reklama
marlena nad
:)
Joasiu witam Cie serdecznie jak milo,ze juz jestes,zycze aby J jak najszybciej zorganizowal internet bedziemy mialy Ciebie czesciej;-)
Agacinko,ale tatus ma dobrze z corcia
Zuzkus czekam na zdjecia,a teraz wierze na slowo
Mata wszystkiego najlepszego dla dziadziusia
Magdziarko wiem,ze rezonans drogi sama mialam tylko troche taniej bo ze szpitala,ale i tak doplacalam 180zl
Marysia usnela kilka minutek temu ja popijam wode z cytryna ciagle(jeszcze)jestem na diecie zobaczymy ile wytrzymam ciagnie mnie do slodyczy strasznie;-)
Agacinko,ale tatus ma dobrze z corcia
Zuzkus czekam na zdjecia,a teraz wierze na slowo
Mata wszystkiego najlepszego dla dziadziusia
Magdziarko wiem,ze rezonans drogi sama mialam tylko troche taniej bo ze szpitala,ale i tak doplacalam 180zl
Marysia usnela kilka minutek temu ja popijam wode z cytryna ciagle(jeszcze)jestem na diecie zobaczymy ile wytrzymam ciagnie mnie do slodyczy strasznie;-)
A
Asiowo
Gość
Joasiu witaj
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witaj Asiu. Fajnie, że do nas zajrzałaś. Dobrze, że Mati ma się lepiej. Wracaj do nas na dobre. Wszystkie się za Tobą stęskniłyśmy:-)
Kuba w południe miał gorączkę, dostał panadol i wieczorem to samo. Marudny był okropnie. Spał dzisiaj w dzień 4 razy A to do niego niepodobne. Ciekawe jaka będzie nocka. Psychicznie nastawiam się na częste pobudki.
Oczywiście po powrocie oddaję z powrotem moderatorstwo w ręcę Asi:-)Asiunia pamiętaj jak zachce Ci się moderować to powiedz napisz....
Kuba w południe miał gorączkę, dostał panadol i wieczorem to samo. Marudny był okropnie. Spał dzisiaj w dzień 4 razy A to do niego niepodobne. Ciekawe jaka będzie nocka. Psychicznie nastawiam się na częste pobudki.
Ostatnia edycja:
azile29
Czerwcowa mama'08
Podobno jak się inhaluje z inhalatora to nie trzeba. My to stsujemy juz od 3 lat u starszaków i nic się nie dzieje. Ale jak mają z tuby wstawki innych leków to oczywiście przepułukujemy buzieA Tobie mowili lekarze o tym zeby pozniej po pulmicorcie przeplukac buzie Najlepiej jakby dziecko przeplukalo( no ale u tak malych jest to nie mozliwe)wiec zeby popilo czyms najlepiej woda.
Lilianko nie wiem co robic z krostkamiale chyba najlepiej je zostawic w spokoju zeby same odpadly wtedy nie bedzie blizn.
Witaj Joanno. Fajnie ze się odezwałaś. Współczuje tej 3 dniówki. My też mielśmy zapalenie płuc i zaraz 3 dniówka. U nas to była 5 dniówka.Hej Babeczki;
chciałam Wam wszystkim serdecznie podziękować za ciepłe słowa Magdziarka wszystko mi przekazała Jesteśmy w domku na przepustce - w piątek idziemy na kontrolę do szpitala. Jest coraz lepiej - berodual i mukosolvan sprawdzają się w 100%.
Nie wiem czy Magda wspominała, że w szpitalu Mateusz załapał dodatkowo 3 - dniówkę. Co ważne, mamy to już za sobą:-)
Zdrówka wam zycze.
Agusia zdrowia dla Kuby!!!!!!!!!!!
Mamoot fajnie, że Staś tak ładnie śpi teraz. Żebyś tylko nie zapeszyła. Widać wyrzynające ząbki przeszkadzały mu w spaniu.
Dziś spał calutką noc do 6.30. A ja myślałam, ze mleko to mi tryśnie uszami!
zdecydowanie wolę żagle, pływanie niż wspinaczkę
To tak jak ja. :-) Co prawda kilka lat wspinałam się w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Niech ktoś mnie stąd wygoni bo nic nie zrobię......................
Muszę się wypisać z bbale gadam głupoty jak pijana
Ty, Ty, Pani Prezes, proszę tu nam głupot nie wypisywać ;-)
Joasiu, jak miło, że do nas zajrzałaś. Oby częściej.
Kubusiu, zdrówka życze!
agusia04
Czerwcowa mama'08
No Stasiu ale dzisiaj pięknie pospałeś. Mamoot a Ty pewnie wyspałaś sie za wszystkie czasy. Pogratulować Wam takiej nocki. Nie zapeszając oczywiście;-)Dziś spał calutką noc do 6.30. A ja myślałam, ze mleko to mi tryśnie uszami!
reklama
joan-na
Fanka BB :)
Witajcie wieczorem!
Daruuunia, jak ja uwielbiam pierogi ruskie. Właściwie tylko takie jadam.
Z okazji Dnia Babci i Dziadka zamierzamy zamówić kartki ze zdjęciem Krzysia. Wyślemy rodzicom, teściom i pradziadkom. Nie zobaczymy się osobiście, a tak będą mieli miłą niespodziankę.
Joasiek, trzymam kciuki, żeby z bioderkami Oli było ok. Życzę udanej randki;-).
Aniknulka, my mamy takie naklejki w pokoju Krzysia. Jak dla mnie świetna sprawa. Na poczatku chcieliśmy tapetę z motywem dziecięcym. Ale potem wybrałam naklejki...jak się znudzi, można wszystko zmienić. No i jak mały będzie starszy, może nie będzie chciał w pokoju misiów tylko samochody. więc nie będzie problemu, żeby pokój wygladał inaczej . I jeszcze jedna zaleta. Jak mały pomaże gdzieś ścianę, można łatwo zamaskować take dzieło sztuki naklejką.
Tak wygląda to w pokoju Krzysia
Daruuunia, jak ja uwielbiam pierogi ruskie. Właściwie tylko takie jadam.
Z okazji Dnia Babci i Dziadka zamierzamy zamówić kartki ze zdjęciem Krzysia. Wyślemy rodzicom, teściom i pradziadkom. Nie zobaczymy się osobiście, a tak będą mieli miłą niespodziankę.
Joasiek, trzymam kciuki, żeby z bioderkami Oli było ok. Życzę udanej randki;-).
Aniknulka, my mamy takie naklejki w pokoju Krzysia. Jak dla mnie świetna sprawa. Na poczatku chcieliśmy tapetę z motywem dziecięcym. Ale potem wybrałam naklejki...jak się znudzi, można wszystko zmienić. No i jak mały będzie starszy, może nie będzie chciał w pokoju misiów tylko samochody. więc nie będzie problemu, żeby pokój wygladał inaczej . I jeszcze jedna zaleta. Jak mały pomaże gdzieś ścianę, można łatwo zamaskować take dzieło sztuki naklejką.
Tak wygląda to w pokoju Krzysia
Załączniki
Podziel się: