reklama
Edytko napisałam do Administratora w tej sprawie. Robiłyśmy czystki i osoby, które przestały się udzielać miały zablokowany dostęp, z założeniem że jak wrócą to odblokujemy...tak więc teraz cierpliwości mała chwilkaniestety ale chyba nie mam dostępu....
cześć mamusie! pamietacie mnie jeszcze?
:-)
Przeszperałabyś wątek to byś przeczytała ile razy Cię wspominałyśmy. Np:
Ciekawe co u Edyty i blixniaków. Ostatni raz odzywała się w sierpniu.
Iwoszku ode mnie również moc życzeń - nie mamy nr tel do Iwony bo chciałam jej smska puścic od nas.
Azile u nas dzisiaj jak u ciebie - piszczenie, brak apetytu i tylko smok pomaga - też żeby idą idą i wyjść nie mogą
Michał od 4 budzi mi sie co pół godziny czasem co godzine. Myslałam ze jest głodny - dalam mu dzis o 5 papu ale gdzie tam - zjadł 80 ml i dalej sie budził - takze na pewno znowu go te zeby meczą
No to u nas odwrotnie bo Antoś w dzień nic nie rusza a w nocy nadrabia. Wczoraj było tak: 20 140 kszki przez butkę , 24- 150 ml mleka , 4- 150 ml mleczka 8 rano 150 ml kaszy a potem dłuuuuuuuugo nic.
Edytko to ja tez gratuluje...a przypomnij mi bliźniaki to Wasze pierwsze dzieci - nie masz większych...chyba masz?
a u nas nic ciekawego:
Mój Olek poszedł na noc do kolegi...a jutro z Antosiem jadą na noc do dziedków a my w tango!!!!
Za tydzień mam studniówkę moich wychowanków, których po macoszemu zostawiłam idąc na macierzyński...no ale cóż.. w związku z tym też czeka mnie fryzjer. I tradycyjnie nie mam się w co ubrać
magdalenkakol
Fan(ka)
Edystko wielkie gratulacje.
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie
Oj dzieje się tu, dzieje
Edytko - nie znamy się, ale mam nadzieję, że to się zmieni - gratuluje kolejnego dzieciaczka
Głuszku - witaj, pewnie mnie nie kojarzysz, poudzielałam się już u Was czasami kilka miesięcy wcześniej na forum
No i mija kolejny piękny dzień Dziś spacerek zaliczyłyśmy trochę później, a szkoda bo nie był za długi - zaczęło i u mnie mocno wiać I nie poszalałam dziś w kuchni jak ostatnio - poszłam na łatwiznę i na obiadek był bigosik mamusinej roboty ;-) Właśnie wcinam z mężem ciacho ( i jak ja mam się odchudzić??) popijam kawą, a Oleńka śpi ;-) Czuję, że dziś wieczorem częściej będę do Was zaglądać , bo mój T idzie na imprezkę do kumpla i zostaje sama :-( Za to chyba już jutro mama przyjeżdża hurrra
Oj dzieje się tu, dzieje
Edytko - nie znamy się, ale mam nadzieję, że to się zmieni - gratuluje kolejnego dzieciaczka
Głuszku - witaj, pewnie mnie nie kojarzysz, poudzielałam się już u Was czasami kilka miesięcy wcześniej na forum
No i mija kolejny piękny dzień Dziś spacerek zaliczyłyśmy trochę później, a szkoda bo nie był za długi - zaczęło i u mnie mocno wiać I nie poszalałam dziś w kuchni jak ostatnio - poszłam na łatwiznę i na obiadek był bigosik mamusinej roboty ;-) Właśnie wcinam z mężem ciacho ( i jak ja mam się odchudzić??) popijam kawą, a Oleńka śpi ;-) Czuję, że dziś wieczorem częściej będę do Was zaglądać , bo mój T idzie na imprezkę do kumpla i zostaje sama :-( Za to chyba już jutro mama przyjeżdża hurrra
marlena nad
:)
Wszystkiego najlepszego dla Olenki z okazji 7mcy:-)
Gratulacje Edytko:-)
My juz po spacerku,byla u mnie kolezaneczka zjadlysmy salatke teraz powoli szykuje kapiel dla Maniulki:-)
Milego wieczorku:-)
Gratulacje Edytko:-)
My juz po spacerku,byla u mnie kolezaneczka zjadlysmy salatke teraz powoli szykuje kapiel dla Maniulki:-)
Milego wieczorku:-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hej! Jak mamusią mija wieczorek? ;-)
Ja zaraz (o 20-stej) wykąpie Barta, albo Ł jak wróci ;-)
Później razem oglądniemy jakiś filmik, coś mi się nudzi......., Bart zajął się sam sobą, Ł jeszcze nie wrócił, ale już wraca ;-)
Muszę jeszcze wskoczyc pod prysznic i będę zakańczac ten dzie
Jutro przyjeżdża mój tata, bedzie po 14-stej ;-)
Ja zaraz (o 20-stej) wykąpie Barta, albo Ł jak wróci ;-)
Później razem oglądniemy jakiś filmik, coś mi się nudzi......., Bart zajął się sam sobą, Ł jeszcze nie wrócił, ale już wraca ;-)
Muszę jeszcze wskoczyc pod prysznic i będę zakańczac ten dzie
Jutro przyjeżdża mój tata, bedzie po 14-stej ;-)
maajka
Czerwcowa mama 2008
Edytko-ogromne gratulki!!!!!:-):-)No to bedzie sie dzialo!;-)
A o tej tragedii u nas,w Belgii tez wlasnie ogladalam w wiadomosciach-to straszne......W tamtym artykule sa niescislosci-juz wiadomo,ze 10 dzieci ciezko rannych,2 dzieci zmarlo:-(Zmarla tez jedna pracownica i 2 sa ciezko ranne:-( Sprawca jest 20-letni chlopak,ale niewiele moga sie od niego dowiedziec,bo odmawia zeznan,podaje falszywe tozsamosci....
A o tej tragedii u nas,w Belgii tez wlasnie ogladalam w wiadomosciach-to straszne......W tamtym artykule sa niescislosci-juz wiadomo,ze 10 dzieci ciezko rannych,2 dzieci zmarlo:-(Zmarla tez jedna pracownica i 2 sa ciezko ranne:-( Sprawca jest 20-letni chlopak,ale niewiele moga sie od niego dowiedziec,bo odmawia zeznan,podaje falszywe tozsamosci....
reklama
Joasiek cos mi świta ale nie wiem w którym kosciele.
Edyta WOW az mnie zatkało, super, podziwam cie za odwage, ciesze sie kochana razem z toba ale.... nie zazdroszcze....
PS. Mam wizyte u gina w przyszły czwartek - ide po tabsy! WRESZCIE MI SA POTRZEBNE
Dobra soadam bo siedze u Miska w pokoju na kompie a nie chce go obudzic, mam nadziej ze w przyszlym tygodniu bede miala neta bezprzewodowego i bedu juz jak dawniej CODZIEŃ was zadreczac
Edyta WOW az mnie zatkało, super, podziwam cie za odwage, ciesze sie kochana razem z toba ale.... nie zazdroszcze....
PS. Mam wizyte u gina w przyszły czwartek - ide po tabsy! WRESZCIE MI SA POTRZEBNE
Dobra soadam bo siedze u Miska w pokoju na kompie a nie chce go obudzic, mam nadziej ze w przyszlym tygodniu bede miala neta bezprzewodowego i bedu juz jak dawniej CODZIEŃ was zadreczac
Podziel się: