reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joasiu witam Cie serdecznie jak milo,ze juz jestes,zycze aby J jak najszybciej zorganizowal internet bedziemy mialy Ciebie czesciej;-)
Agacinko,ale tatus ma dobrze z corcia:-D
Zuzkus czekam na zdjecia,a teraz wierze na slowo:tak:
Mata wszystkiego najlepszego dla dziadziusia:tak:
Magdziarko wiem,ze rezonans drogi sama mialam tylko troche taniej bo ze szpitala,ale i tak doplacalam 180zl
Marysia usnela kilka minutek temu ja popijam wode z cytryna ciagle(jeszcze)jestem na diecie zobaczymy ile wytrzymam ciagnie mnie do slodyczy strasznie;-)

Witaj Asiu. Fajnie, że do nas zajrzałaś. Dobrze, że Mati ma się lepiej. Wracaj do nas na dobre. Wszystkie się za Tobą stęskniłyśmy:tak::-)

Asiunia pamiętaj jak zachce Ci się moderować to powiedz napisz....
Oczywiście po powrocie oddaję z powrotem moderatorstwo w ręcę Asi:tak::-)

Kuba w południe miał gorączkę, dostał panadol i wieczorem to samo. Marudny był okropnie. Spał dzisiaj w dzień 4 razy:szok: A to do niego niepodobne. Ciekawe jaka będzie nocka. Psychicznie nastawiam się na częste pobudki.

Ostatnia edycja:
A Tobie mowili lekarze o tym zeby pozniej po pulmicorcie przeplukac buzie Najlepiej jakby dziecko przeplukalo( no ale u tak malych jest to nie mozliwe)wiec zeby popilo czyms najlepiej woda.
Lilianko nie wiem co robic z krostkamiale chyba najlepiej je zostawic w spokoju zeby same odpadly wtedy nie bedzie blizn.
Podobno jak się inhaluje z inhalatora to nie trzeba. My to stsujemy juz od 3 lat u starszaków i nic się nie dzieje. Ale jak mają z tuby wstawki innych leków to oczywiście przepułukujemy buzie
Hej Babeczki;
chciałam Wam wszystkim serdecznie podziękować za ciepłe słowa :) Magdziarka wszystko mi przekazała :) Jesteśmy w domku na przepustce - w piątek idziemy na kontrolę do szpitala. Jest coraz lepiej - berodual i mukosolvan sprawdzają się w 100%.
Nie wiem czy Magda wspominała, że w szpitalu Mateusz załapał dodatkowo 3 - dniówkę. Co ważne, mamy to już za sobą:-)
Witaj Joanno. Fajnie ze się odezwałaś. Współczuje tej 3 dniówki. My też mielśmy zapalenie płuc i zaraz 3 dniówka. U nas to była 5 dniówka.
Zdrówka wam zycze.
Agusia zdrowia dla Kuby!!!!!!!!!!!

Mamoot fajnie, że Staś tak ładnie śpi teraz. Żebyś tylko nie zapeszyła. Widać wyrzynające ząbki przeszkadzały mu w spaniu.

Dziś spał calutką noc do 6.30. A ja myślałam, ze mleko to mi tryśnie uszami!

zdecydowanie wolę żagle, pływanie niż wspinaczkę:-D

To tak jak ja. :-) Co prawda kilka lat wspinałam się w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.

Niech ktoś mnie stąd wygoni bo nic nie zrobię......................
Muszę się wypisać z bb:eek:ale gadam głupoty jak pijana:-D

Ty, Ty, Pani Prezes, proszę tu nam głupot nie wypisywać ;-):-D:-D

Joasiu, jak miło, że do nas zajrzałaś. Oby częściej.
Kubusiu, zdrówka życze!

reklama
Witajcie wieczorem!
Daruuunia, jak ja uwielbiam pierogi ruskie. Właściwie tylko takie jadam:tak:.
Z okazji Dnia Babci i Dziadka zamierzamy zamówić kartki ze zdjęciem Krzysia. Wyślemy rodzicom, teściom i pradziadkom:tak:. Nie zobaczymy się osobiście, a tak będą mieli miłą niespodziankę.
Joasiek, trzymam kciuki, żeby z bioderkami Oli było ok:tak:. Życzę udanej randki;-).
Aniknulka, my mamy takie naklejki w pokoju Krzysia. Jak dla mnie świetna sprawa. Na poczatku chcieliśmy tapetę z motywem dziecięcym. Ale potem wybrałam naklejki...jak się znudzi, można wszystko zmienić. No i jak mały będzie starszy, może nie będzie chciał w pokoju misiów tylko samochody:-D. więc nie będzie problemu, żeby pokój wygladał inaczej :tak:. I jeszcze jedna zaleta. Jak mały pomaże gdzieś ścianę, można łatwo zamaskować take dzieło sztuki naklejką:tak:.

Tak wygląda to w pokoju Krzysia

Załączniki

• P1000558.jpg
    P1000558.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 39
Do góry