reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kobietki spadam Milej nocki w weekend pewnie nie zajrze mam bardzo napiety. Kingha jutro zawody Pozniej do babc bo w tyg nie bylismy Noo a w niedzle tez pewnie cos sie znajdzie. W takim razie do poniedzialku.

reklama
:szok:EDYTKO :szok::szok::szok: gratulacje moja droga i chyle głowe !!!
Teraz jak bedziesz częściej zagladać wszytki z Tobą będziemy przeżywać :-D

U nas cisza mała już spi , o dziwo:sorry: ja też w przyszłym teg mam wizyte u ginki a raczej wpadne po recepte na ringi. Aż tak odważna jak nasza Edycia to nie jestem;-)

Dobry wieczór wszystkim:-) Kurcze nie wiem czy uda mi się nadrobić to wszystko co napisalyście. Wątpię ale postaram się. Teściowa jeszcze jest. Kacper chory nie chodzi do przedszkola ma taki potworny kaszel. Kuba rozbrykał się na całego. Nie mogę z niego oka spuścić bo caly czas patrzy przy czym może wstać a jak stoi przy narożniku to małymi kroczkami przemierza jego długość. Urwanie głowy jednym słowem. to po krótce co u mnie:tak:

Edytko super że wróciłaś do nas. Gratuluję kolejnego bobaska. Kurczę fajnie że w końcu jedna czerwcowa mama spodziewa się kolejnego maleństwa. A może to zapoczątkowałaś na czerwcówkach i teraz worek się rozwiążę:-D:-D A i chyba dzidzia też będzie czwerwcowa co??:-)

Azile trzymam kciuki za powodzenie diety. Wytrwałości Ci życzę:tak::tak:

Najlepsze życzenia dla Iwoszka Nadii i Oli

Lilianko zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków. Czy w końcu te choróbska odpuszczą Wam??

Ula dla Was też :tak:szybkiego powrotu do zdrówka życzę

Dziękuję serdecznie Wam wszystkim za życzonka i gratulacje dla mojej Oleńki :-D

No i wyprawiłam męża na imprezkę :tak: coś czuję, że będzie miał jutro ciężką głowę :-D Wcześniej wykapaliśmy małą, zjadła i chyba już śpi... ;-) No, prawie śpi - sprawdziłam ;-) Ja zaraz pewnie wskoczę pod szybki prysznic i może coś obejrzę, ale z tego co patrzyłam zainteresował mnie tylko Forrest Gump przed 22 :-D Uwielbiam ten film, a książkę mam nawet w swojej biblioteczce :laugh2: Niestety do 22 jeszcze trochę czasu to pewnie będę do Was zaglądać, a w międzyczasie poczytam jakiś horrorek :-p

Joasiek ja Forresta pochłonęłam w kilka wieczorów, zabójcza książka :tak: film też może być, ale to zasługa Toma Hanksa, bo świetnie zagrał ;-) (oj dobra, kiedys się w nim kochałam :-p:zawstydzona/y:;-):-D)

Głuszku widzę, że się rozbrykałaś na całego :-D ale wiecie co, mnie też ostatnio ochota nachodzi :szok::rofl2: może mi mąż w końcu odżyje, bo mizerny ostatnio coś chodzi :sorry:

Mamoot no to rzeczywiście wesoła noc za Tobą :baffled: mam nadzieję, że dzisiaj juz będzie lepeij :tak:

Mąż pojechał na zakupy (pingwiny juz pomału zdychaja w tej lodówce :sorry:), mała śpi (padła jak kawka, tak ja wymęczyliśmy) no i mam nadzieję, że chociaż dzisiaj da nam się wyspać...

miłego wieczorku

witam wieczorkiem :-)
moi panowie spia tzn starszy wstanie na nocke do pracy a mlodszy mam nadzieje pospi do rana (marzenie scietej glowy:-p):-D
a ja sobie poleniu****e na bb pozniej cos poczytam bo telewizor to juz chyba mchem porosl bo nie wlaczam;-) i spac...
Edytko witam i gratuluje:-)

Mój malutki już śpi. Ale wiercił się w łóżeczku i popłakiwał cichutko przez 30 min. Jak tak połączę jego brak apetytu, wczorajsze marudzenie, dzisiejsze popłakiwanie to wychodzi, że nam też szykują się kolejne ząbki:tak:

Edytko...ja równeż jestem tu nową mama i jeszcze się nie znamy. Gratuluję kolejnego maleństwa i podziwiam:tak:

Edytko gratuluje kochana :-D podziwiam za odwagę :tak:
Lilianko zdrówka dla wszystkich a szczególnie dla Naduni :-)
Mata
ale wiecie co, mnie też ostatnio ochota nachodzi :szok::rofl2: może mi mąż w końcu odżyje, bo mizerny ostatnio coś chodzi :sorry2:
to do roboty kochana do roboty :-D:-D:-D a nie na BB :-D

Joan-na
Mój malutki już śpi. Ale wiercił się w łóżeczku i popłakiwał cichutko przez 30 min. Jak tak połączę jego brak apetytu, wczorajsze marudzenie, dzisiejsze popłakiwanie to wychodzi, że nam też szykują się kolejne ząbki:tak:
mam nadzieję, że ząbki szybko wyjdą :tak: i malutki nie będzie się długo męczył :tak:

Joasiek
Niestety do 22 jeszcze trochę czasu to pewnie będę do Was zaglądać, a w międzyczasie poczytam jakiś horrorek :-p
horrorek? Ja nawet nie oglądam a co dopiero czytać :no: potem mi sie śnią jakieś głupoty - cóż ma się tą wyobraźnię :-)

Agusia
Teściowa jeszcze jest. Kacper chory nie chodzi do przedszkola ma taki potworny kaszel. Kuba rozbrykał się na całego. Nie mogę z niego oka spuścić bo caly czas patrzy przy czym może wstać a jak stoi przy narożniku to małymi kroczkami przemierza jego długość.
współczuję... życzę zdrówka i gratulki dla nowych umiejętności najmłodszego :-D

Darunia
Jutro przyjeżdża mój tata, bedzie po 14-stej
znów będziesz miała wesoło :-D :-)

Majka zgroza z tym nożownikiem :szok: aż się popłakałam biedne dzieciaczki :-( co strzeliło do głowy temu świrowi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My juz po kąpieli ale niestety mały nadal nie chce cyca :no: jeszcze wytrzymam ale niedługo chyba mi tryśnie fontanna :confused2: jak tylko go przystawiam on troche possie i od razu sie przekręca na brzuch :wściekła/y: szlag mnie trafi

reklama
jeszcze wytrzymam ale niedługo chyba mi tryśnie fontanna :confused2: jak tylko go przystawiam on troche possie i od razu sie przekręca na brzuch :wściekła/y: szlag mnie trafi
Taaak...doskonale znam to uczucie;-)jeść nie chce tylko by na brzuszku leżał:tak:. Nadmiary mleczka miałam jakieś 3 dni temu. Do dziś już zdążyła zmaleć produkcja:zawstydzona/y:

Do góry