reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie dziś Domiś też protestuje na całego. Je żadziej i ma teraz 2 dżemke, zawsze to miał juz 3 . Ale ja myśle ze to zęby i wygląda na to zę jak wyjdą górne jedynki ito i dwójki zaraz wyskoczą. Ciaga ciągle smoczka i jest strasznie piszczący.
A u nas sie zaczęły ferjie wiec moze żadziej bedę do was zagladać. Obiecałam sobie że więcej czasu będę spędzać z dziećmi na zabawach.
I ja oczywiście ruszam od poniedziałku z dietą kopenhdzką. Powiem wam ze ja pierwszy raz wżyciu bedę sie świadomie odchudzać:-p:-p

Życzę powodzenia z tą dietą i miłej zabawy z dziecmi! :tak:
Muszę się przyzac że to też jest moje pierwsze świadomy odchudzanie:happy:

Bart śpi, znajoma właśnie niedawno wyszła, Ł pojechał do rodziców, a ja mam chwilę dla siebie, zaraz sobie pocwiczę, a potem bede czekac aż Bart wstanie, Ł dopiero bedzie koło 20-stej bo umówił się z kolegą, mają coś do obgadania ;-)

No to miłego popołudnia!:-)

reklama
Oj moje chłopaki to dziś w nocy poszalały. Jak Stas zasypiał to budził sie Wojtek. Spokój był dopiero od 5.00 do 8.00. A potem do pracy ufff..
Za to teraz moje młodsze słoneczko śpi, a ja na BB. A Wojtek u mnie na kolanach.:-)

Staś nadal gmera sobie w paszczy. Ale za to przynajmniej zjadł dzis w miarę normalnie obiadek.

Edytko to gratulacje kolejnego maleństwa!!!!!!!!!!!!!!!. Przeczytałam wszystko na twoim blogu i ciesze sie ze tak szczęśliwa jesteś.
Nareszcie doczekałyśmy sie nowego maleństwa od czerwcówek:-):-):-)

No właśnie to samo chciałam napisać :sorry:

Edytko to co sie nie chwalisz, tylko nieśmiało wspominasz o przeprowadzce po nastepnych narodzinach...

Gratulacje!!! Pierwsze czerwcówkowe dzieciaczki i pierwsza kolejna fasolka na Czerwcówkolandzie :-)

Edytko to gratulacje kolejnego maleństwa!!!!!!!!!!!!!!!. Przeczytałam wszystko na twoim blogu i ciesze sie ze tak szczęśliwa jesteś.
Nareszcie doczekałyśmy sie nowego maleństwa od czerwcówek:-):-):-)

Edytko, ja tez gratuluję!

Dziekuję dziękuję.... własnie dlatego mam teraz weiecej czasu bo jestem unieruchomiona aż do porodu... więc mam zamiar sie udzielać... a co do ciazy... to zaszaleliśmy z mężem....

reklama
Edytko to napisz który to tydzień . Moze znasz juz płeć. No i jak tam bliźniaki sie mają. Tak tajemnicza jesteś.

Do góry