reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej dziewczyny:-)
Gratuluje nowych zebolkow!:-)

Wczoraj bylysmy z chusta na miescie,kupilysmy sliczna,jasno-zielona kurteczke dla Mai.
No i ta chusta.....Powiem szczerze,ze 1-1.5 godziny to spoko,ale dluzej to juz mnie wszystko bolalo i Maja tez juz sie wiercila i niecierpliwila.Fakt,za dlugo nie mozna.
No i Maja ciagle sie w niej odchyla do tylu-jest zabezpieczona,ale jak tak sie opiera o chuste,to mi jest ciezej....Musze ja chyba JESZCZE CIASNIEJ wiazac....

Teraz mala spi,ja przy komputerku,potem obiadek i na dwor:-)Pogoda wiosenna,ale bez slonca.
Milego dnia!:-)

Witam i ja Dzisaij pogoda juz do niczego. BYlismy z Wojtkiem u laryngologa na kontroli Wszytsko ok.
Noo i moje dziecko jest strasznie podłe jak maz ma dyzur niocny to spi cala noc jak ja to musze miec pobudke na butle.

Witajcie
U nas nocka spokojna, tylko Fabianek przyszedł do mnie w nocy i chciał bym włączyła mu bajke do słuchania :-D
031.gif

U nas niestety pochmurno i wilgotno:-(a wczoraj było tak cudownie.

Nadia po pierwszej drzemce i obiadku , chyba pojdziemy na spacerek
044.gif

Do później
010.gif

Witam się tak szybciutko i ja :tak:
Mała ładnie w nocy pospała, tylko pierwszą dłuższą pobudkę miała już o 5:30 :szok: jeszcze smoka tak ukryła że mama 10min szukała :-p Na szczęście potem usnęła i wstała po 7, oczywiście razem z tatusiem ( może jak za dwa tygodnie przeniesiemy ją do siebie to pośpi dłużej :zawstydzona/y: hehehe pobożne życzenia :-p) My jesteśmy już po spacerku, u nas bez słońca ale w miarę cieplutko :tak: Zaraz obiadek i mamusia może wreszcie pomyje te podłogi... :zawstydzona/y:
Miłego popołudnia kobitki!

Witajcie!
Ja miałam noc ok tylko o 6.15 Jasio zrobił już sobie i mamie pobudkę na kupkę :baffled: leje mu się z tyłka, że hej dzis dałam mu gotowanej marchwi na zatwardzenie pewnie to po tych lekach :-(
Dzień pochmurny ale my i tak nie poszlibyśmy na spacer więc tylko wietrzę pokój :tak: (oczywiście my jesteśmy w drugim) ale spać będzie lepiej :tak:
Pochowalam zabawki Jasia do wielkiego kosza a on miał frajde jak wszystko wyrzucał :-D
zmykam kochane wpadnę wieczorkiem :tak: jak Jasio pozwoli :rofl2:
kubus_puchatek30.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie!:-)
Ja dopiero teraz bo miałam zakręcony dzień...:baffled:

Ł wczoraj wrócił przed 21 :dry: a dzisiaj znowu w pracy... byłam na zakupach, ale kupiłam tylko żywnosci trochę... co za życie...

Była u mnie znajoma, poźniej druga i teraz siedzę z Bartem sama, Bart coś ma pokręcony dzień- spał tylko 30 minut (2 drzemka) gdzie zawsze spał min 2h i nie wiem co mam z dzieckiem robic, bo jest strasznie marudny...

No nic mykam do niego ;-)

reklama
Do góry