reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a u nas R zmienia pampersa 15min:-D:-D:-D:-D:-D
To mamy znów podobnie :-D:-D:-D:-D najlepszy ubaw mam po kapieli, kiedy mała jest na przewijaku :-D

Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:
magdalenkakol-2
marlena nad-1
joasiek1977 - 1

Witajcie z ranka :tak:
Nasza nocka znośna, chociaż Ola obudziła się o 6 i już nie spała póki mleczka nie dostała, potem jeszcze chwilkę kimała ;-) Oczywiście nie liczę ile razy wstałam w nocy, bo przebudzała się z ogromnym krzykiem :-( ale jakoś całkiem przyzwoicie funkcjonuję :tak: Pewnie dlatego, że za oknem wreszcie nieśmiałe słonko i od razu lepiej na duszy :-D Spacerek pewnie też będzie :-D Teraz piję kawkę, a za chwilę mała zje drugie śniadanko i pewnie pójdziemy, bo z tą pogodą to różnie :-p
Miłego dnia! :-)

reklama
Lilianko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-D

a wiec to z tej okazji byl ten wyjazd:-D:-D:-D:-D:-D

Joasiek1977 zycze udanego spacerku,jejku jak fajnie ze u Ciebie chociaz troche sloneczka

Magdalenkakol znam takie sytuacje i ja pogryzlabym ta babke,psina tylko Was pilnuje,hihihi

Ostatnia edycja:
Jasiek to daj mi troche tego słonka, mam jakieś 150 km do Ciebie a u mnie dalej paskudnie :baffled:

u nas z kupkami nie radzi sobie niemiecki persil sensitive proszek do białego+vanish do białego+2 godziny 95 stopni :baffled: a ten żel to ciekawy... w przyszła środe przejdę sie do nas na targ i zobaczę czy jest (u nas stoi zawsze gostek z chemią niemiecką :tak: tylko euro w góre poszło i ceny u niego też :crazy:)

LILIANKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN. Dużo zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam :-)
Bruno wlasnie walczy ze snem ale powinien za chwile sie poddac:-)
tez sie kreci przy przebieraniu ale na brzuszek przekreca sie tylko przy dluzszym ubieraniu tak to zjada paluchy u stopek:-D
strasznie sie kreci maly dzis i drapie...swedzi go to nieszczesne uczulenie:-(
a mnie strasznie bola plecy chyba przyjdzie @...
milego dnia mamusie:-)
Lilianko duzo zdrowka szczescia i milosci:-)
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:
magdalenkakol-2
marlena nad-1
joasiek1977 1
wilmek 1

Ostatnia edycja:
u nas najgorzej jak jest kupka, bo mała dalej sporo z cyca ciągnie i są rzadkie, więc jak jej przebieram pampersa, to zdarza jej się mieć kupke wszędzie :baffled: no i kupki w takiej ilości robi, że najczęściej pampers nie daje rady i cala do przebrania :rofl2: no i mam problem z dopieraniem ubranek po marchewkowych kupkach :zawstydzona/y: za cholerę nie chcą plamy złazić, nawet jak zaraz zapiorę, a potem piore w 95 stopniach i dopiero gdzies po 5 praniach wygladają ok :sorry: macie jakiś niezawdony sposób na te plamy:confused:

ja sypię bezposrednio na plamę vanish Oxy action czekam aż wyschnie ok oło 1- 2 godzin..kolorowe krócej i plamy nie ma...mydełkok dr Brickman czy jakoś tak też u nas skutkuje.

Paulinka własnie zasneła... ciekawe ile pospi i czy znów obudzi sie z wielkim płaczem:zawstydzona/y:A ja sie dzis paskudnie czuje... taka słaba, @ sie chyba zbliza:zawstydzona/y:

Mata... ja mam taki sam problem jak Ty... ale ostatnio zaczełam robic tak jak z ubraniami poplamionymi np. krwia... odrazu do zimnej wody i pozniej piore w 60 st. i schodzi:tak:Vanisha uzywam tylko na bluzki poplamione od jedzonka, szczegolnie od marchewki...:tak: Narazie jakos schodzi...

Lilianko... Sto lat!Zdrówka, szczescie i duuuzo miłosci!

A ja w nocy w ogole spac nie umiałam... mała budziła sie 3 razy, a ja chyba 10:zawstydzona/y: heh... czasem naprawde mam ochote zapasc sie pod ziemie!

A Paulinka konczy dzis 7 miesiąc:-)

A ja gratuluje 8 - miesiecznym dziaciaczkom... Nadii, Mikołajowi i Maciusiowi!:tak:

http://ZDjecia z teraz kto znajdzie mojego pieska?????:-D:-D:-D:-D:-D http://[URL="http://img516.imageshack.us/my.php?image=004bd7.jpg"][/URL]] a takie niebo u mnie dzisiaj niewiem co sie stalo z takiej rannej nijakiej pogody zrobilo sie cudnie Joasiek1977 ty nasza BB-owa pogodynko dziekuje za pogode hihi

gratulacje dla Paulinki z okazji 7mcy
gratulacje dla Nadii,Mikolaja i Maciusia z okazji 8mcy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry