reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mnie te z Rossmana pieluszki nie paowaly takie jakies sztywne byly. Moj Wojtek w nocy tez raczej nie robi Nawet rano to go pzrwwijam dopiero jakiec pol godiznki poobudzeniu sie Wtedy to jestt pampers taki ze hej.Wczesniej wyglada na suchy. Noo alemoja Kinga w nocy tez bardzo szybko przestala sikac Niestety w dzien nadrabiala.

reklama
Ja też Bartutka nie przebieram w nocy- po kąpieli ok. 20-stej i dopiero jak się obudzi i rozbudzi czyli ok. 8 rano i to czasem pielucha wcale nie jest zasikana, a teraz zauważyłam, że Bartek robi codziennie rono kupę i to go budzi ok. 7-8 ;-)

Bartut właśnie śpi, Ł oczywiście też :sorry: ja zrobiłam porządek w Bartkowej szafie... oczywiście połowa rzeczy za mała :-p ale teraz mam miejsca na nowe ciuszki :-)
W końcu mam chwilę spokoju, zaraz sobie pocwiczę i pozniej na 19-stą aerbik ;-)

A co do dzisiejszej pogody to tragedia, mży, pada śnieg, deszcz itd.... okropnieeeeeeeeeee, może jutro już bedzie ładnie :eek:

Aniknulka dobrze, że i u Was już po szczepieniu ;-)

cześć mamusie! pamietacie mnie jeszcze? Dawno sie nie udzielałam.. jakieś ponad pół roku. Ale obiecuję że spróbuję to jakos nadrobić- szczególnie teraz jak siedzę w domku i ponudzam się. tak to bywa jak człowiek zajmie sie pracą, wychowaniem dzieciaków i jeszcze w międzyczasie dwoma przeprowadzkami. Z bliźniakami wszystko w porzadku, prawidłowo sie rozwijają, pomimo wcześniejszego porodu. Już sie gryzę między sobą i biją... teraz bardziej na nich zwracamy uwagę- a starszy syn zazdrosny i to bardzo.

pozdrawiam was bardzo gorąco! całuski ślę!:-)

Bry wieczorek :tak:

Miałam dziś fajny dzień ;-)
Pogoda super - spacerek zaliczony, córeczka przekochana - spała ładnie na spacerze i potem w domku (mama mogła coś porobić), obiadek pyszny a teraz kąpiel relaksacyjna i wieczór z mężem :-D Lubię takie dni :yes:
Mam nadzieję, że jutro będzie podobnie :tak: czego i Wam życzę babeczki :-D
A teraz miłego wieczorku ;-), pa

Edyta1421 Witaj oczywiscie,ze pamietam :-)
Joasiek1977,ale fajowy dzionek mialas:-)

Marysia juz spi,a ja standardowo na BB zmeczona jestem bo my spacerek tez zaliczylysmy,bylo bardzo fajnie

Edyta witaj!!! Pamiętamy o Tobie, pamiętamy, w końcu bliźniaki to pierwsze czerwcówkowe dzieciaczki :tak: to super, że wzystko u Was dobrze :-) no i wpadaj do nas jaknajczęściej :-)

reklama
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba 4
magdalenkakol-2
marlena nad-1
joasiek1977 1
wilmek 1
maajka 1
Bakania 1
Joanna25 1

Witam wszystkie Mamuśki :-)

Mateusz od wczoraj na antybiotyku.
Mówię Wam, że już mam dosyć tego chorowania....

Do góry