reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama

a takie niebo u mnie dzisiaj niewiem co sie stalo z takiej rannej nijakiej pogody zrobilo sie cudnie Joasiek1977 ty nasza BB-owa pogodynko dziekuje za pogode hihi

gratulacje dla Paulinki z okazji 7mcy
gratulacje dla Nadii,Mikolaja i Maciusia z okazji 8mcy

Dziękuję bardzo :-D to raczej nie moja zasługa, ale mi miło :-D
Mam nadzieje, że u maty też lepiej :tak: bo u mnie jednak słonko chce wyjść :-D i my zaraz na spacerek :tak:
Dołączam się do życzeń dla dzieciaczków :laugh2:

Witajcie!
U nas noc z 10 pobudkami :rofl2: znów idą ząbki.
Jasio na razie śpi ale niedługo idziemy na szczepienie.
Lilanko wszystkiego naj lepszego z okacji urodzin, zdrowia, radości, szczęścia, sukcesów i oby się wszystko pięknie ułożyło :-D
Gratulacje dla 7 i 8 miesięczniaków :-D

Dziś dowiedziałam się, że zostanę ciocią :-) siostra męża jest w 4 m-cu i już wie, że będzie chłopiec termin na koniec czerwca :-D
Co do pogody to u nas pochmurno :-(
mimo wszystko życzę miłego dnia :-D

Aniknulko, gratulacje dla szwagierki:tak: Fajnie tak jak wiesz, ze Jasio bedzie miał towarzystwo...
My jeszcze czekamy na 2 dzieciaczków w rodzinie i sie okazało, ze ciotka ktora miała miec termin na poczatek marca, ma termin na poczatek lutego...i mój mąż wczesniej dorobi sie chrzesniaka niz ja:-p

U nas tez pochmurno, a my dzis musimy zaliczyc wizyte u moich dziadków i rodziców:zawstydzona/y: heh...

Dziekuje za zyczonka w imieniu śpiącej Paulinki!

Anikinulka super ze beda dzieciaczki w rodzinie. U nas Wojtek juz jest wujkiem 1 stycznia siostrzenica urodzila synka i teraz kolejna siostrzenica ma termin na polowe kwietnia./ tez ma byc chlopak Beda rzadzic na rodzinnych imprezkach. kinga byla sama i zawsze chodzila i trula ze sie nudzi.
Asiowa ale fajna pomylka o clay miesiac.:-)

Fajnie tak jak dzieciaczki maja towarzystwo...:tak: tak wesoło na imprezkach:tak:u nas za rok juz wszystkie bedą rzadzic, ale i tak Paulinka najstarsza bedzie wszystkim ustawiac:-) My sie zastanawiamy jak to bedzie... P. ma byc chrzestnym do mojego kuzyna... do mnie bedzie wołac po imieniu, a do męża wujek:-D:confused:

a Bruno jak narazie sam w rodzinie nikt sie nie chce postarac :-p a fajnie tak miec kuzynow jezdzic do nich na wakacje i wogole, jak bylam mala to mi sie to podobalo, niewazne ze byli sami kuzyni ani jednej kuzynki :-D
gratulacje dla siedmio i osmiomiesieczniakow:-)

Hej kobietki!:-)

Lilianko-zycze Ci duuuuzo milosci i aby Twoje zycie ulozylo sie wedlug Twoich planow i marzen!

Gratulki dla 7- i 8-miesieczniaczkow!Wooow,juz nieltore nasze dzieciaczki maja 8 miesiecy!!!!:-)

A ja wczoraj bylam caly dzien uziemiona w domu z Maja,bo byli hydraulicy zmieniac boiler i robili to dokladnie 10 godzin!Fakt,bylo duzo pracy z tym,bo musieli wiercic w scianie,przedluzac rury....Dobrze,ze nie my za to placimy,tylko wlascicielka mieszkania,ufff.

Mamo Helenki-zdrowka dla malej!Moja Maja tez teraz byla pierwszy raz chora i tez wlasnie duuuzo spala.

Aniknulka-tutaj ze szczepieniami jest super,ale np.urlop macierzynski trwa tylko 3 miesiace,a jesli wybierzesz np.miesiac przed porodem to zostaja tylko 2 miesiace.I na zwolnienie w ciazy jest baaardzo trudno pojsc,tzn.jesli ginekolog nie widzi zadnych problemow fizjologicznych,to nawet zmeczenie nie pomoze-trzeba do pracy!

A jesli chodzi o rodzinki wielodzietne,to ja jestem najstarsza z osemki dzieci;-),6 dziewczyn i 2 chlopakow,najmlodszy brat ma 11 lat.Wsrod nas jest para blizniaczek:-)
A Limba ma 4 dzieci,zaraz dopisze:-)

Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba 4
magdalenkakol-2
marlena nad-1
joasiek1977 1
wilmek 1
maajka 1

Lilianko zdrówka i wiesz czego ;-):-)

Zdrówka dla chorujących dzieciaczków :tak:

Gratulacje dla 7 i 8 miesięcznych bobasków :-)

Asiowo ale u Ciebie w rodzinie maluszki się posypują :rofl2: u nas też znów boom w rodzinie, ale to dobrze, mała nie będzie sama :tak:

My po szczepieniu, nawet ok, mała trochę popłakała, ale było o niebo lepiej jak ostatnio :tak:

reklama
Paulinka najlepszego z okazji 7 miesięcy ;-)
Nadia,Mikolaj i Maciusi a Wam najlepszego z okazji z okazji 8 miesięcy :-)

Lilianko najlepszego z okzaji urodzin- spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Zdrówka dla chorujących!!!

Asiowo, Mata fajnie macie z innymi maluchami w rodzince- u nas to tylko mój brat(450km od nas) ma córę 2-letnią:sorry:
Majka dobrze, że hydraulików masz już z głowy ;-)
Mata dobrze, że już po szczepieniu :tak:
Anikulka gratulacje dla szwagierki!

Witajcie!
U nas nocka ok, Bart obudził się o 5 więc wzięłam go do nas do łóżka i pospaliśmy do 7, o 10 wpadły dwie znajome na kawkę i niedawno poszły. Ł teraz usypia Barta, a ja lece robic obiad ;-)

Miłego dnia!

Do góry