reklama
J
Jola244
Gość
lorcia obyś miała racje
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Ja tez dolaczam do klubu zadowolonych z mezow. Drugiego takiego jak moj nie ma. Najlepszy przyjaciel. W kwietniu bedziemy swietowac 11 rocznice slubu - i jesli sie cos przez ten czas zmienilo w uczuciach - to chyba tylko to ze sa one coraz silniejsze
mata-kow
mama do kwadratu :)
Hi, hi... u mojego męża w rodzinie była podobna sytuacja, ale to się działo ponad 50 lat temu! Ojciec poszedł zarejestrować dziecko, a że sporo juz ich było, był problem z nadaniem imienia, więc w ostatniej chwili tatuś wymyslił sobie, że będzie Wacława. Przychodzi do domu i awantura, bo mamusia sobie wymysliła inne imię: Basia. No i od początku na Wacławę mówiono Basia (jest tak do tej pory). A najlepiej jak Basia jeździła rodzić dzieci (w sumie to 8). Za każdym razem mówili, że na oddziale nie ma żadnej Barbary dopiero jak ktoś sobie przypomniał "oficjalne" imię, to okazywało się, że Wacława to na odziale jest :-)
mata-kow
Ja po ślubie jestem dopiero 2,5 roku (wzięlismy w wieku 20 lat). Wszyscy pukali się w głowę, że za młodzi, że ja pewnie w ciąży itd. A to była przemyślana decyzja. Teściowa bardzo się martwiła, bo jej jeden syn też szybko wziął ślub, ale szybko związek się rozpadł. Myslała, że też tak będzie z nami. Ostatnio powiedziała, że bardzo się cieszy, że stało się tak, jak się stało. A ja, mimo malutkich sporów, z dnia na dzień coraz mocniej kocham mojego męża, bo jestem pewna, że lepszego nigdy bym nie znalazła.
mata-kow
Moi teściowie nie wiedzieli jakie dać imię córce (urodziła się po 11 latach przerwy;-)), a trzeba było już ją rejestrować. Teść poszedł i dał Ela. Wszystko by było ok, tylko że teściowa to też Ela a później okazało się, że jedna z synowych to też Ela i przez kilka lat w jednym domu były 3 Ele.
J
Jola244
Gość
nam minie w sirpniu 6 lat po ślubie miałam 19 lat ale nie żałuje tej decyzji , ale i u mnie myśleli ze jestem w ciąży ale to chyba u wszystkich młodych kobitek jest tak samo
reklama
Podziel się: