daruuunia3
Czerwcowa mama'08
MamoHelenki zdrówka dla malutkiej!!!!!!!!!!!
Aniknulka dobrze, że z Jasiem wszystko ok!
Lilianko odpoczywaj tam kochana i ładuj baterie!
Majka, Marlena ale Wy macie dobrze z tymi szczepieniami... ;-)
Asiowo mam nadzieję, że te zębolki szybko wyjdą!
Patyk zdrówka dla Arturka!
Witajcie!
Ale dzisiaj miałam dzień- szalony- tak jak myślałam, a nawet było jeszcze gorzej o 8 wyszłam z domu a wóciłam po 15-stej i non stop tramwajami z miejsca na miejsce przez pół Krakowa ale załatwiłam wszytsko i baaaaaaardzo z tego powodu się cieszę, aż kadrowa się zdziwiła, że to w jeden dzień zrobiłam, niektórzy to robią tygodniami :-) ale ja jechałam z zamiarem dopięcia tego na ostatni guzik/!!! No i udało się ;-)
Teraz odpoczywam przed bb, Bart śpi, Ł czyta jakąś ustawę a ja pocwiczyłam, ogarnęłam mieszkano i relaksuje się...
Aniknulka dobrze, że z Jasiem wszystko ok!
Lilianko odpoczywaj tam kochana i ładuj baterie!
Majka, Marlena ale Wy macie dobrze z tymi szczepieniami... ;-)
Asiowo mam nadzieję, że te zębolki szybko wyjdą!
Patyk zdrówka dla Arturka!
Witajcie!
Ale dzisiaj miałam dzień- szalony- tak jak myślałam, a nawet było jeszcze gorzej o 8 wyszłam z domu a wóciłam po 15-stej i non stop tramwajami z miejsca na miejsce przez pół Krakowa ale załatwiłam wszytsko i baaaaaaardzo z tego powodu się cieszę, aż kadrowa się zdziwiła, że to w jeden dzień zrobiłam, niektórzy to robią tygodniami :-) ale ja jechałam z zamiarem dopięcia tego na ostatni guzik/!!! No i udało się ;-)
Teraz odpoczywam przed bb, Bart śpi, Ł czyta jakąś ustawę a ja pocwiczyłam, ogarnęłam mieszkano i relaksuje się...