reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dziękuję dziewczyny za miłe słówa.. dajeci mi naprawde ogrom otuchy.. sama sobie dziwie że jeszcze daje radę! :-)

ja jeszcze butle dla małych i mam jakieś 3 godzinki dla siebie.. mam nadzieje ze dzis przespią sie troche.. bo ostatnio jakby cos w nich wstapiło i nie chcieli wogóle podsypiać za dnia... za duzo sie chyba rozbawili.. bo Kosma to lata koło nich i zachęca do wszystkiego... :-)

Mata to do roboty kochana do roboty :-D:-D:-D a nie na BB :-D

ja tam czekam na @, wtedy zaczne tempkę mierzyć i będzie można poszaleć, nie jestem gotowa na razie na kolejnego szkraba :sorry:

My juz po kąpieli ale niestety mały nadal nie chce cyca :no: jeszcze wytrzymam ale niedługo chyba mi tryśnie fontanna :confused2: jak tylko go przystawiam on troche possie i od razu sie przekręca na brzuch :wściekła/y: szlag mnie trafi

Aniknulka a próbowałas Jasiowi dawać na siedząco (tzn. żeby Jasio siedział?) albo Ty leżysz na plecach, Jasia kładziesz na brzuszku u siebie na brzuchu? Ja tam z mała takie akrobacje odstawiam i to skutkuje (a jak jestem u teściowej, to rodzinka ma atrakcje, bo nie widzieli żeby ktos tak karmił :rofl2:). Dla mnie najważniejsze, żeby mała była najedzona ;-)

[/font]

ja tam czekam na @, wtedy zaczne tempkę mierzyć i będzie można poszaleć, nie jestem gotowa na razie na kolejnego szkraba :sorry:

Mata unas jak zwykle podobnie. Ja tez czekam na @ i biore sie za mierzenie temperatury. ALe ja też juz nie moge sie doczekać i maż też. Ja mam nadzieje ze za dwa tygonie dostane @ i po woli powróce do normy.

Aniknulka wytrwałości!!!!!!

Ja też czekam właśnie na Foresta :-) a teraz z Ł oglądaliśmy Ace Vetura- ten aktor Jim Carry (czy jakoś tak) jest nie zastąpiony :rofl2:

Dopiero co mi Bart zasnął, trochę popłakał dzisiaj- jak nigdy :baffled: kilka razy musieliśmy go wyciągac z łóżeczka i wkładac, ale już zasnął mój skarbek!

Spokojnej nocki/ miłego wieczorku ;-)

a u mnie własnie trwa jakis koszmar:zawstydzona/y: Nie mam juz sił... Paulinka budzi sie co chwile i płacze:-( z mojego cyca zrobiła sobie smoczek... ja juz naprawde nie wiem o co jej chodzi, bo głodna na pewno nie jest:-( Nie poszłam juz do lozka, bo prawie w ogole nie spałam - co ja zasypiałam mała w ryk i tak na okrągło:-( Przed chwila znów ja zaczełam na nia krzyczec:-( Nie wiem co sie ze mna dzieje i z małą...:-(co ze mnie za matka... . Chyba zaczne jej podawac modyfikowane, zeby mąż tez do niej wstawał..., bo ja sie wykoncze i fizycznie i psychicznie, nie wiem juz co mam robic...:-(Ona jak była noworodkiem to lepiej spała, a przeciez majac 3 miesiace przesypiała mi 9 godzin:szok:

Edytko... gratulacje dzieciaczka:tak: Tez bym juz chciała 2..., ale jak sobie pomysle, ze mam ciagle przez to przechodzic to mi sie odechciewa nastepnego potomka:zawstydzona/y:

Dzien Dobry!

Marysia dzisiaj wstala o 5,bawila sie w lozku,a ja tak jeszcze probowalam pospac o 6 przyszlysmy do salonu,Maniulka bawi sie w lezaczku a ja zaczynam kawke popijac dobrze,ze wczoraj polozylam sie wczesnie;-)

Zycze Wam milego dnia!

Asiowo tak mi przykro oczywiscie,ze jestes dobra matka w innym przypadku nie przejmowalabys sie wszystkim tak,sama niewiem co Ci doradzi mam tylko nadzieje,ze reszte nocy juz przespalyscie:tak:

A gdzie Mata?????

Ostatnia edycja:
reklama
Dla odmiany zamiast Maty bedę ja! Może mała jeszcze jej śpi:-D:szok:to by było. Ja leże w wyrku ale muszę sie podnieść odebrać Olka od kolegi. Do miłego

Do góry