dziś bez snu 8 godzin :szok::szok::szok:. Niesamowite, że dał radę:dry:. Za to ja byłam padnięta.
Spokojnej nocki:tak:

reklama
Ja juz obrobiona ze wszystkim:-) Aerobik zaliczylam, wykąpana teraz siedzę zawinięta w folię z jakiś kremikiem na ciele;-), popijam drineczka;-) no Kubalo już zaliczył dwie pobudki:szok: także nocka zapowiada się ciekawie. No nic jakoś damy radę:-)

potem już nie mogłam go uśpić. Niby nie wyglądał na zmęczonego, ale cały czas za mną człapał i wspinał się po moich nogach, żeby go wziać na ręce. Na rączkach był cały roześmiany...inaczej jęczał i marudził. Spokojnej nocki:tak:
Jakbym o swoim Kubalu czytala. Też często tak mam. Ale dzisiaj wyjątkowo w dzień byl grzeczny, ale pewnie w nocy nadrobi;-);-)

Tu na miejscu nie mam rodziny więc jestem zdana na siebie.
Ja mam to samo kochana. Czasami ciężko, zwłaszcza jak siedzi się całymi dniami z dziećmi i nie ma sie nawet człowiek odezwać. Ja pocieszam się, że z roku na rok bedzie lepiej. Bo wrócić w rodzinne strony nie bardzo bym chciała

Pamiętacie jak się męczyłyśmy z brzucholami w te upały ? :-)
Oj Kasiu pamiętam, pamiętam. Ale wtedy narzekałyśmy;-);-);-). Kurczę jak teraz o tym wspomnialaś to tak ciepło na serduchu się zrobiło. Tak wyczekiwałyśmy naszych skarbeczków. Bosze dziewczyny ja sobie teraz nie wyobrażam,że mogłabym Was nie znać:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

Daruunia to nie zazdroszczę pracy Twojego Ł. Takie ciągłe czekanie. Prawie jak żona marynarza;-);-);-);-), tylko ta to chociaż wie kiedy rejs sie kończy a twój małż idzie do pracy i nie wiadomo za ile wróci. Współczuję. Ale Ty jesteś silna babeczka i dasz radę. Trzymam kciuki.

Joasiek mam nadzieję, że miło spędziłaś wieczór z M. Zawsze to chwile spędzone razem

Lilianko gratulacje dla Nadinki Dziewczynki;-);-);-);-)

Hej kochane wieczorową porą!

Już myślałam że nie dotrę bo jakiegoś wirusa na kompa ściągnęłam i mus było wszystko zresetować i wgrywać od nowa bo wirus miał jakiś kod i nie dał się usunąć przez skan:szok:

Pozdrawiam!

BB jest jak nałóg!!!:-D:tak::-)

dobranoc
ChomikImage.aspx

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-) Ja juz w pracy :-) Mała nawet dobrze spała i chyba ja gorzej.
Rano znów wędrowka na czworakach po mieszkaniu i tak słodko do siebie gaworzy :-)
Ciekawa jestem jak ta moja Ola będzie spała w cieplejsze dni. Teraz praktycznie po kąpieli 18- 19 już śpi - a ja nadążam z prasowaniem i domowymi obowiązkami.
Tak w dzień ma jedną drzemkę od godziny do dwóch.
Miłego dnia laseczki :-)

Dzien dobry kochane:-)

U nas grad,deszcz i zimno spacerku nie bedzie no chyba,ze wyjdzie sloneczko:-D:-D:-D:-D:-D

Milego dzionka:-)

Wszystkiego najlepszego dla Filipka z okazji 9mcy:-D

witajcie mamusie:tak:

U nas kolejna przespana nocka:tak: mała spała od 19:30 do 6:30:-)i ja sie przestawiłam w koncu i spie całą noc:-D

Gratulacje dla naszego 9 miesieczniaka!:tak:

Mała ucina sobie 1 drzemke, a ja mam chwilke dla siebie

Dzis znów cały dzien sama, P. pewnie po 21 wróci do domu:-( Czasem mam juz tego dość, jakby jeszcze z tego kasa była, a nie... ciagle poza domem, a nam i tak na zycie nie starcza:zawstydzona/y:
Darunia, doskonale Cie rozumiem i wiem co czujesz:zawstydzona/y:

Wczoraj mały Adaś luzynki wylądował w szpitalu:-( ma zapalenie oskrzeli... koszmar:-(Ola załamana... On przeciez nawet 2 miesiecy nie ma:-(

Asiowo zdrowka dla Adasia
Zuzkus witaj:-)
Kasiau moja mala tez wczesnie chodzi spac wiec cale wieczory mam dla siebie;-)

Marysia ma drzemke nr 1,ja juz wzielam prysznic no i chyba sie umaluje,ale po co?to sama nie wiem dzisiaj chyba spedze caly dzien w domu:tak:

I ja witam :-)

Nocka nawet fajna i zauważyłam, że mała w nocy prawie nie ciągnie cyca, tylko chce sobie pocimkać, więc chyba niedługo przestawimy sie na spanie w łóżeczku, tylko tatusiek musi sie najpierw wyspać, żeby można było na zmiane wstawać ;-)
moja marudka po 15 minutach zawieszenia rozmyśliła sie ze spania i będą chyba dzis dwie drzemki :dry:

Zdrówka dla Adasia. Ja z mała też wylądowałam w szpitalu jak miała niecałe 3 miesiące, dlatego wiem co może Ola czuć.

u nas słoneczko wychodzi, tylko wieje mocno... ale pewnie i tak zaliczymy spacerek ;-)

Miłego dnia:-)

reklama
Witam mamusie. Ja znowu tylko na chwilkę. Nawet nie mam kiedy Was poczytać. Artur niegrzeczny, próbuje rządzić i terroryzuje. Dziś dziubnał paznokciem męża w oko i bez okulisty się nie obędzie. Mąż zaraz wraca z pracy, bo boli go oko i nic nie może robić. Cały dom na mojej głowie. Dopiero jem śniadanie. Mam całą kuchnię do posprzątania, masę garów do mycia (nie mam zmywarki:baffled::baffled::baffled:), i jeszcze w piecu rozpalić. No i jakby nie było będzie dwoje dzieci w domu:sorry2:

POZDRAWIAM

Do góry