reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
niestety ale chyba nie mam dostępu.... :no:
Edytko napisałam do Administratora w tej sprawie. Robiłyśmy czystki i osoby, które przestały się udzielać miały zablokowany dostęp, z założeniem że jak wrócą to odblokujemy...tak więc teraz cierpliwości mała chwilka
cześć mamusie! pamietacie mnie jeszcze?
:-)

Przeszperałabyś wątek to byś przeczytała ile razy Cię wspominałyśmy. Np:
Ciekawe co u Edyty i blixniaków. Ostatni raz odzywała się w sierpniu.

Iwoszku ode mnie również moc życzeń - nie mamy nr tel do Iwony bo chciałam jej smska puścic od nas.

Azile u nas dzisiaj jak u ciebie - piszczenie, brak apetytu i tylko smok pomaga - też żeby idą idą i wyjść nie mogą

Michał od 4 budzi mi sie co pół godziny czasem co godzine. Myslałam ze jest głodny - dalam mu dzis o 5 papu ale gdzie tam - zjadł 80 ml i dalej sie budził - takze na pewno znowu go te zeby meczą

No to u nas odwrotnie bo Antoś w dzień nic nie rusza a w nocy nadrabia. Wczoraj było tak: 20 140 kszki przez butkę , 24- 150 ml mleka , 4- 150 ml mleczka 8 rano 150 ml kaszy a potem dłuuuuuuuugo nic.

Edytko to ja tez gratuluje...a przypomnij mi bliźniaki to Wasze pierwsze dzieci - nie masz większych...chyba masz?
a u nas nic ciekawego:
Mój Olek poszedł na noc do kolegi...a jutro z Antosiem jadą na noc do dziedków a my w tango!!!!
Za tydzień mam studniówkę moich wychowanków, których po macoszemu zostawiłam idąc na macierzyński...no ale cóż.. w związku z tym też czeka mnie fryzjer. I tradycyjnie nie mam się w co ubrać:-D

Witajcie :tak:

Oj dzieje się tu, dzieje :-D
Edytko - nie znamy się, ale mam nadzieję, że to się zmieni - gratuluje kolejnego dzieciaczka :-D
Głuszku - witaj, pewnie mnie nie kojarzysz, poudzielałam się już u Was czasami kilka miesięcy wcześniej na forum :zawstydzona/y:

No i mija kolejny piękny dzień :tak: Dziś spacerek zaliczyłyśmy trochę później, a szkoda bo nie był za długi - zaczęło i u mnie mocno wiać :-p I nie poszalałam dziś w kuchni :zawstydzona/y: jak ostatnio - poszłam na łatwiznę i na obiadek był bigosik mamusinej roboty ;-) Właśnie wcinam z mężem ciacho :zawstydzona/y: ( i jak ja mam się odchudzić??) popijam kawą, a Oleńka śpi ;-) Czuję, że dziś wieczorem częściej będę do Was zaglądać :tak:, bo mój T idzie na imprezkę do kumpla i zostaje sama :-( Za to chyba już jutro mama przyjeżdża :-D hurrra :-D

Wszystkiego najlepszego dla Olenki z okazji 7mcy:-)
Gratulacje Edytko:-)

My juz po spacerku,byla u mnie kolezaneczka zjadlysmy salatke teraz powoli szykuje kapiel dla Maniulki:-)

Milego wieczorku:-)

Hej! Jak mamusią mija wieczorek? ;-)

Ja zaraz (o 20-stej) wykąpie Barta, albo Ł jak wróci ;-)
Później razem oglądniemy jakiś filmik, coś mi się nudzi.......:sorry:, Bart zajął się sam sobą, Ł jeszcze nie wrócił, ale już wraca ;-)
Muszę jeszcze wskoczyc pod prysznic i będę zakańczac ten dzie :eek:
Jutro przyjeżdża mój tata, bedzie po 14-stej ;-)

Edytko-ogromne gratulki!!!!!:-):-)No to bedzie sie dzialo!;-)

A o tej tragedii u nas,w Belgii tez wlasnie ogladalam w wiadomosciach-to straszne......W tamtym artykule sa niescislosci-juz wiadomo,ze 10 dzieci ciezko rannych,2 dzieci zmarlo:-(Zmarla tez jedna pracownica i 2 sa ciezko ranne:-( Sprawca jest 20-letni chlopak,ale niewiele moga sie od niego dowiedziec,bo odmawia zeznan,podaje falszywe tozsamosci....

reklama
Joasiek cos mi świta ale nie wiem w którym kosciele.

Edyta WOW az mnie zatkało, super, podziwam cie za odwage, ciesze sie kochana razem z toba ale.... nie zazdroszcze....

PS. Mam wizyte u gina w przyszły czwartek - ide po tabsy! WRESZCIE MI SA POTRZEBNE :tak::tak::tak::-D:-D:-D
Dobra soadam bo siedze u Miska w pokoju na kompie a nie chce go obudzic, mam nadziej ze w przyszlym tygodniu bede miala neta bezprzewodowego i bedu juz jak dawniej CODZIEŃ was zadreczac:-p

Do góry