reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam Was moje drogie!u nas nocka ok i nawet pospalysmy do 6.30:cool:
pogoda straszna gorszej juz chyba nie moglo byc,chyba kilka chmur sie oberwalo bo tak leje,ze szok i napewno padalo cala noc bo bylam z psem na dworzu i cale chodniki mocno mokre,co my dzisiaj bedziemy robic???

Magdalenkakol gratuluje @,zeby nie bolalo;-)
Agusia robilas zdjecia Kacpra w stroju karnawalowym?:-)
U Kubusia chyba zabkowanie sie zbliza:tak:

Witam z rana :-)

Mamoot ale masz fajnie z wysypianiem się :tak:

Ale wczoraj zastój na bb :szok:

Wizyta księdza poszła szybko (od nas zaczął, więc już przed 16 było po wszystkim :tak:). Był u nas proboszcz, ale z kolędy to my wielkiego halo nie robimy, bo i tak z księdzem często sie widujemy (teściowa dogląda kościoła, kwiatki układa, a u cioci księża obiady w niedziele jedzą ;-)). poświęcił wszystkie kąty, bo pierwszy raz u nas był w mieszkaniu, pogadał i poszedł ;-) a mąż zaraz wziął się za skręcanie stołu i krzeseł :-p no i do wieczora wszystko poukładaliśmy :tak: w końcu mamy stół i krzesła w kuchni i możemy zjeść jak ludzie:zawstydzona/y:

nie chcę zapeszać TFU, TFU, TFUUUUUUU ;-):-D ale Dobrusia mi sie buntuje i chce sama zasypiać w łóżeczku :szok: cyc ble, rączki ble, tylko ułożyć na boczku, dać smoka i iść sobie :eek: czasem ją jeszcze energia rozpiera i się rzuca, ale od 3 dni udaje mi się ją bez wielkich protestów położyć :szok: mam nadzieję, że jej tak zostanie :sorry:

Dzisiaj w nocy po pierwszym karmieniu (juz po 22:dry:) niby spala, ale rzucała się na wszystkie strony, to połozyłam ja do łóżeczka i ładnie do 1 kimała :tak: obudziła się z płazem, bo spała bez smoka i nie chciala już go, to wzięłam ją do cyca, pociamkała i usnęła, mi się też przysnęło :sorry: ale teraz będę ją odkładać, może załapie :tak: a wieczorkiem spróbuje jej kachę dać, może dłużej mi pośpi (tylko coś kaszki jesc nie chce :dry:)

Agusia bedzie pod sufit skakal z radosci :)
Marlenko wspoółczuje pogody. Noo i zycze delikatnego ząbkowania.
Mata oby Dobrusi juz tak zostało.
Ja ugotowalam juz zupke Wjtkowi. Dzisiaj jest to rzeczywiście zupka bo jakaś taka rzadka mi wyszła

Madziu nie miej wyrzutow Kazdy moze sie zdenerwowac. Moj Wojtek nie az sie rozlacze ale to jak krzykne na KInge On wtedy placze w ogole on jest za nia tak ze szok. Jak ona placze bez wzgledu na powod to on tez.
Noo a wysypke lepiej pokazac lekarzowi. A nie dawalas mu czegos nowego? albo czegos alergizujacego ale przez dluzszy czas?

Magdalenkakol współczuję @ :sorry:

Magdziarko ntosiowi chyba zęby tak dają czadu, bo to przecież grzeczne dziecko :tak: a wiem co przeżywasz, bo ja z Dobrusią takie marudzenie, niejedzenie itp. przerabiam prawie codziennie (ostatnio trochę wyluzowała ;-)). Mi też się zdarza warknąć do małej :zawstydzona/y: a potem płaczę razem z nią :-( ale nikt nie mówił, że będzie łatwo i różowo ;-):tak:

Marlena ale masz pogodę :eek: brrrr. U mnie też nie za ciekawie, chlapa się robi, bo temperatura koło 0... ale juz wolę chlapę niż ulewę :dry:

Dzień dobry!!!

Magdalenkakol współczuje @, ja już jestem po...
Aguisa fajnie, że Kaceper się dzisiaj wyszaleje!
Marlenka wspóczuje pogody :dry:
Mata- oby Dobrusia polubiała swoje łóżeczko! :tak:
Magdziarko oby szybko te krostki zlazły z brzuszka Antosia... może faktycznie ząbki idą, skoro nie chce jesc :confused:

U nas znów nawaliło duuuużo śniegu :dry: a już miałam nadzieje, że powoli bedzie się ocieplało, a tu zonk :eek:
Noc nawet, nawet, tylko Bartek dzisiaj zwariował i wstał o 6 :szok: ale moja mama go wzięła a ja pospałam do 9 i teraz żałuje, bo głowa mnie boli :dry: ale już jestem w trakcie picia porannej kawy, to mam nadzieję, że ból ustanie :sorry2:

Miłego dnia!!!!

Witajcie
U nas nocka całkiem całkiem, Fabianek przyszedł do mnie o 1 bo obudził się i nie mógł spać - pokręcił sie w moim łózku i poszedł do siebie...
Nadina moja dostała kaszel - konczy sie wiatrówka i kaszel sie zaczyna - no dajcie spokój - ale pech
I ja dzisiam zdycham bo mam @ - a wiec magdalenkol - rozumiem:dry:
Magdziara a moze daj Antosiowi Fenistil - odczula i łagodzi swędzenie - no ale jesli masz juz wizytę u lekarza...
Mata nic nie napiszę - nie chce zapeszać

reklama
Lillianko,ale to slodkie kiedy dziecko przychodzi w nocy do mamy bo nie moze zasnac:-)zdrowka dla Nadii:tak:
Magdziarko,a moze to proszek do prania lub plyn,zmienilas?
Mata,ale Dobrusia sie naprawila,brawo Dobrusia:-D
Daruuunia jak moja mama byla i tez brala Marysie rano,a ja dosypialam tez mialam ciagly bol glowy:sorry:wspolczuje
Magdalenkakol,a jak zupka rzadka to dajesz przez butelke?;-)
Marysia ma drzemke nr 1 w spacerowce w domu mysli moze,ze na spacerek bedziemy szly

Ostatnia edycja:
Do góry