reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Eliza ja tez się przyłączam do życzeń dla Gabrysia....

A wiecie co u nas na osiedlu babeczka będzie miała 7 dziecko..Bardzo fajna jest ta ich rodzina....dziadek widzę spaceruje zawsze z pociechami. Znacie jakieś wielodzietne rodziny? bo u nas w Olsztynie jest rodzina - :szok:10 synów z pięciu ciąż bliźniaczych - to jest pech:-D
W sumie to u nas na bb też sporo rodzin wielodzietnych. Liczyłyście kiedyś ile dzieci mamy razem.
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1

Kopiujcie i się dopisujcie. Ciekawe jaka wyjdzie nam srednia może np 1, 5 dzieciaczka na mamę:-D:-D:-D:-D

reklama
Azile wszystkiego najlepszego dla Gabrysia
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1

Magdziarko :-D:-D:-D Ty nasz MÓZGU czerwcówkowy! Ty to masz łeb jak sklep:-D tysiąc pomysłów na minutę! :-);-)

Ja chyba się pożegnam, bo Ł wraca już do nas tzn. do naszego łoża małżeńskiego :-) już zdrowy- dobrze się czuje to go zaprosiłam :rofl2:

Także spokojnej nocy dogie czerwcówki!!!:-)

Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1

Mój szwagier w sierpniu wżeni się w rodzinę, gdzie jego przyszła żona jest najstarszą z 7 rodzeństwa. Ona ma teraz 26 lat a najmłodszy chłopczyk 4. Czasami opowiada, jak to rodzeństwo nawzajem się sobą zajmowało. I jak to dzieci... mieli różne pomysły...uczyli czteromiesięczniaka chodzić:szok:. A jak kiedyś matka głośno się zastanawiała, czy 1,5 rocznemu może już podać zupę grzybową...to oni zdziwieni na to, że on juz dawno próbował, bo sami mu dawali:eek:

Magdziarko świetny pomysł :-D:-D:-D
Jak juz piszemy o wielodzietnych to mój mąż jest najstarszym z siedmiorga dzieci moich teściów :-D moja mama najstarsza z trójki, mój tata najmłodszy z trójki i my też chcemy mieć trójeczkę co do bliźniaków moja babcia (mama mojej mamy) jest z bliźniaków, brat mojej mamy ma bliźniaki i kto wie może i u nas tez sie trafią :-D

Jasio śpi a ja znów BB :-D jakos nie chce mi się jeszcze spać :no:

Jasio śpi a ja znów BB :-D jakos nie chce mi się jeszcze spać :no:
Mi też nie chce się spać. Generalnie przywykłam już chyba do małej ilości snu. Kiedyś położyłam się wcześniej, żeby odespać...a i tak zasnęłam dopiero jak M się położył...czyli po 24.
A do tego teraz jest jedyny moment w ciągu dnia, kiedy mam czas tylko dla siebie. Nie muszę kombinować, jak tu coś zrobić mając jednocześnie Krzysia przy sobie. Aż szkoda iść spać:-D

Magdziarko, a propos rodzin wielodzietnych to moja bratowa ma 3 siostry, a przyjaciel mojego brata 3 braci i 3 siostry.

Hmmm... ja jeszcze nie mówię stop jeśli chodzi o dzieci. :-)

Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:

reklama
Milka - 3
Ja -2
Mata kow 1
Asiowo 1
Mamoot 2
Aniknulka 1
Kasiau 2
Azile 3
Lorcia 2
Joas 4
Daruuunia 1
Iwosz 2
Agusia 2
Liliana 2
behemott 1
Patyk83 1
joan-na 1
Głuszek 2
Zuzkus 3
Limba ?:szok:
magdalenkakol-2

Co do rodzin wielodzietnych Moja siostyra od strony meza ma rodzimnke z 14 -oma dzieciakami. Tzn to juz sa teaz wszyscy dorosli. Moj maz ma czworke rodzenstwa a ja 2 siostry ale duzo starsze.
Witajcie u nas noc normalna czyli o 24 woda i smoczek o 2.30 butla i o 6 pobudka Noo ale i tak bym wstla tak wczesnie bo kinga dzisiaj na zawody pojechala.

Do góry