Dołączam się do życzeń dla Barta i Mikołaja!Wszystkiego najlepszego dla Bartulka i Mikolaja!
Marysi od wczoraj wieczora polepszylo sie na kolacje dalam jej mleko z kleikiem rano juz zjadla mleczko i teraz zadowolona bawi sie na podlodze,ale sie ciesze czyli zeby meczyly ja rowny tydzien biegunka i totalny brak apetytu jak ja sie wtedy martwialam teraz juz jestem szczesliwa zaczyna znowu jesc mam nadzieje,ze i zupke zje z apetytem
Magdziarko,Antonio to prawdopodobnie na zeby niema apetytu bo wczesniej przeciez wszystko bylo ok
Marlenko a Marysia nie jadła na zęby? U nas wcześniej tez było różnie z tym apetytem.
Jeden raz w życiu na studiach z długich ufarbowanych na rudo do pasa włosów ścięłam prawie na łyso a jak odrastały to były jaja.Byłam dziś u fryzjera i radykalnie ścięłam włosy...wcześniej upinałam je w kok, a teraz nawet nie zwiążę ichw kucyk. Na razie dziwinie się czuję, ale podoba mi się nowa fryzura. I najważniejsze, mojemu
Ja na nogach od 6:30 Antek znów przespał noc to już trzecia z rzędu i dziwi mnie to, że mało je w ciągu dnia i potem jeszcze noc wytrzymuje. Dziwne. Coś musi byc na rzeczy