reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witamy się z Wiktorkiem!!!!
Sorki wielkie,że tak mało się udzielam, ale po pierwsze czuję się trochę jak intruz:-:)-D!!Po drugie Wikiemu idzie pierwszy ząbal i jest nieznośny i w dzień i wnocy i do tego zazdrosny o komputer:-(!!!Dzisiaj byliśmy w przychodni i pani doktor mówi żeby koniecznie szczepic na pneumokoki!!Wy szczepicie???????Ja mam trochę mieszane uczucia co do tych szczepionek!!
Gratulujemy nowych ząbków i zazdrościmy!!!!:-D
no i już sie awanturuje!!!

reklama
To my się też uaktualnimy :-)

Ząbków brak:

Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:
Arturek

2 ząbki:
Brunko
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Wojtuś
Marysia

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)

4 ząbki:
Nadinka
Filipek
Dominik
Krzyś
Lenka

6 ząbków:
Maciuś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

Hej, hej ;-)

Jakoś tak pusto na bb, więc napiszę jak nam dzień mija ;-)
Byliśmy z Bartem na dłuuugim spacerze, jak wróciliśmy to przyjechała teściowa nas odwiedzic, a teraz jesteśmy już sami, Bart ucina sobie drzemkę nr 3 -ostatnią, a ja właśnie wsunęłam rybkę i się zasatanawiam co robic... hmmm- macie jakieś pomysły? :-p:rofl2:

Ja jestem :tak:

U nas kolejny dzionek w domku niestety, ale jutro idziemy :tak: tylko kurcze coś kraczą w tv że pogoda dosłownie "beznadziejna" będzie :baffled: Zobaczymy ;-)
Ja dziś nie gotowałam, jak pościć to pościć ;-) I siedzimy z małą same do 19, bo tata jak co środę na angielski chodzi :tak: aaa i poćwiczyłam :-) w ogóle to w szoku byłam, bo rano mnie mięśnie brzucha bolały, możliwe to po jednych ćwiczeniach?? :confused: i jeszcze steperek czeka ;-) Zapał ciągle jest :-D
Miłego popołudnia!

Daruunia - a nie masz co sprzątać?? :-D :-D :-D żartuję oczywiście, leń się Ty mróweczko nasza :-)

Joasiek mnie poserii ćwiczeń pierwszej sumiennej przez kilka dni brzuch bolał :baffled:

Mi mała teraz tylko godzinke pospała, mąż pojechał do kościoła, a ja pójdę jak on wróci. No i będzie miał wesoło, bo mała będzie marudząca, a niech sie męczy :-p

Daruunia - a nie masz co sprzątać?? :-D :-D :-D żartuję oczywiście, leń się Ty mróweczko nasza :-)

Hihi już wynalazłam sobie robotę- nastawiłam pościel w pralce i posprzątałam w szafce w łazience- ile rzeczy nie potrzebynch znalazłam :szok: nawet dwa podkłady poporodowe :-) ale już czysto :tak: teraz zrobie ręczne pranie :-)

Joasiek bardzo możliwe że masz zakwasy, przy następnych cwiczeniech skup się na oddechu to powinny minąc ;-)

Mata, pewnie idz do kościoła a m zajmie się małą, a Ty odspaniesz ;-)

Ja też nie szczepiłam i też ze mnie nie autorytet :-)

Dzisiaj byliśmy w przychodni i pani doktor mówi żeby koniecznie szczepic na pneumokoki!!Wy szczepicie???????

Ja zaszczepiłam - kuzyn Lenki idzie w tym roku do przedszkola, a w swojej "paczce" (dzieci naszych znajomych, do których chodzimy na urodzinki i inne spotkania towarzyskie) Lenka ma już kilkoro przedszkolaków i "żłobczaków", więc nie chciałam ryzykować

reklama
Do góry