reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Łudziłam się, łudziłam i słonko mam :-D a wiaterku nie :-p Ale dziś na spacer po obiadku :tak: mamusia coś w domku najpierw porobi, bo w weekend przyjeżdża moja mamusia :-D z bratem. Ale się cieszę :-) tym bardziej, że Ola od wczoraj mówi "baba" :-D

joan-na - dziękuję za życzenia w imieniu Oleńki, przekażę:laugh2:

reklama
aaaaaaaaaaaaaa zapomnialam dodać
IWOSZKU KOCHANA NAJLEPSZEGO!!!

mała ucieła sobie drzemkę, u nas też jak jest wymęczona to fik na boczek, kocyk do oczka przyłoży , smok w buzi i śpi. Wystarcz a 3 min. Ja z praniem i prasowaniem uporałam się wczoraj, obiad mam gotowy (mamusiowy bigosik;-)) a i mala ma już gotowe jedzonko. Ide zrobić sobie kawe pogadać z M póki jest spokojnie jeszcze:-D

Iwoszku-wszystkiego naj naj naj w Dniu Urodzin!!!!!:-)

Edytko-witaj z powrotem,juz myslalam,ze do nas nie wrocisz.No to chlopcy sie najezdzili z Wami.Wy mieszkaliscie w UK,jesli dobrze pamietam,potem piszesz Kanada,a teraz widze,ze masz wpisane LA,czyli pewnie Los Angeles,tak?
Koniecznie nam napisz,co tam sie u Was dzialo,no i czekam tez na foteczki:-)

U nas pogoda fatalna od kilku dni-deszcze,chmury,wiatrzycho.....Tyle,ze cieplo,bo dzis np.9°C.
Maja dopiero co sie wyleczyla,a tu juz znowu katar-dzis wstala z zapchanym noskiem.
Od kilku dni jakas jest placzliwa,wiec moze zabki w koncu ida-wczoraj kupilam jej zel na dziasla.Najgorsze jest to,ze ona go uwielba smakowac i lykac,a na ulotce jest wyraznie napisane,ze nie wolno polykac.Wiec staram sie jak moge,zeby tylko nie zdazyla go dotknac jezyczkiem zanim wsmaruje w dziaselka.....
Teraz w koncu zasnela w lozeczku,po pol godzinie marudzenia....

Milego dnia kobietki!:-)

Od kilku dni jakas jest placzliwa,wiec moze zabki w koncu ida-wczoraj kupilam jej zel na dziasla.Najgorsze jest to,ze ona go uwielba smakowac i lykac,a na ulotce jest wyraznie napisane,ze nie wolno polykac.Wiec staram sie jak moge,zeby tylko nie zdazyla go dotknac jezyczkiem zanim wsmaruje w dziaselka.....
Dzieci mają przedziwne upodobania:-). Mojemu małemu też smakuje żel znieczulający...a on taki strasznie jest gorzki:eek:.

witam :-)
moje dziecko zasypia a ja z kawka (jak wiekszosc :-D) na BB...
dopiero teraz bo rano zakupy...lubie rano bo w supermarkcie pustki i nikt mi sie nie placze pod wozkiem:-p
tyle naskrobalyscie ze juz sie pogubilam co komu pisac:szok:
wszystkiego najlepszego dla Iwoszka w dniu urodzin !!!
gratulacje dla Olenki na 7 miesiecy :-)
zdrowka dla Uli Lilianki i dzieciaczkow:tak:
Azile szybkiego i bezbolesnego wyjscia zabkow dla Domisia:-)
Darunia skad Ty masz tyle energii? moze z tych cwiczen...niech mnie ktos zmusi do cwiczen bo troche energii by sie przydalo:zawstydzona/y:
Maajka mojemu malemu tez dentinox smakuje:-D
Joanna zycze zeby Krzys przestal sie odchudzac i zaczal jesc ;-):tak:
Mata ohh ta Twoja krolewna niespiaca;-)moze jej szkoda czasu na sen:-p
Marlena ja tez bym chciala wstawac o 8ej zamiast ok 6ej ale coz takie ma Bruno widzimisie i nic nie poradze:-D

Hej hej- a ja się odmeldowuje i lecę zaraz na spacer- mimo, że brzydka pogoda- koleżanka dzwoniła i razem sobie pojeździmy, może później przyjdzie na kawkę- ona ma córkę, która skończyła w tym miesiącu roczek i jest fantastyczna ;-)

Zazdroszczę pogody! U nas szaro i buro, ale lecę
Do później! pa!:-)

Darunia miłego spacerku :tak:

My tez miałysmy dzisiaj iść, ładne słoneczko, ale wiatr okropny i nie chcę, żeby nas (a szczególnie mnie, bo mała zamaskowana w gondolce ;-)) bo teraz tyle choróbsk w powietrzu...

Dobrusia dała łaskawie mi dizisaj dziąsełka obejrzeć i okazało się, że nie jedna, a dwie dwójki prześwituja przez dziąsełka :eek: buuuuu juz mam dosyc ząbkowania... jak tak dalej pójdzie, to mała do roczku będzie miała zębaty uśmiech :sorry:

Iwoszku wszystkiego najlepszego zdrówka, szczęścia i dużo raości w życiu :-)
Oleńko rośnij zdrowo :-D
Mój mały ma kolejną drzemkę ale już raz się przebudził po 10 min i musiałam lulać :tak:
ok 13.30 zupka i o 14 na spacerek :-D
Darunia udanego spaceru
co do pogody to u nas też szaro i mokro ale nie zrezygnuję
buziaki :-D

reklama
Marta ale jak juz wyjda to 2 od razu i bedzie spokoj.
My wrocilismy z poczty Na dworze nie najgorzej ale lekki wiarterek jest i takie zgnile to powietrze.
Ja juz posp[rzatlam teraz zjemy obuiadek i mozemy czekac na ksiedza.

Do góry