reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joan-na jak mały zareagował na tę szczepionkę??Już pytam raczej tylko teoretycznie,bo skoro większośc z Was nie szczepi na razie to ja też nie!!!:-)Nie jestem zwolenniczką szczepionek!
Co do chust to my mamy taką długaśną i rewelacja!!!
Spokojnej nocki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja już padam ale jeszcze odwiedziłam Was na chwilę. Rozkłada mnie :-( ale staram się nie dawać na razie calcium i Tantum Verde zobaczymy jak nie pomogą to idę do lekarza :tak:
Byliśmy z Jasiem na spacerku, nakarmiłam łabędzie i owinięta w duuuuży szal ruszyłam 4 litery :rofl2: potem zaczął padać śnieg więc szybciutko do domku :tak: ogólnie to nie mam na nic siły :no:

Bardzo fajne pomysły mamy Aniknulko:tak:

musimy pomyśleć o książce kucharskiej :-D

Chusta fajna sprawa a nosidełko wygląda na proste w użyciu :tak: chyba naciągnę babcię :rofl2:

Sorki wielkie,że tak mało się udzielam, ale po pierwsze czuję się trochę jak intruz:-:)-DDzisiaj byliśmy w przychodni i pani doktor mówi żeby koniecznie szczepic na pneumokoki!!Wy szczepicie???????Ja mam trochę mieszane uczucia co do tych szczepionek!!

Nie pisz głupstw i udzielaj się wtedy się poznamy ;-)
Co do szczepionki ja na razie nie szczepiłam zamierzam to zrobić jak Jasio pójdzie do przedszkola choć grono dzieciaczków w rodzinie się powiększa więc zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić tego wcześniej:tak:

Jutro na 8 idziemy do pulmonologa z Nadią, Cały czas ma kaszel i katar, jak bada ją lekarz to mówi ze zapalenie oskrzeli, za 4 dni mowi ze wszystko jest ok, odstawiam leki, wychodzę na dwór i zaraz zaczyna sie katar kaszel:szok:

Życzę Naduni zdróweczka mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i będzie już dobrze

Asiowo gratuluję kolejnego ząbka :-)

Spokojnej nocy :-)

Joan-na jak mały zareagował na tę szczepionkę??Już pytam raczej tylko teoretycznie,bo skoro większośc z Was nie szczepi na razie to ja też nie!!!:-)Nie jestem zwolenniczką szczepionek!
Reakcji właściwie nie było:-):tak:. Obyło się bez gorączkowania, marudzenia, w nocy spał jak zwykle:tak:. Jak na razie mały zawsze tak reagował na szczepionki, raz miał coś koło 37 stopni. Oby tak dalej:-)

Co do chust to my mamy taką długaśną i rewelacja!!!
Spokojnej nocki!!!

U nas tez zadnej reakcji nie bylo:tak:

Bbakania fajny pomysl na nowy watek:-):tak:;-)
Lilianko napisz jutro co powiedzial lekarz w sprawie Nadii,ale pewnie i tak jakies testy na poczatek zaleci:blink:

Bbakania, śliczny awatarek:tak:.

Mały przed chwilą obudził się z płaczem...jakoś go uspokoiłam.
Uciekam spać.
Spokojnej nocy:tak:

Magdziarko-dzieki za odpowiedzi i za stronki.Ja je juz dawno przegladalam,tu jest glownie babylonia i tricotti,te azjatycje tez sa.
Ja jestem niderlandzkojezyczna,bo mieszkam we Flandrii,z francuskiego znam tylko pare slowek;-)
No to w weekend wybiore sie z tesciowka na zakupki:-)Najpierw poprzymierzam z Maja i dopiero zdecyduje:-)

Witojcie z rańca dziołchy :-)
Wczoraj byliśmy z małą w selgrosie - kupowaliśmy pierdy a mała na rączkach, w aucie - koszmar - beczy i pręży się- może w końcu się przekona -choś nie wiem kiedy . Przysłali nam jeżdzik - fajowy - mała nawet trochę posiedzi - ale też nie za długo - nie wiewm w kogo ona taka żywa - ja spokojna , mąż też :-)

Witam i ja :-)

Babkania zakłądaj wątek, zakładaj :tak:

Monik pisz śmiało :tak: my nie gryziemy ;-) i z chęcią poznamy Ciebie i Twojego synka :-) a jak chcesz nas poznać, to wystarczy przejrzeć nasze posty :-p;-):-D

Kasiu Ola taka rozbrykana, żeby monotonii nie było i żeby sie Wam nie nudziło :-D:-D:-D u nas też rozrabiara rośnie :dry: tylko ani ja ani mąż do aniołków nie należeliśmy i aż strach pomysleć co z małej wyrosnie :zawstydzona/y:

Lilianko ja też trzymam kciuki za wizytę u lekarza :tak:

U nas kolejna fajna nocka, mała wstała o 7.40 :szok: normalnie w szoku poważnym byłam, bo ostatnio wstawała juz koło 5 :baffled: teraz sie martwię jak będzie z drzemkami w dzień... dobrze, że usypianie już łatwiejsze sie zrobiło i nie kosztuje mnie tyle stresu (kiedys jak zbliżała sie pora spania, to mnie aż brzuch bolał :sorry2:) noc tez może być, tylko od kilku dni wierci sie od 3 do 4-5 :dry:
a ja tak wyspana jestem, że mnie aż głowa boli :rofl2:

Witojcie z rańca dziołchy :-)

:-D:-D:-D Przypomniałaś mi tym jak moja siostra będąc u mnie zapytała się mnie "macie tu optyka?" a ja na to "no na przeciwko jest apteka"
Smiałyśmy sie z tego kilka dni!!! A nawet teraz się popłakałam ze śmiechu :-D:-D:-D

Witojcie Witojcie!!!!:-D

Kasiau Ola widac że daje czadu, ale przynajmniej nie nudzi Wam się!
Mata dobrze, że dzisiaj pospałaś! Brawo dla Dobrusi!

A ja dzisiaj tak się wkurzyłam na mojego myślałam, że go przetrące! Wczoraj miał wrócic o 22:00 z roboty po tej godzinie napisał że się przedłuży "kochanie" to już wiedziałam że coś nie gra :dry: o północy się przebudziłam- patrze a go nie ma więc zadzwoniłam- nie odbierał :baffled: nagla słyszę że ktoś wchodzi mi do wyra :confused: o 4 rano na dodatek nadupcony jak szpak!!!!!!!! Ale się wkurzyłam, rano Bartut wstał o 7:20 i mówię wkurzona do Ł zrób mu jesc, a ten ledwo żywy się podniósł i pytam się czy idzie do roboty na 14-stą czy na nockę, a on że na rano :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no podupcony!!! Oczywiście biegiem się ubrał i poleciał- spóźnił się do roboty- jak połowa jego sekcji:crazy: ale wysuszyłam mu głowę!!!! I jeszcze mu się oberwie!!!! Jak wróci!

U nas nocka nawet ok, Bart przebudził się z niewiadomych przyczyn z 3 razy, ale szybko szedł dalej spac, teraz Bart pełza od końca pokoju do mnie do kompa i mnie ciągnie za kapcia i co chwilę muszę go przenosci a on szybko wraca :-D co za szkrab- co za błyskawica! :-)

No nic- kawkę już wypiłam jak to zawsze bywa przy porannej powtórce tasiemca z przed 3 lat :-) teraz wypadałoby coś na ruszta rzucic :-)

Miłego dzionka!

reklama
Witam, dzisiaj z rana się melduję bo później to nie można nadrobić tego co napisałyście. Kolejna kiepska nocka, ech nawet nie będę pisała bo podobna do wczorajszej. a i jeszcze jakiś katar się przypałętał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Najlepsze życzonka dla Michasia i Zuzi
1646.gif

Bbakania fajny pomysł. Zakładaj wątek:tak::tak: Jestem za

Marta fajowo, że Dobrusia się oprawiła. Ale teraz ciiiiii, żeby nie zapeszyć;-)

Kasi Olcia to żywe sreberko.

Ostatnia edycja:
Do góry