reklama
marlena nad
:)
Wszystkiego najlepszego dla IWOSZKA z okazji urodzin!:-);-)
Joasiek1977 ale sie usmialam jestes niesamowitatak jak mowilam pogodynka;-)
Aniknulko marze o tym;-)
Joasiek1977 ale sie usmialam jestes niesamowitatak jak mowilam pogodynka;-)
Aniknulko marze o tym;-)
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
serwis n-k informuje ;-)
i ja dołączam sie do życzonek :-)
Wszystkiego najlepszego dla IWOSZKA z okazji urodzin!:-);-)
A
Asiowo
Gość
witam się i ja
U nas ostatnio nocki tez okropne... normalnie nie wiem co jest, jedyne co ja wtedy uspokoi to cyc, a i tak prawie w ogole nie je zastanawiam sie czy nie podawac jej wody albo herbatki w nocy... bo czasami to ja juz nie mam sił... Adas od kuzynki majac 2 tygodnie spi lepiej niz moja 7 miesieczna corkajestem okropnie nie wyspana...
Wczoraj posiedziałam i moich dziadkow, wziełam tez po drodze kuzynke z Adasiem i babcia z dziadkiem byli zachwyceni dwójka swoich prawnukówchoc zauwazyłam, ze narazie Paulinka jest na 1 miejscu chyba dlatego, ze jest dziewczynka i 1 prawnuczka
Pózniej jeszcze u moich rodziców posiedziałysmy i czas jakos szybko minął...
Mąż własnie sie dowiedział, ze jest szansa na nowa prace, mój braciszek probuje go wkręcic 2 lutego ma rozmowe, zobaczymy czy sie uda, ale jest duza szansa, w prawdzie wiazałaby sie z wyjazdami, ale zawsze to wiecej kasy by było ehh, oby sie w koncu udało!
Paulinka tez ucina sobie 1 drzemke, a ja poczuć w rece i kawka - i jak sie tu odchudzac jak M. mi tu kupuje takie przysmaki
Iwoszku... Sto lat!!!
U nas ostatnio nocki tez okropne... normalnie nie wiem co jest, jedyne co ja wtedy uspokoi to cyc, a i tak prawie w ogole nie je zastanawiam sie czy nie podawac jej wody albo herbatki w nocy... bo czasami to ja juz nie mam sił... Adas od kuzynki majac 2 tygodnie spi lepiej niz moja 7 miesieczna corkajestem okropnie nie wyspana...
Wczoraj posiedziałam i moich dziadkow, wziełam tez po drodze kuzynke z Adasiem i babcia z dziadkiem byli zachwyceni dwójka swoich prawnukówchoc zauwazyłam, ze narazie Paulinka jest na 1 miejscu chyba dlatego, ze jest dziewczynka i 1 prawnuczka
Pózniej jeszcze u moich rodziców posiedziałysmy i czas jakos szybko minął...
Mąż własnie sie dowiedział, ze jest szansa na nowa prace, mój braciszek probuje go wkręcic 2 lutego ma rozmowe, zobaczymy czy sie uda, ale jest duza szansa, w prawdzie wiazałaby sie z wyjazdami, ale zawsze to wiecej kasy by było ehh, oby sie w koncu udało!
Paulinka tez ucina sobie 1 drzemke, a ja poczuć w rece i kawka - i jak sie tu odchudzac jak M. mi tu kupuje takie przysmaki
Iwoszku... Sto lat!!!
marlena nad
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dserwis n-k informuje ;-):-d
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
,ja zajadam sniadanko przed kompem(chrupkie pieczywko)na obiad salatka juz tyle dni jestem na diecie i nic nie spadlam tylko o wiele lepiej sie czuje i pelna energii,do tego biore skrzypovite bo wlosy mi strasznie wypadaly i magnez z wapnem zeby nie myslec tak o czekoladzie
Ja też śniadanko zaliczone- dwie kromki wazy z lekkim serkiem i czuje się najedzona- czyli dieta zaczyna działac do tego te cwiczenia i czuje się rewelacyjnie, wczoraj jak byłam na aerobiku to znajoma mi powiedziała że strasznie schudłam odkąd zaczęłam chodzic na te treningi- bardzo się cieszę, w sumie to już taka gruba nie jestem tylko mnie wkurza ta wiotka skóra na brzuchu, już nie sam tłuszcz bo widzę efekty cwiczeń bardzo się cieszę, że w końcu coś ruszyło u mnie- tylko nie wiem ile waże, bo nie mam wagi
IWOSZKU 100 LAT I NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asiowo mam nadzieje że Twój m dostanie tą pracę!!! No i sił życzę bidulko...
Ula zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas też szaro i buro, ale na spacer się muszę wybrac, bo Bart nie był już 3 dni na spacerze
Teraz Bart ucina sobie drzemkę, Ł u sadysty, ja zrobiłam porządek w kuchni- chwila przerwy na bb i zaraz idę dalej coś porobic :-);-) póki energia we mnie kipi :-)
azile29
Czerwcowa mama'08
O ludzie ileż wy znowu napisałyście przez wieczór.
Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla Iwoszka
Zdrowia wszystkim chorującym. !!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytko to po opowiadaj o swoich przeprowadzkach i powiedz gdzie teraz mieszkacie.;-)
U nas Domisia niby po nocy lepsza, ale niestety idą zęby. Mały wiszczy non stop. Pomaga tylko smoczek wtedy cisza w domu. Zasypiał dzis na drzemkę okoł1 h i to musiałam go wozić w wózku nosić na rękach. Oby te zęby wyszły.
Milka fajnie ze radzicie sobie z obowiązkami. No i jak zwykle tryzskasz energią.
Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla Iwoszka
Zdrowia wszystkim chorującym. !!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytko to po opowiadaj o swoich przeprowadzkach i powiedz gdzie teraz mieszkacie.;-)
U nas Domisia niby po nocy lepsza, ale niestety idą zęby. Mały wiszczy non stop. Pomaga tylko smoczek wtedy cisza w domu. Zasypiał dzis na drzemkę okoł1 h i to musiałam go wozić w wózku nosić na rękach. Oby te zęby wyszły.
Milka fajnie ze radzicie sobie z obowiązkami. No i jak zwykle tryzskasz energią.
marlena nad
Daruuunia ja wlasnie z rana mam najwiecej energii zabawa z Marysia,sprzatanie domu,spacer z psem wywiesic pranie potem spacer4-5h i jak wracam to juz sily niemam,ja mam ciagle ten brzuszek i ciezko go zgubic cwiczenia i dodatkowo pas;-)
Dominisiu zeby zabki juz wyszly:-)
Asiowo,ale pysznosci mniam,mniam
Dominisiu zeby zabki juz wyszly:-)
Asiowo,ale pysznosci mniam,mniam
mata-kow
mama do kwadratu :)
Joasiek dzięki za słonko, dzisiaj przyszło szybciej niż wczoraj ;-) pięknie znów na dworze, tylko okropny wiatr
Azile mam nadzieję, że Domisiwi wyjdą w końcu te zęby
U mnie usypianie szybciej poszło, tylko pół godzinki
Azile mam nadzieję, że Domisiwi wyjdą w końcu te zęby
U mnie usypianie szybciej poszło, tylko pół godzinki
reklama
joan-na
Fanka BB :)
Witajcie z rana. Mój mały właśnie śpi. U nas nadal nie ma problemu z zasypianiem (odpukać;-)), wkładam do łóżeczka jak jest zmęczony i po sprawie. Czasem musze chwilę pogłaskać po policzku. Już wstawiłam zupkę dla małego, zrobiłam pranie, terazczeka mnie prasowanie. Ale jakoś nie mogę się zabrać i wolałam wpaść do Was.
Najlepsze życzenia dla Oleńki
Liliana, Urszula, szybkiego powrotu do zdrowia. Współczuję tych wszystkich chorób.
Ja do fryzjera wybieram się w przyszłą sobotę. Tez muszę ściąć włosy. Chciałam zapuszczać, ale mały strasznie za nie teraz ciągnie...najlepsza zabawa;-). Do tego zaczęły mi wypadać. Dacie wiare, że dopiero teraz. Po ciąży nic się z nimi nie działo. Mam nadzieję, ze jak je skrócę, to troszkę się wzmocnią. A poza tym mam ochotę na nową fryzurę, tylko jeszcze nie wiem jaka. Mam nadzieję, że fryzjerka coś mi doradzi.
Wszystkiego najlepszego dla Iwoszka
Miłego dnia.
Ja tez mam taka nadzieję. Pocieszam się, że Antoś Magdziary tez miał dni mniejszego apetytu a potem wszystko wróciło do normy.Joan-na mam nadzieję, że małemu poprawi się apetyt i będziesz spokojniejsza
Ja już miałam taki przypadek 2 razy...całkiem zanikło mi mleko. Wtedy Krzyś był jeszcze tylko na cysiu. Wtedy pracowałam laktatorem nad laktacją. Ale już nie mam siły. Mam nadzoeję, że samo się jakoś wyreguluje. No i mały nie jest już tylko na moim mleczku, głodny nie będzie.Witajcie
joan-na - życzę, żeby mały zaczął normalnie jeść a ściągasz pokarm? może w ten sposób pobudzisz laktacje?
Najlepsze życzenia dla Oleńki
Liliana, Urszula, szybkiego powrotu do zdrowia. Współczuję tych wszystkich chorób.
Ja do fryzjera wybieram się w przyszłą sobotę. Tez muszę ściąć włosy. Chciałam zapuszczać, ale mały strasznie za nie teraz ciągnie...najlepsza zabawa;-). Do tego zaczęły mi wypadać. Dacie wiare, że dopiero teraz. Po ciąży nic się z nimi nie działo. Mam nadzieję, ze jak je skrócę, to troszkę się wzmocnią. A poza tym mam ochotę na nową fryzurę, tylko jeszcze nie wiem jaka. Mam nadzieję, że fryzjerka coś mi doradzi.
Wszystkiego najlepszego dla Iwoszka
Miłego dnia.
Podziel się: