reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry
Nie chwaląc sie u nas Nocka super !!! od 20 do 7 dziecko spało ...
Mąż wczoraj wrócił po 22 i kupił mi nowe zaslonki i witrynkę w IKEA ale zrobił mi niespodziankę !!! Jupii

Nadusia teraz ma pierwszą drzemkę a ja siup na BB - zaraz biorę sie za obiadek, dzisiaj rybka z racji Postu ...

Joasiek co do samoróbki to myślę , że też jest ok!!!
maajka nie jest gorąco - to zależy jak się ubierzesz i jaką masz chustę. Najlepsza będzie cienka tkana. Oczywiście Antoś jest cieplutki jak go wyjmuję z chusty w końcu grzejemy siebie wzajemnie.http://nosidla.istore.pl/pl,product,389578,bitti,dlish,snap,in,one,yellow,l.html
Właśnie chusta... ja się też za tkaną rozglądam, bo zamierzamy latem trochę pochodzić(bez wózka) a w MT małej będzie za ciepło... Masz jakieś konkretne strony z używanymi? Bo ja przeglądam i jakoś trafić nie mogę :-(albo szukam nie tam gdzie trzeba :baffled:

no i MT jest tak banalne do uszycia, że aż szkoda wydawać tyle kasy, jak na materiały do uszycia wyda się max 25-40 zł :tak: tez mam pomysł na sztruksowy haftowany panel ewentualnie jakaś grubsza wzorzysta bawełna, bawełniane pasy z końcówkami jak panel :sorry2: tylko ten czas...
Mata - szyj :-D chętnie ustawię się druga w kolejce za Magdziarą :tak:

Ja mam taki mei tai - typowa samoróbka, żadna rewelacja z wyglądu (panel trochę za długi - moja Ola mała ;-), ale podwijam pas i jakoś sobie radzimy) małej w nim dobrze no i wygodny a to chyba najważniejsze

Załączniki

• P1080320.jpg
    P1080320.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 29
witajcie

U nas noc tez super...:tak:

zaraz kolezanka przyjedzie, wiec lece tu ogarnać...

a my za Oleńką mamy 3 ząbek! Paulinka nie zostaje w tyle:-D

Ło Matko, ile naskrobałyście!

Ja na chwilę tylko sie przywitac bo muszę obiad robie bo Ł zaraz do pracy wychodzi, także mykam i będe za niedługo! ;-)

reklama
Odrazu pomyslałam o Oleńce...:tak: idą ząb w ząb:-D Paulinie coś wyłazi po 2 stronie u górywiec pewnie lada dzien bedzie 4 ząbek:-) przez tydzien tyle zębów:szok:

Ząbków brak:

Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:
Arturek

2 ząbki:
Lenka