reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Milka cieszę się, że wszystko dobrze się układa :tak: gratuluję wylicytowania stroju dla Agatki i czekam na zdjęcia tej niezapomnianej dla niej imprezy :-D
życzę udanych zakupów mam nadzieję, że pójdzie sprawnie i szybko z zakupem płytek:tak:
Gratulki dla postępów Olgi :-)
teraz to już zmykam na serio :-D nałóg :tak:
spokojnej kochane :-)

reklama
Dziewczynki kochane :-)
Wyjazd się udał, mielismy z m czas dla siebie ale no jest ale m chory, zaraziłam sie od niego i co cała czwórka chora w domu ... tragedia. Nadia kaszle i smarcze potwornie, Fabian to samo, temperatura u jednego i drugiego, zaraz i ja dostanę temperaturki ufff juz mi z nosa cieknie:no: masakra - podobno jakaś epidemia panuje :szok:
Wiecie co mam dość - jak nie wiatrówka to teraz jakaś grypo - infekcja
Co do sporów, ktore przeczytałam - nie wypowiadam się

Edyta Witamy

Tak sobie siedzę i myslę, jak ten czas leci, niedawno miałam studniówkę a tu 29 lat, a tu dom, rodzina, mnóstwo problemów i jakoś mi się cięzko robi kiedy pomyślę, że jeszcze trochę i babcią zostanę...:confused: ehhh to taka wieczorna refleksja ( może mam temp) hihihi:cool:

Ojejka i zapomniałabym - dziekuję w imieniu Nadinki - no tak 8 miechów już za nami :dry:

Witam :-)

Lilianko zdrówka dla Was :tak:

U nas kolejna masakryczna nocka, bo mała juz od 2 sie wierciła, a po 5 stwierdziła, że sie wyspała :baffled: jeszcze ciemno i nie wiem jaka pogoda będzie, ale dzisiaj musze wyjśc na spacer, bo świra w domu dostaję :sorry:
a jutro wychodzę do fryzjera, a mąż będzie siedział z małą :-) nareszcie w naszej dziurze jest dobry fryzjer:tak: i nie musze jechac do miasta:rofl2:

miłego dzionka :-)

ciekawe, kto bedzie drugi dzisiaj na forum.... magdalenkakol lub marlena chyba ;-)

Mata dzisiaj ja DZIEN DOBRY:-)
jak widzisz my juz tez na nogach:-)
Mata masz juz jakas fryzurke upatrzona i czy cieniujesz i kolor?a jak tak Dobrusia sie budzi to spi z wami czy w lozeczku?muszisz byc zmeczona ciezka moc mialyscie

Marysia zjadla teraz sie bawi ja nawet dobrze sie czuje straszna mamy wichure jejku malo domu nie przestawi;-)

Hej Marlenko ;-)

Ja włosy jedynie do porządku chce doprowadzić, bo juz z pół roku fryzjera nie widziały, a mam dość krótkie :sorry: teraz chcę zapuszczać i muszę je ściąć tak, żeby mnie nie denerwowały, pewnie za ucho, nieco pocieniowac, żeby się lepiej układaly i tyle. A co do koloru, to wole naturalny ;-)
mała śpi z nami od pierwszego nocnego karmienia, czyli ostatnio od 22-23 :eek:
teraz na szczęście usnęła, niedługo wstanie, a ja mam nadzieję, że skończe pic drugą dzisiaj kawę :sorry:
nie wiem o co jej chodzi z tym wierceniem, bo wcześniej tak nie było, a teraz jazda już ze 2 tygodnie... no ale wole to wiercenie i przysypianie, niż nie spanie od 12 do 4 jak to kiedyś miała :baffled:

u nas też coś wiatr się zerwał...

Cześć
U nas nocka fatalna, od 4 zero spania :-(Nadia miała temperaturę, napiła się i nie mogła zasnąć,najgorsze, ze nie chce jesć. Zadzwoniłam do Poradni, i zamówiłam pediatrę do domu:-(
Ja też kurde ledwo co zipię- ....

Witam .
u nas nocka calkiem calkiem ale od 12 smarkacz spal ze mna o 5 zjadl butle i spal juz u siebie w lozeczkuu do 7.30 . ja nawet wyspana.
Lilianko zycze zdrowka dla Was wszytskich,.
mata o mnie tez sie juz fryzjer pyatl ale kiedy ja mam isc? Musze najpierw sie wybrac i zapisac na jakas zsobote wtedy jakmaz bedzie uda mi siewyskoczyc Normalnie w sobote bez zapisow nie mam szans.
U nas okropnej pogody ciag dalszy. tez musze isc na poczte wyslac paczki ale jak ?
Do tego zaraz spije kawe i bioresie za porzadki co by ksiedza godnie pzyjac .

Lilianko zdrówka raz jeszcze, oj czy te choroby nie moga dać Wam spokój :eek:

Magdalenkakol ja tam sie wbijam bez zapisów z rana ;-) u nas z reszta mała miejscowość, to chyba aż takiego ruchu nie będzie :dry:

reklama
U nas Marta nie ma szans . noo ale jutro meza zostawie chyba z Wojtkiem a ja pojade z Kinga na zawody , sama w tym czasie obskocze sklepy i moze wlasnie uda mi sie zapisac na nasrttepna sobote. aaa Ja tez chce tylko podciac wycieniowac, Koloru nierobie bo ja bym musiala balejez ale pozniej odrosty a jak znow pojde za pol roku to az glupio chiodzic z takimi.

Do góry