reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Azile ale Jelp to ponoć najmniej "uczuleniowy" z proszków :sorry:

O kilogramach to mi nie mówcie, ja ciągle się gruba czuję... najmniej ważyłam 65, a waga sprzed ciąży to 61, a teraz mam juz cos koło 67 :crazy: a pomyśleć, że po mojej chorobie przez długi czas waga stała na 49, ach kiedy to było :sorry::-D

reklama
Edytko, fajnie , ze jesteś. Nie raz zastanawiałyśmy się co u Ciebie i Twoich chłopców.

Matisiu, Dominisiu
- zdrówka życzę.

Staś cały dzień marudny. Jeść nie chciał. Tzn. cysia owszem, ale obiadku wcale. :baffled: Mam nadzieję, ze to ząbki, że szybko wyjdą i będzie po sprawie.
A na raczkującego Stasia nie mogę się napatrzeć :tak:

Edytko witaj kochana :-D cieszę się, że bliźniaki chowają się zdrowo :-)
Azile zdrówka dla Domisia
Joanna mam nadzieję, że antybiotyk pomoże i Mateuszek będzie już zdrowy :tak: życzę tego z całego serca :tak:
Co do kg pociążowych :zawstydzona/y: sporo tego do zrzucenia ale biorę się za siebie już na poważnie jadam zupki warzywne, nie przesadzam z białym pieczywem no i troszkę ćwiczę na razie powoli i spokojnie żeby nie było zakwasów :-)

dobrze ze ja nie musze nic zrzucac bo kto by mnie zmusil do cwiczen albo do diety:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:straszny jestem lakomczuch:-D
zycze Wam dziewczyny powodzenia w walce z kilogramami:tak:

dobrze ze ja nie musze nic zrzucac bo kto by mnie zmusil do cwiczen albo do diety:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:straszny jestem lakomczuch:-D
zycze Wam dziewczyny powodzenia w walce z kilogramami:tak:

Kochana tylko pozazdrościć :tak:
Mamoociku życzę żeby ząbki szybko wyszły i w końcu długo oczekiwanego odpoczynku :tak: mam nadzieje, że jutro z jedzeniem będzie lepiej :-)

Mamoot i ja mam nadzieję, że problemy ze Stasiowym jedzonkiem sa przejściowe :tak: oby zębiska szybko wyszły ;-)

u nas już jedna dwójka prześwituje przez dziąsełko :szok:

reklama
Do góry