reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to kolej na mnie- Dzień dobry!

Lilianko, ale pech z tymi choróbskami! Zdrówka dla całej Waszej czwróki!!!
Mata ale Ci dobrze, z tym fryzjerem- ja miałam isc przed Bożym Narodzenie- ale miejsc brak,a teraz coś zebrac się nie mogę- a włosy moje :sorry: bez komentarza
Magdalenkakol dobrze Cie rozumiem z tymi odrostami, dlatego niedadno (dawno:sorry:) pezfarbowałam włosy pod swój naturalny to odrostów nie widac :-p
Marlena mam nadzieje że wichura już ustała...:eek:
Milkaa dobrze, że u Was ok- miłych zakupów dzisiaj!!!!

U nas nocka ok, Bart tylko o 5 się przebudził, ale po chwili usnął i wstaliśmy przed 8, wypiłam kawe, siedzę na bb, ale zaraz bede zmykac bo Ł idzie do dentysty.

Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Matulka no ta ja juz niewiem co z Dobrusia niema na nia spasobu skoro spi z Wami to powinna czuc cieplo i lulac,jejeku naturalne wloski ja juz swoich dobrze nie pomietam,ale z tego co wiem to masz ladne brazowe,a moj natural to mysi;-)
no i oczywiscie czekam na fotki,jesli chodzi o scinanie to mi sie podoba z przodu do ucha,a tyl troszke krocej moja kolezanka tak ma:tak:
Magdalenkakol moze uda sie zapisac na nastepna sobote trzymam kciuki

Lilianko ciekawe co lekarz powie?oby wszystko bylo dobrze z dzieciaczkami

Ostatnia edycja:
Marlenko lepszy mysi klolorek niz siwe. Niestety ja juz mam i to sporo siwych Najlepsze to ze one sa w baro widocznum miejscu bo na srodku grzywki.
Nic Kobiety nie chce ale musze ide suszyc wlosy i biore sie za robote bo samo sienie zrobi Dobrze ze ten ksiadz popoludniu bo nie wyrobilabym.

Witajcie! IDEALNE MAMUSIE :-D:-D:-D
U nas nocka jak zwykle ale wydaje mi się, że mały po szczepionce był troszkę rozbity ponieważ nie chciał wypuścić cyca i wtulał się jak mała pijaweczka :-) ogólnie wstaliśmy po 7. Kawka i pierwsze śniadanko za mną teraz Jasio śpi a ja na BB odpoczywam ;-)
Jeśli chodzi o fryzjera to podobnie jak Darunia miałam iść przed Świętami ale stwierdziłam, że poczekam (strasznie mi wtedy wypadały) i kupiłam odżywkę Wax :tak: troszkę się wzmocniły więc może go odwiedzę ;-) Kolor mam jednolity (dla wygody) czekolada :-D
Mata mam nadzieję, że chociaż w dzień Dobrusia pośpi i troszkę odpoczniesz :tak: życzę udanej wizyty u fryzjera :-) i czekam na fotki w nowej fryzurze :laugh2:
Magdalenkakol :-) zostaw, zostaw niech sobie posiedzi a Ty kochana odpocznij i wyszalej na zakupkach :tak:
Lilianko zdrówka dla całej rodzinki :-)
Miłego dnia :-)

Witajcie :-D

Ja o standardowej porze :-)

Lilianko - zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Was wszystkich
joan-na - życzę, żeby mały zaczął normalnie jeść :tak: a ściągasz pokarm? może w ten sposób pobudzisz laktacje?
milkaaa - u mnie podobnie z zapałem do ćwiczeń i zrobienia coś ze swoją figurą :-( ale muszę się wziąć za siebie, bo bierzemy z T we wrześniu ślub kościelny i muszę jakoś wyglądać w sukience :zawstydzona/y:
mata - macie z marleną ranne ptaszki w domku :-D moja Ola też się budzi ostatnio około 5, ale smok i pieluszka robią swoje :-D Wiatrzysko u nas też, a słonka jakoś nie widać :sorry: ale się jeszcze połudzę... :zawstydzona/y:

Nocka u nas ok, poza tymi wiecznymi wrzaskami Oli co jakiś czas :-( ja już nie wiem czy jej się coś śni, czy te zęby... Wyglądam ich, wyglądam a dziąsła wciąż puste :baffled: Teraz piję kawkę z Wami i zastanawiam się jak dzień dziś spędzić :-p

A moja Oleńka kończy dziś 7 miesięcy :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Hello!
U nas nocka do du.... czuwałam z gołwą na barierce od łóżeczka.:wściekła/y:Mały wredniak co 15 minut plakał jak tylko jej smok wypadł. :wściekła/y: Na dokładkę ja dalej chora tym razem grypa! Normalnie jak cień się snuje co gorsza chyba zaraziłąm M. Zazdroszcze wypadów do fryzjera i na zakupy, ja od 3 tyg uziemiona calkowicie jestem przez choroby:crazy: kiedy one się w koncu odczepią! wrrrrr
kochane życze miłego urywania się z domków.
Lilianko dołączam do nieszczęsnego klubu chorowitków!

Magdalenkakol pasowalby Ci balejage napewno i te jasniejsze wloski ladnie by sie wymieszaly nie za duzo zeby potem z odrostem mozna bylo poczekac dluzej;-)
Aniknulko,ale fajnie to wyglada jak maluszek tak sie koci (przytula) do mamusi ja to uwielbiam moja Marysia jest bardzo pracowita i tylko czasami tak sie wtuli:-)

Daruuunia jak ja marze zeby pospac do 8 mowie Wam ta 6 juz mnie wkurza:rofl2:

Marysia ma drzemkenr 1,ja zajadam sniadanko przed kompem(chrupkie pieczywko)na obiad salatka juz tyle dni jestem na diecie i nic nie spadlam tylko o wiele lepiej sie czuje i pelna energii,do tego biore skrzypovite bo wlosy mi strasznie wypadaly i magnez z wapnem zeby nie myslec tak o czekoladzie:-p
Joasiek1977 no to jaka pogode dzisiaj przepowiesz,hihi
UrszulaL zdrowka

Ostatnia edycja:
Ja chcac nie chca lece na ta cholerna poczte z mioim lotrem Specjalnie go prtrzetrzymuje zeby mi usnal na spacerze Moze wtedy i jakies zakupy zrobie jzutro by bylo mniej. Nie kobietki piszcie sobie dalej tylko nie szalejcie , nie lazcie tam gdzie was nie chca Pozniej zajrze.

Wiatrzysko u nas też, a słonka jakoś nie widać :sorry: ale się jeszcze połudzę... :zawstydzona/y:

Joasiek łudź sie łudź, wczoraj pomogło, bo i u mnie było słonko ;-):-D

Ula zdrówka, oj cy te choróbska nigdy nie odpuszczą :crazy:

byle do wiosny :tak::-)

mój wierciołek rzuca się po łóżeczku, bo szykuje sie do drugiej disiaj drzemki, ale wyglada na to, że zapowiada sie usypianie z walką :baffled: wczoraj położenie ja na popołudniowa drzemkę to był koszmar, bo męczyłam się z nia ponad 1,5 godziny, średnio co 2-3 min. wyciągając płacząca z łóżeczka :eek: a wieczorem plecy wysiadały...

reklama
Do góry