reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joanna co za niespodzianka!!!!!!!!!!!! Witaj! Kope czasu! Zdrówka dla Matiego!

Ja już Bartka wykąpałam, pierogi polepione muszę się przyznac, ze ani jednego nie zjadłam :zawstydzona/y: no nie mam siły- wepchałam na obiad 3 gołąbki i coś mi żołądek zaczął szwankowac pewnie przez tą grypę :baffled: no nic jutro pojem ;-)

Bart szaleje w łóżeczku, babcia pod prysznicem, Ł w robocie to ja szybko na bb :-)

reklama
No Stasiu ale dzisiaj pięknie pospałeś. Mamoot a Ty pewnie wyspałaś sie za wszystkie czasy. Pogratulować Wam takiej nocki. Nie zapeszając oczywiście;-)

No i nie dość, że ładnie spał, to potem, jak go po karmieniu odłożyłam do łóżeczka, to bawił się sam od 7.00 do 8.30 i .... zasnął. :-) A Wojciaszek w tym czasie tez się sam bawił. A my? Kimaczek :-)
Nawet jak potem będą gorsze noce, to raz na jakiś czas taka niespodzianka jest super.:tak:

No i nie dość, że ładnie spał, to potem, jak go po karmieniu odłożyłam do łóżeczka, to bawił się sam od 7.00 do 8.30 i .... zasnął. :-) A Wojciaszek w tym czasie tez się sam bawił. A my? Kimaczek :-)
Nawet jak potem będą gorsze noce, to raz na jakiś czas taka niespodzianka jest super.:tak:

Oj to faktycznie odpoczęliście. Dzieci spisały się na medal. Super. Ale fakt, że nawet jak nocki nie wszystkie takie będą to chociaż jedna raz na jakiś czas pozwala naładować akumulatorki. Ale życze Ci Moniczko więcej takich nocy i takich poranków jak ten dzisiejszy

Nieźle naskrobałyście. Nie było mnie chwilę a tu 3 strony :szok: szok. Cóż musiałam zajżeć na nk potem do małego ale odłożyłam go do łóżeczka i zostawiłam swoją koszulę wtulił się jakbym była przy nim. Zawsze to jakiś sposób a ja mogę odpocząć bo jak śpi ze mną to wstaję taka jakaś połamana.
Joanna witaj kochana i życze zdrówka dla Matiego :-D mam nadzieję, że J szybko założy ten internet i znów będzie jak dawniej :-D
Agusia zdrówka dla Kubusia :-)
Mamoot cieszę się, że w końcu odespałaś :-D oby tak częściej :tak:
Darunia zdrówka i mam nadzieję, że jutro skosztujesz pierogów a swoją droga narobiłaś mi na nie ochoty i może w weekend zrobię ruskie i z mięsem a w niedzielę robię rodzinny obiad przyjedzie babcia :)

zmykam kochane kolorowych i spokojnej nocy do jutra :)

Ostatnia edycja:
Joasiu super ze do nas zajrzalas Zdrowka dla Mateuszka
Azile a nam nawett po inhalatorze kazala zeby zapalenia jamy ustnej nie dostal.
Joan-na super pokoik
Witajcie Moj syn dzisiaj o 5 postanowil sie pobawic Tak wiec pospiewal sobie pomarudzil az w koncu go wzielam do siebie i usnal. Noo ale ja juz nie. W dzien bede musiala to nadrobic tylko niewiem czy mi sie uda.

Witam z rana:-)
Marysia wstala o uwaga 4.45 jejku,ale niewyspana jestem posadzilam ja w lozku dalam zabawki i tak zajela sie moze 40-50min,a ja lapalam drzemki ciemno strasznie za oknem,leje i wieje,popijam sobie kawke,ale jedna dzisiaj napewno nie wystarczy;-)jesli chodzi o chorobe u mnie to chyba wszystko minelo tak wiec nie chce dzisiaj siedziec w domu moze pojade do centrum handlowego?jak R sie obudzi to musze go namowic zeby mnie zawiozl:tak:bo spacerek dzisiaj odpada;-)ZYcze Wam moje kochane milego dzionka;-)

Dziewczynki Marysia brala antybiotyk 2tyg temu jak myslicie ile czasu musi uplynac od kuracji antybiotykowej zeby mozna bylo isc na szczepienie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry